- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a szomorú, hogy - bár nem ismerem annyira az illetőt - de valószínű jobban megengedhetné magának még nálam is(én diákmunkás pénzből vásárlom ezeket még mindig). De nem, inkább spórol rajta, hogy fussa neki minél jobb hardverre...ja, hát úgy nekem is futná...
Amúgy most kwzatz kollégával értek egyet, mert akik nem fizették ki a Pro felárát(mint én is) vagy még mindig fat PS4-en vannak, azoknak marad a 1080p 30 FPS. És egy GTX 1060 vagy RX 580 még mindig jóval olcsóbb egy Pronál. Eleve azokat a kártyákat 1080p felbontásra szánták. A teraflop szerintem meg PC-n nem sokat mond el a játékbeli teljesítményről, mert nagyon sok minden függ az optimalizációtól és a driverektől is, szóval ilyen téren nem tudom mennyire érdemes összehasonlítani.
Egyébként okos ez a checkerboard renderelési technika, azt kívánnám bár PC-n is akár driver szinten jelen lenne, de tudjuk miért nincs(mert akkor nem fogynának úgy a csúcs kártyák).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest