Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Belépőszintről beszélünk, nem? Oda nem kell komolyabb VGA, és az 1680x1050-es felbontás sem biztos. Én a télen vettem Liano APU-t, viszont monitort nem cseréltem, mert indokolatlan lett volna a 17 colos ACER-em nyugdíjba küldeni. Internetezni, munkára tökéletesen elég a mérete és az 1280x1024-es felbontása is, játszani is tökéletes, és a kisebb felbontás miatt az A6-3500 IGP-je is megfelelő. Arra, amire nekem kell. Call of Duty nem akadály, Dead Island, The Darkness II szépen, simán fut, a Duke Nukem Forever és a Bulletstorm szintén nem okozott gondot, más ilyen újabb játékot azt hiszem, nem próbáltam rajta. 1280x1024-es felbontásról beszélünk, medium-high beállításokról.
Battlefield 3-ról nem tudok nyilatkozni, mivel engem az teljesen hidegen hagy, nem szeretek interneten agyatlanul rohangálva lődözni, konkrétan ennek az IGP-jével nem láttam teszteket, de nem is vitatom, hogy igen erős kompromisszumokat kéne kötni a sebességért cserébe. De mint mondtam, az pl. engem nem érint.
Azt azért be kell látni, hogy az 1680x1050-es felbontás, meg a high beállítások egy Battlefield 3 kaliberű/gépigényű játékkal már nem a belépő szint. Viszont az olyan alkalmi játékosoknak kitűnő választás, mert az utóbbi évek összes játékával elboldogul a rendszer. Havi pár alkalom miatt nem érdemes további 30-40 ezret költeni videókártyára. Más dolog a mindennapos, aktív játék, de arra nekem pl. munka, barátnő, főiskola, társasági élet és filmezés mellett már nem jut sok időm. -
r9550
senior tag
válasz
Silentfrog #50 üzenetére
gainward volt és a kiadása után ha jól tudom egyböl vissza is mondta a szerződést nekik az amd
bocs ha tévedek
-
8th
addikt
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Igaz, rosszul fogalmaztam. Nem döglött csak nem fejleszthető illetve komolyabb játékra nem való. Ha már úgy is egy erősebb vga-t pattint bele az ember akkor minek FM1-be invesztálni? Abba új, erősebb proci már nem jön.
"Nem csak Dual Graphics létezik, használhatod önmagában az APU-t is, tökéletesen jó belépőszintű játékos konfiguráció + önmagában is alkalmas játékra, sok esetben kompromisszum sem kell még."
A Battlefield 3 most nagy sláger. Sok kis kocka tolja ezerrel. Multizás közben mondjuk 1680x1050ben hány fps-el is fut a játék főleg egy gyengébb LIano APU-n? És mennyi ott a minimum fps? Mert az, hogy 1-1 pillanatra felugrik a maximum 35fps fölé is az totál hidegen hagy. Attól még teljesen játszhatatlan mert irgalmatlanul szaggat. Tudom mert próbáltam A8-3850-en...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest