- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
MeszesKPT
üzenetére
Hát hogy mennyire érte meg erőforrásokat fordítaniuk rá az szerintem is kérdéses, de ha már megcsinálták, haszna azért van... Pl. ha olyan játékkal játszol amiben nincs Borderless Window opció (egyébként én is azt szeretem), vagy ha nem a monitorod natív felbontásán játszol és az miatt kell a Fullscreen (hogy széthúzza teljes képernyősre a játékot), vagy akár az új Integer Scaling-el tolsz valamit... ilyen szélsőséges esetekben jó lehet.
Vannak játékok amikkel valamiért nem tudsz ablakban játszani, rendesen kitabolni belőlük pedig nehéz, mert vagy nézegetheted ahogy felbontást vált a monitor, vagy maga a játék nem is bírja ha kitabolsz belőle és el crashel... Ilyen esetekben ha valamit meg akarnál nézni weboldalon, pl. egy questhez segítséget vagy valamit... akkor meg tudod.
Én kb. ennyi értelmét látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest