Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Nyugodjék békében
-
caizzz
senior tag
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
ebben tevedsz, mukodeseben azonos, egyedul a megjelenes mas. de azert az sem mindegy .en szivesebben nyomoc recommendre mint likera.
-
-
alamuszi
senior tag
Na igen a legendás Bell Labs. És legendás munkatársai. Régen nincsenek ekkor hatást gyakorló cégek az informatikára. R.I.P.
-
caizzz
senior tag
kedves Erasmus!
Tudnal valamit tenni (felteve ha egyetertesz), hogy az ITCafen (azert itt, mert itt vannak tan egyedul komolyabb temak is neha), a facebook like plugint ugy atallitani a sourceban, hogy like helyett a "recommend" szoveg legyen? a plugin opcioinal ez egy checkbox, szoval siman lehetne. es esetleg az ilyen cikkeknel is jo szivvel nyomnek ra a like helyett.
mellesleg kb 10 perc megcsinalnia lezsonak vagy barkinek. es szerintem mivel a cafet altalaban az idosebb es talan picit ertelmesebb kozonseg olvassa (nooffense), ok is orulnenek ennek.
c
-
WonderCSabo
félisten
Nyugodjék békében! Nem semmi örökséget hagyott maga után.
-
Skynet258
veterán
Néztem, mondom hülye vagyok, vagy tényleg volt már erről hír itt (nekem az IT Cafe, Gamepod és társai mindig is egyenlőek lesznek a PH-val). De tényleg volt.
-
Kantorpe
tag
Arc volt a csavo be kell latni, biztos en nezem feluletesen, de mostansag nem latni ekkora befolyast gyakorlo arcokat a tudomanyos eletben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest