Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
-
törölt tag
Lehet, nem nekem szántad a kérdést, de az az új, hogy a támogatott játékok alatt is van már DV, eddig ez insider funkció volt. Megjelent egy új "Dolby Vision for Gaming" opció, app nem kell hozzá.
LG C8-on kipróbáltam a Controllal, működik. Semmit nem kellett újraindítani vagy külön állítani hozzá.
-
sokomst
tag
Hát két gyári beállítású más technológiás hdr képes LG tv.
LG-nél minden porton külön profilokat kell állítani és minden porton a hdr bekapcsolásakor még külön profilokat kell beállítani és ott a dolby-s gyári hdr profil egyszerűen sárga.. nagyon meleg színű. Nekem macera, na mindegy.
A CEC még vállalható, használtál volna mi box 3-at..., bár most a chromecast with gtv is csinál furcsaságokat. Jó lenne, ha kilehetne lőni az appokat android tv-n. -
sokomst
tag
Miért ekkora élmény a Dolby Vision.. illetve a HDR10?
PS4 HDR-re rendre szaggatósabbá vált...
Nekem volt egy LCD és van egy OLED LG-m mindkettőn rettenet sárga volt a Dolby, ha belekell nyúlkálni a beállításokba a HDR esetén akkor már inkább nelegyen, biztos én nem értek hozzá kellően, de túlbonyolított dolognak vélem. -
törölt tag
Én jót még nem olvastam a konzolos Plex kliensekről. Egy-két hónapja kipróbltam az XSX-en, és nem hittem el, pedig ott volt előttem. Fél percekig töltött, akadt, vagy csak kifagyott a fenébe. Három 4K HDR filmmel próbálkoztam (feliratra nem emlékszem), mindnél ezt csinálta.
Synology 718+ a szever DSM 7.0-val, Plex Pass van. Nálam biztos, hogy marad a Shield Pro. Pedig nem vagyok az ezerféle eszköz híve, és csak a Plex miatt tartom a Shieldet, semmi másra nem kell.
-
ricsip
addikt
-
Danex
addikt
Lehet már cserélni az nVidia Shieldet XBOX-ra a teljes problémamentes Plex élményért?
-
ricsip
addikt
xbox one s-nél ez már régóta elérhető volt Az új series sorozaton ez miért ilyen egetrengető újdonsâg?
-
imi123
őstag
Hellblade: Senua's Sacrifice már kezeli.
RT-vel együtt már egész modern kis játákot csináltak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új frissítéssel bárki aktiválhatja a szolgáltatást, persze csak akkor, ha kompatibilis kijelzővel rendelkezik.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest