- Androidos tablet topic
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Én évek óta próbáltom elérni, hogy legyen és nem lesz ameddig nem lesz hivatalos forgalmazás vagy nem kerül fel a támogatott készülékek közé, ahhoz pedig kell(ene) több készülék a hálózaton. Szerintem kevesebb Google telefon van mint Oppo vagy valami random kínai márka sajnos.
BTW Én már 3-4 éve mindig használok Pixel telefont és kevés hátrányt éreztem. Nálam nem jelentkezett sok hiba. Voda a szolgáltató és legalább 5x beszéltem velük, hogy amit lehet kapcsoljanak be
. Elvileg mindent bekapcsoltak, persze továbbra sincs VoLTE de valamiért müködik a "HD call" a Samsung szerinte ami elvileg VoLTE. Sajnos teljes támogatás nélkül kicsit káosz lehet a működés
-
adesz444
csendes tag
Én a német mediamarktból rendeltem két hete egy Pixel 5-öst, pár nap alatt itt volt a Mailboxde.com csomagtovábbítót használva (német mediamarkt nem szállít ide). Ha ott a csomag, akkor több opció közül lehet választani, GLS ~13EUR-ért hozta el onnan.
Szerk: BP belvárosban szintén nincs para a hálózattal, de ezt a VoLTE dolgot szomorúan olvasom. Régi Oneplus telefonok sem voltak szolgáltatóknál, akkor azok miért támogatottak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest