- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsino48
csendes tag
Nem értem, hogy minek csinálnak ilyen erős vga-t.. Még a Crossfire-be kötött HD4870 is elég mindenhez, ki se lehet használni szegényt...
[ Szerkesztve ]
-
KAMA3
csendes tag
válasz Silentfrog #7 üzenetére
Hát igen a 300w 12V-on már 25A, az pedig már a veszélyes kategória... Vége annak az időnek amikor a 286-osomba belenyúltam vizes kézzel :-) Egyébként azt hiszem ugyanezért nem tudhatnak a tápok sem többet 12V áganként, mint 40A ? Valamint mindkét PCI-SIG szabvány oka a viszonylag kis méret > nem elég jó hűtés > magas hőmérséklet > szikra + füst, mint a videón is látható :-)
Dva kupicu palinku.
-
Sir Ny
senior tag
abu mér írod le minden cikkedben azt, hogy abszolválni? elhsizem, hogy el kell kerülnöd a szóismétléseket, de az izé szó elegánsebb
-
-
MZsoltee
veterán
Hát nem tudom én pont fordítva tartanám logikusnak. Lassan csak azok maradnak a PC-nél, akik értenek is hozzá, hobbiuk is, és ha ez igaz akkor teljesen mind1 melyik gyártó milyen trükkel él, a játékosok felhasználók nagyja úgyis átlát rajta...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Baryka007
őstag
válasz Baryka007 #92 üzenetére
Szerintem evvel a gyártási technológiával már nagyon a PC -k határait feszegetjük ideje lenne váltani CPU-k Alaplapok és Video kártyák szempontjából is meg a bináris számrendszert is cserélni kéne valami nagyobb számrendszerre hogy (kevesebb számmal) dolgozzon a gép ugyan úgy mint 2. számrendszerben (csak sokkal kevesebb számokkal)
példának had mutassak valamit.......... (a pc 2. számrendszerben él magyarán)
9 = 1001
9 = 910. számrendszerben 1db számból ki írtam ugyan azt amit 2. ben 4 ből.... nem is folytatnám a hozzá szólást fantáziátokra bízom
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Én úgy érzem hogy az Nvidia elérte a határait ennél jobb kártyát nem tudnak már csinálni hisz a Gtx590 is befüstöl alap órajelen erősebb kártyának meg még ennél is több nafta kéne egy szóval az nvidia nem érti a dolgát annyira mint az AMD. . . ismét egy vörös győzelem
-
törölt tag
Szegény kis gtx590 biztos fájt neki
-
-
nagyúr
-
satee76
aktív tag
válasz Razermazer #44 üzenetére
csak a legós felhasználóknak mint én
Meg én.
És ki kell tartani amíg csak lehet.
Éljen az apró -
nagyúr
Ha kijön kíváncsi leszek hány gémer fog 32-es xp alá venni ilyen karit és verni a mellét, hogy csúcs vga a van a gépemben. (mert ugye tudjuk hogy az xp-n több az fps...)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Pikari
addikt
válasz Brutális eb #82 üzenetére
hát, na... vannak olyan grafikai eljárások is, amikhez 10ezer párhuzamosan kötött félmillás szervergép se lenne elég, szóval óvatosan a feltételezésekkel
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Brutális eb
addikt
Aztán a buták meg rohannak megvenni...holott még az előző generáció is több mnt elég....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
kpal
nagyúr
Nekem az NV a kedvencem de az a kari is a fanatikusoknak készül .
-
Pikari
addikt
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Devid_81
félisten
Amíg envidija a régi királyt piszkálja addig áemdé meg belöki lassan a 7xxx szériát...
...
-
zsirfecske
addikt
hát ez nagyon kell tényleg. pure epenis, gyűlölöm.
-
MZperX75
addikt
válasz Brutális eb #76 üzenetére
Az jó is (már a sörre gondolok)
-
Brutális eb
addikt
Tök nem.Haláli jókedem van mivel itt van mellettem egy tálca jeges pliseni.
Csak annyira ovoda megy néha.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
MZperX75
addikt
-
Brutális eb
addikt
+1.A maroknyi buta fangirlön kívűl senkit nem érdekel ez a kérdés manapság.
Az átlag vesz egy vga-t használja azt kész.Az extrém tuningosok az más tészta.
Az itt föcsögők fele meg állítom egy 12.000 forintos alap kártyával tolja.
Nem tők mindegy melyik gyártó csúcs terméke tud +15 fps-el többet 2983984384x34754757-ben 3 monitoron?........Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
lenox
veterán
Amd gpu? Nekem nem tul erdekes (marmint nem altalaban az amd gpu, hanem az r600), mint ahogy a g71 meg elodei sem, bar cg-ztem egy kicsit, de azert az eleg limitalt volt. Gondolkodtam rajta, hogy idekeverjem-e az amd-t, de nem tudtam eldonteni, hogy a 4000-as vagy az 5000-es sorozatot gondoljam komolyabb ugrasnak, ugyhogy hagytam a fenebe. Az 5000-essel amugy en mar elegedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
válasz Retekegér #54 üzenetére
kell egy radeon 7000ve? képet már nem ad, mert elfüstölt, de nagoyn jól mutat
-
McCartman
őstag
ne irigykedjetek gyerekek.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
-
Robi BALBOA
őstag
Ez meg milyen ház(nem a számítógép házra gondolok) vályog?
Inább a házat újította volna fel, ehelyett vesz fél misiért vga-t.
Ez nem NAKOS koma új gépe? Égő volt már a EVGA GTX 590 Classified Quad SLI, 4gpu és csak 6gb vram-on osztoztak, tök ciki!Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
kerelo
aktív tag
hát ez komoly vga. szívesen elfogadnám
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
kazso
tag
válasz Retekegér #54 üzenetére
"Kíváncsi leszek a Radeon 7xxx-re" - persze, mindenki kíváncsi, biztos sz@rrá aláz mindent, de az még odébb van.
Olyan nagyon nincs már messze az új széria. Az AMD év végére ígéri, ami max. 4 hónapot jelent
Ha a GTX 595 mondjuk szeptemberben megjelenik, akkor max. 3 hónapig lesz a csúcson[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
Ezzel én is pontosan így vagyok. Bár coderként kicsit muszáj követnem az eseményeket. De csak amolyan muszájból. Megnézem az értékeket, kipróbálom, megnézem, megy -e, kijavítom az esetleges bugokat az új generációval, ezek alapján odaírom a cucc mellé hogy milyen gpu kell, és ennyi. Nem olyan izgalmas már ez a gpu téma. Az utolsó nagy innováció a geforce3 volt.
-
pschio
őstag
de a világosan hangoztatták a véleményüket.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
"Kíváncsi leszek a Radeon 7xxx-re" - persze, mindenki kíváncsi, biztos sz@rrá aláz mindent, de az még odébb van. Az senkit nem érdekel, hogy mi történik a jelenben?
"Paks" - halál unalmas.
"Miért nem fejlesztenek IGP-re?" - LOL. Majd ha az API eltűnik
<< Heimdal >>
-
capulet75
addikt
válasz Razermazer #44 üzenetére
3-4 év mulva az AMD a 9-10xxx az Nvidia a 7-880GTX-nél fog tartani. Az igp-k számitási teljesítménye ezt mikor foja utolérni? És ez azt is feltételezi hogy semmi forradalmi baromságot nem találnak ki a VGA gyártók, amivel ne adj istem megötszörözik a mai teljesítményt és nyilván akkor arra fognak fejleszteni a játékgyártók. Ésr aztán megint lehet vakarni a fejeket hogy kéne egy combos asztali mer a notim lowon is akad.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
foxxmotor
tag
Ez már megint milyen szánalmas próbálkozás. Az meg, hogy nem fogadták el a kihívást az AMD -től... azért elmond valamit.
-
keIdor
titán
-
leviske
veterán
És mikor is jön az a HD7000 széria, hogy az nVIDIA ennyire a GTX590 fényezgetésével van elfoglalva a GTX600-asok helyett?
-
Angel1981
veterán
válasz LackoMester #42 üzenetére
Lehet, de az önmagában szvsz kevés lesz...
-
A fogyasztási keretet nehezen értem. 300W-ot nem a PCIE csatiról vesz fel a kártya, hanem a 4-6-8-akárhány pines tápról, ha a táp bírja, mennie kéne a cuccnak. Hogy túlmelegszik? Rendes hűtést rá, rosszul van tervezve.
Amúgy meg egy filléres hmérő dióda kéne, ami lehetne a chipben is... LOL.
Mutogatni való hater díszpinty
-
{Zodiac}
senior tag
nesze semmi, fogd meg jól
Öntörvényű Sünmalac
-
Razermazer
őstag
válasz capulet75 #41 üzenetére
Hát persze hiszen ezt a piacot sem lehet egyik napról a másikra bezárni csak szépen lassan kifuttatni. Én úgy gondolom 3-4-év és az igp-k már komoly alternatívát fognak képviselni asztali, mobil(mondjuk ott már most is) szegmensbe. Alsó kategóriát már kiütötték, ostromolják a középkategóriát. Ez van sajna bár nem olyan rossz az, csak a legós felhasználóknak mint én, aki szereti építgetni a gépet. De majd megszokom-juk.
Ez a lépés meg már időszerű volt bár értelmetlen, de versenyezni kell muszáj egymással, had nőjön az a képzeletbeli ego.
Ilyenem se lesz életképtelen felesleges. Gyűjtőknek kihagyhatatlan.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
djculture
félisten
Szép lesz,lassan odajutunk hogy odakell csörögni paksra hogy legyenek már szívesek indítani a hármas blokkot mert call of duty 17 el akarok játszani.
Éljen az energia takarékosság[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Lépnie kellett az nVidia-nak, mert tény a HD 6990-es gyosrdabb mint az GTX590, meglátjuk hogyan is sikerül.
Szerintem is a memóriát toldották meg...ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
capulet75
addikt
Azt nem értem, ha a piac a mobil eszközök irányába tart akkor a játékkészítők miért diszkrét kártyákra fejlesztik a gémeket? Az IGP-k még nagyon el vannak maradva a diszkrét kártyáktól és ahogy látom nagyon lassan csökken a különbség.Na már most, ezt figyelembevéve még jó darabig lesznek asztali gépek, meg bele vga-k.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
sh4d0w
félisten
A "kinek nagyobb a pélója" c. vetélkedő újabb fordulóját olvashatjuk.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Bird
addikt
Én sem befektetésnek tekintem a PC-t... Azonban az ár/érték arányról már érdemes beszélni! Persze ha valakinek az a hobbija, hogy minél gyorsabb vasa legyen Speciel én akkor sem értem meg
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
KisTopi95
aktív tag
Próbálkozni mindig is lehet, max rosszul sül el. De azért szerintem ez elég gáz az NV-nek hogy már az 590-reis mondták hogy hát ez a leggyorsabb, aztán jött az 6990 és kissé elverte. Kíváncsi leszek hogy az 595 mit hoz, és kíváncsi leszek hogy majd az 7xxx-es kártyák mit hoznak.
Mit is kéne ide írni?
-
BotaN
senior tag
"de a valódi meglepetést a GeForce GTX 595 nevű VGA okozta, amiből ráadásul kettő is volt a gépházon belül"
Tehát akkor ez egy quad sli-s rendszer volt? Mi kell ennek a BF3-nak, my lord!
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bird
addikt
Atya gatya... 6GB ram egy videókarin?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a nézet még sok vásárló szemében él, hogy megnézik kinek van a leggyorsabbja, és megveszik kicsiben. Nem logikus, de működik ez a stratégia. Minél kisebb lesz a piac annál fontosabbak lesznek ezek az apró stratégiai trükkök, amelyek a vásárlók tájékozatlanságát használják ki.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Chp
őstag
Jót pukkan a videón...
-
Angel1981
veterán
Szerintem az új generációkkal ez a teljesítménykülönbség csak nőni fog.
Az AMD egyre inkább dominál majd a "sima" VGA esetében, ahogy az NVidia meg egyre inkább a HPC piacra lövi be a termékeit. -
mghltm
addikt
vannak naluk is "kerek" szamok, mert pld a gtx560ti vezerloje 256 bites, igy 1024 vagy 2048mb memoriaval szerelik oket. a gtx570 320 bites ( 1280 vagy 2560mb vram ) es a csucs gtx580 384 bites ( 1536 vagy 3072mb vram ) memoriavezerlovel rendelkezik. egy korabbi cikknel Abu85 irta le, hogy a ferminek k@ksi a memoriavezerloje, ezert vannak a csucskartyaknal 1ghz koruli ramok de 320/384 biten, mig az atinak boven eleg a 256 bit, csak naluk az orajel 1,4-1,5ghz ( igy kb azonos a memoriak savszelessege ).
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
KG.
tag
Szokás szerint ezzel is csusztak alig félévet! , 2-3 hónappal megrövidíti a 6990 királyságát, aztán meg megint ellesz tiporva a 7xxx-ek megjelenésével!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
rumkola
nagyúr
"A VGA-piacon egyre fontosabb a presztízsharc"
úgy tudtam, hogy a diszkrét vga piac haldoklik, de akkor újratervezem /újra/... -
zuzu000
őstag
Érdekes...
-
csucsbicep
nagyúr
NV-nek kell vmit lépnie, mert ez a helyzet elég gázos nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ha már kijött a 3 GB-os memóriával szerelt GTX580, akkor ezen tuti 6 GB lesz. Lesz még a hardveres védelem és ennyi? Kész az 595?
<< Heimdal >>
-
cszn
őstag
Ezt akkor át is nevezhetnénk senkinek semmi se jó topikra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Silentfrog #7 üzenetére
Mert az ATX szabványon belül ezt a szinten értékelik biztonságosnak a PCI-SIG-nél.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
capulet75
addikt
Inkább árversennyel kápráztatnának el minket.
-
mickemoto
őstag
Inkább a driver-t optimalizálnák, lehet az többet érne.
-
Silentfrog
veterán
Azt lehet tudni miért is van a 300 wattos fogyasztási szint amit nem léphetnek túl a vga gyártók?
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Akkor ezzel bevalota az nvidia hogy a gtx590 nem erősebb a 6990-nél!
-
F34R
nagyúr
válasz elfelejtette #1 üzenetére
biztos nem marad a 3GB.
(#2) barack1997
NviDia-nál nincsenek kerek számok.
-
Pug
veterán
válasz barack1997 #2 üzenetére
A memvezérlő felépítéséből fakadólag nem lehet 4 GB , ha növelik a memet, akkor biza az összesen 6 GB lesz
[ Szerkesztve ]
-
barack1997
senior tag
válasz elfelejtette #1 üzenetére
Szerintem 4 GB-os lesz.
-
elfelejtette
veterán
Akkor jönni fog a 6GB-os VGA?
Szép."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest