Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
nálunk ilyet vettek(OKI) a cégnél,teszi a dolgát
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
L3zl13
nagyúr
Mostanában üzemelten be pár ilyet.
Mivel csak a beüzemelést végeztem és azt is csak pár hete, ezért túl sok tapasztalatom nincs a megbízhatóságukról és hasonlókról, csak egy pár első benyomást tudok róla mondani.A borításban és a kezelőpanelen felhasznált műanyagok minősége elég gagyinak tünik némelyik modellnél (Pl MB290).
Ugyanezen modell szkenner/fénymásoló része szerintem nagyon hangos, de a nagyobb MC560n modellnél nem volt ilyen problémám.
Mind a menüben, mind technikai megoldásokban számomra érthetetlen az OKI tervezési logikája. Valaki igazán elárulhatná nekem, hogy az OKI MC560N-nek miért van két külön kezelőpanelje saját LCD kijelzővel.Kinézetre sem valami szépek az oki nyomtatói szerintem.
Ugyanakkor a felsoroltaknak legtöbbje (különösen irodai felhasználásnál) csak másod-, harmad-, sokadlagos szempont, tehát nem akarok senkit lebeszélni a vásárlásról, ha pl árban és nyomtatási költségben olcsóbban jön ki OKI-val. (Nem én végeztem a beszerzést, tehát nem tudom ezekben a paraméterekben milyen az OKI.)
A LED technológia sem egy mai fejlesztés, jó pár éve használja már az OKI, tehát feltehetőleg kiforrott. A nyomtatási minőséggel is elégedett voltam mind a színes, mind a fekete fehér nyomtatóknál.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
szuper-t
őstag
Oki? van valakinek tapasztalata erről a márkáról?
én sajna leraggadtam a Hp és a Kyoceránál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest