- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Mostanában üzemelten be pár ilyet.
Mivel csak a beüzemelést végeztem és azt is csak pár hete, ezért túl sok tapasztalatom nincs a megbízhatóságukról és hasonlókról, csak egy pár első benyomást tudok róla mondani.A borításban és a kezelőpanelen felhasznált műanyagok minősége elég gagyinak tünik némelyik modellnél (Pl MB290).
Ugyanezen modell szkenner/fénymásoló része szerintem nagyon hangos, de a nagyobb MC560n modellnél nem volt ilyen problémám.
Mind a menüben, mind technikai megoldásokban számomra érthetetlen az OKI tervezési logikája. Valaki igazán elárulhatná nekem, hogy az OKI MC560N-nek miért van két külön kezelőpanelje saját LCD kijelzővel.Kinézetre sem valami szépek az oki nyomtatói szerintem.
Ugyanakkor a felsoroltaknak legtöbbje (különösen irodai felhasználásnál) csak másod-, harmad-, sokadlagos szempont, tehát nem akarok senkit lebeszélni a vásárlásról, ha pl árban és nyomtatási költségben olcsóbban jön ki OKI-val. (Nem én végeztem a beszerzést, tehát nem tudom ezekben a paraméterekben milyen az OKI.)
A LED technológia sem egy mai fejlesztés, jó pár éve használja már az OKI, tehát feltehetőleg kiforrott. A nyomtatási minőséggel is elégedett voltam mind a színes, mind a fekete fehér nyomtatóknál.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest