Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gamer21 tag Hello mindenkinek olyan kérdésel fordulnák hozzátok hogy kinéztem két ramot és valamit nem nagyon értek, Van egy Geil EVO Corsa 2133 MHz 8 GB CL11 időzítésel ami - 25.570 Ft ért 
 meg van ugyan ez a típús csak CL10 időzítésel ami - 23.250 Ftés ebből azt akarom kihozni hogy a memóriáknál aza a jó ha az időzítés (gondolok arra amit ide leirtam CL11 / CL10 ) hogy minél kevesebb annál jobb nem. a válaszokat előre is köszönöm. 
- 

dragonfire44 tag Hali 
 Adott egy 2600k proci, 3 hete win újrahúzás volt a sok kacat miatt,azóta folyamatosan csinálja hogy a proci 1 es magját 50% körül járatja,filmnézésnél emiatt húzza a hangot,és máshol is érezhetően lassul. Wint már 3 különbözőt felraktam,+infó hogy amit töröltem elöszőr azon volt feltelepítve ramdisck és arról ment a chrome.(gondolom mivel az egy progi ami win alatt fut format c-nél visszaáll minden alapba,ha tévedek akkor talán lehet ez a probláma.
 Nod 32 -vel ellenőriztem az nem talált vírust,DE arra jöttem rá hogy ha csinálja ezt a hibát :gép kinyom ram kivesz-visszatesz és rögtön 0% a proci,2-3 nap múlva megint előjön,megint ezt megcsinálom és jó....Ilyenkor mi van?
 az egész gép kb 4 hónapos
 De már szét.asz az ideg.
 ui: most volt egy újraindítás megint 50-60% körül pörög,megint állíthatom le ram ki-be .....vááhhhh
- 

Möhe addikt Jöjjön csak,ez kell a júzernek. Le az árakkal és nagy választékot a polcokra. 
- 

Recon666 Közösségépítő Jó kis ramok, most készülök venni A-data-t remélem beválik.  
- 

Phvhun őstag Gémer ramtól lesz sok a skill ! 
- 

szki őstag Win7x64, és nincs kiosztva hdd-re (ssd-re) virtuális memória. Így 4 GB fizikai ramot nem nehéz elfogyasztani. 256 MB megy az integrált videonak. IE fut 5-8 ablakkal. FF is pár ablakkal. Pár ablakban javas tőzsdei árfolyamok. Metatrader tőzsdei progi 6 árfolyamgörbével, meg még pár pénzügyi alkalmazás. Outlook, torrent, stb nyitva még. 
 Majd legközelebb mikor kiírja, hogy kevés a memória, akkor megnézem pontosan hogy eszik meg a 4 GB-ot. IE-re gyanakszok, mint nagyfogyasztóra.
 Szóval nem kell hozzá játék, hogy elfogyjon 4 GB ram Úgy néz ki most túltermelnek DDR3-ból, és lefele mennek az árak. Meg az Euro-Forint (és USDHUF) árfolyam is elég kedvezően alakult az importhoz. Tehát ha olcsó lesz (20eFt alatt) a 2x4 GB ram, akkor nálam megéri upgradelni. A meglévő 2x2 GB duplázásával a 4x2 GB számomra nem szimpatikus, mert nem minden alaplap kezel jól 4 db modult. 
- 

- 

csaabz őstag Egyszer majd én is eljutok DDR3 memória vásárlásig... 
- 

koxos:8] senior tag Jöjjenek csak.  
- 

szki őstag Jöjjenek csak az új modulok! 2x4 GB-ra kellene upgradelnem, mert úgy néz ki egyre többször kevés a 4 GB nálam  
- 

Puma K nagyúr Nem rossz nem rossz jöjjenek csak és csökkentsék az árat. Lehet karácsonyra kap a gép még 4Gb memóriát, de azoknak a hűtése már csak olyan magas lehet mint maga a memória modul, mert már nem fér be a proci hűtő ventilátorától az első slotba a jelenlegivel megegyezőtípusú memória:  
- 

mrhitoshi veterán És az árak sem rosszak. 4Gb DDR3-as 1600Mhz Kingstone memória csomag 18e FT.  
 És ezek szerinte csak jobb lesz, mire váltok DDR2-ről DDR3-ra.   
- 

zazahoho őstag PX538G1600LLK - 1600 MHz ez azért nem olyan rossz  
- 

djculture félisten Akkor lassan minden ramra ezt mondhatod majd mert nanohűtést fejlesztett ki pár gyártó pl a kingmax:  Features of KINGMAX HERCULES DDR3 2200: * Support Intel P55 Chipset 
 * Adopting Nano Thermal Dissipation Technology
 * ASIC chip embedded for anti-counterfeiting purpose
 * Lead-free production process
 * Tiny BGATM technology adopted: with advantages as compact size, well heat dissipation and low EM interference
 * 100% product compatibility and stability
 * High data transfer performance for overclocking enthusiasts and hardcore gamersSpecification of KINGMAX HERCULES DDR3 2200: * 240-pin DDR3 2200MHz 
 * CAS Latency: 10
 * Bandwidth: 17.6GB/sec
 * Voltage: 1.5~1.8v
 * Capacity: 4GB (2GB*2)
 * Worldwide lifetime warranty
- 

Himym senior tag Szerintem azért arra a Silicon ramra kellene egy bordácska. Elég szegénynek tűnik így csupaszon, mégha csak 1,5Voltot eszik.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Elden Ring PS5 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezért írtam!
 Ezért írtam!