Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz 8th #101 üzenetére

Belépőszintről beszélünk, nem? Oda nem kell komolyabb VGA, és az 1680x1050-es felbontás sem biztos. Én a télen vettem Liano APU-t, viszont monitort nem cseréltem, mert indokolatlan lett volna a 17 colos ACER-em nyugdíjba küldeni. Internetezni, munkára tökéletesen elég a mérete és az 1280x1024-es felbontása is, játszani is tökéletes, és a kisebb felbontás miatt az A6-3500 IGP-je is megfelelő. Arra, amire nekem kell. Call of Duty nem akadály, Dead Island, The Darkness II szépen, simán fut, a Duke Nukem Forever és a Bulletstorm szintén nem okozott gondot, más ilyen újabb játékot azt hiszem, nem próbáltam rajta. 1280x1024-es felbontásról beszélünk, medium-high beállításokról.
    Battlefield 3-ról nem tudok nyilatkozni, mivel engem az teljesen hidegen hagy, nem szeretek interneten agyatlanul rohangálva lődözni, konkrétan ennek az IGP-jével nem láttam teszteket, de nem is vitatom, hogy igen erős kompromisszumokat kéne kötni a sebességért cserébe. De mint mondtam, az pl. engem nem érint.
    Azt azért be kell látni, hogy az 1680x1050-es felbontás, meg a high beállítások egy Battlefield 3 kaliberű/gépigényű játékkal már nem a belépő szint. Viszont az olyan alkalmi játékosoknak kitűnő választás, mert az utóbbi évek összes játékával elboldogul a rendszer. Havi pár alkalom miatt nem érdemes további 30-40 ezret költeni videókártyára. Más dolog a mindennapos, aktív játék, de arra nekem pl. munka, barátnő, főiskola, társasági élet és filmezés mellett már nem jut sok időm.

Új hozzászólás Aktív témák