Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
kép és videoszerkesztésre valamint audio-studiozásra használom (dob, gitár meg szinti VSTkkel az analog sávok felvétele mellett) a w10es gépem a hétköznapi felhasználás mellett és az egyetlen panaszom az a sleepből random felébredés de mostanában ez megint eltűnöben van
-
Qkackca
őstag
Ilyen az aktív és nem aktív időszakok beállítása is, elég furcsa hogy nem engedi olyanra állítani ami nekem jó lenne, mert ő azt jobban tudja...
Nekem is volt már kétszer éjszaka/hajnali ébredésem hogy valami világít az asztalon meg még zúg is, természetesen az update miatt újraindult, aztán a bejelentkezési képernyőn meg várta a jelszót...
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Dragon3000 #87 üzenetére
Nekem sem volt ott, de a Windows Hello megkövetelés kikapcsolása után előjött.
-
Dragon3000
nagyúr
A 19H2 esetében még meg tudtam oldani, mert ott csak nem volt aktív a jelölő négyzet a Netplwiz-es megoldásnál, ezt könnyen meg lehetett oldani. A 20H2 tiszta telepítése esetében, meg egyáltalán nincs is ott a jelölőnégyzet és bármit csináltam a neten leírt dolgokból végül az Autologon használatával oldottam meg a gondom.
-
arn
félisten
Jobb volt a korabbi ujrairt foverzio, mint egy balul sikerult verzio foltozgatasa. A winxp es a win7 jo volt.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Dragon3000 #65 üzenetére
Akkor szedtem le a Microsoft oldaláról, úgyhogy feltételezem, hogy a 19H2 már bőven benne volt.
-
drsanya
aktív tag
Ilyen előfordult már nálunk is, csak a nyomtatós kékhalál történettel. Szerencsére egy rendszer visszaállítás megoldotta a problémát. Ami miatt ki voltam akadva az viszont a Kyocera hozzáállása volt.
Röviden: itt egy új driver. - De hát ezzel se jó. - Akkor bocs fiúk, ez van. -
Én kérdezés nélkül kirúgtam volna őket a cégtől, de nem én döntök ilyenekben (szerencséjükre). Viszont Microsofték elég gyorsan léptek és javították a hibát.Ez benne van.
Milyen gépeket használtok? Nálunk csak Dell van mindenből.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez mind nagyon szép, de többségünk nem olyan szerencsés, hogy Enterprise verziót hajtson és élvezze az LTSC ág előnyeit.
Most a héten ki kellett nyomoznom, hogy miért fagy le totál random és mindennemű eseménynaplós hibakód nélkül a jogtiszta W10 pro az egyik céges laptopon, ahová frissen lett telepítve mindössze 3 hete.
Végül a gyártó biosz patch note-ját olvasva kiderült, hogy az utolsó féléves update hozott be valamit, ami miatt bioszt kellett frissíteni a gépen. A biosz frissítés óta nem fagy le a gép.Kollégák azonos gépei csak azért nem fagytak, mert azokra még nem raktál fel a féléves updatet.
Kíváncsi leszek mi lesz ez a nagy frissítés amit belengettek, már előre félek.
-
tonyo0526
csendes tag
Szia én is sokáig szívtam a laptopos filmnézéssel. Igaz én a házimozi hangzás miatt, de én váltottam a laptopon való filmlejátszásról egy hdd (vagy ssd) + külső usb-s olvasó. Kicsi, könnyen betehető a tv mögé, és egyből mehet rá a le töltés a "letöltéskezelőből", semmivel nem lassabb mintha a gépre töltenéd le. Szerintem vannak már elég jó lejátszók a mai tévékben, legalábbis nekem tökéletes, és a házimozi hangzás is megvan oldva
-
-
PuMbA
titán
válasz
moleculez #72 üzenetére
Ez a legjobb. Ha valakinek kielégíti az igényét, használja, ha nem, nem. Nekem elég "uncsi" az életem a Windows 10 óta, azaz 4-5 éve. Régen Windows XP-vel és 7-tel több gondom volt. Céges gépen és otthoni gépen is használom. Eredeti példány, legújabbra frissítve. Ez így nekem a kánaán, hogy nem kell a rendszerrel foglalkozni, észrevétlenül teszi a dolgát, mintha nem is létezne és dolgozhatok megszakítások nélkül.
-
moleculez
veterán
Az a nemsemmi, hogy minden W10 topic átmegy egy hibajelentő topicba, és mindig olvasok új, egyedi hibákat, amire jön megoldás a tapasztaltabb userektől. Vagy nem.
Én nem ekézem a Wint, nem tetszett, léptem, macen teljes az IT-s lelki békém
Mióta olvatam, hogy automatizált tesztelés van csak, kb nulla emberi beavatkozással, nos nem is várok csodákat. -
drsanya
aktív tag
300+ gépet felügyelünk ketten W10Enterprise, emellett otthon is Windows 10 Pro van (nem, nem a cégtől van licencem
), és mindemellett van egy virtuális Win10 a próbálgatásoknak, teszteknek (ennek 2 mag és 2gb ram van megengedve). Mind tökéletesen teszi a dolgát évek óta.
Úgy gondolom, hogy ennyi év távlatában a hátam mögött ki tudom jelenteni biztosan, akinek gondja van, az az esetek 90%-ában user error. Gyorsan hozzátenném, amíg leszólna valaki, hogy nem, nem vagyok profi. A mi szakmánk sosem ér véget tanulásban. De attól mert valamihez nem ért valaki, nem biztos, hogy szar. Arról nem beszélve, hogy a kms aktivált windows-okra panaszkodik sok vérpisti. Meg kell venni, lépésenként meg kell tanulni, és nem sírni állandóan. Vagy át lehet állni macOS-re, ha sok a pénz (én is szeretném megismerni nagyon), vagy bármilyen más Linux disztróra (expert szint, végképp nem értek hozzá, de legalább nem adom fel vele az ismerkedést és főleg nem mondom rá, hogy szar.) -
W.Wilson
aktív tag
válasz
Dragon3000 #47 üzenetére
Mióta? Nekem decemberi telepítés, és működik (a Hellót ki kellett kapcsolni előtte).
-
ddekany
veterán
válasz
#32839680 #59 üzenetére
Nekem volt olyan gépem, amit szinte lehetetlen volt kikapcsolni, mert pár percen belül szinte mindig visszakapcsolódott, de nem ám csak alvásból, hanem kikapcsolt állapotból is! Mivel nem laptop volt, ezt megoldottam azzal, hogy a tápot is kikapcsoltam hátul. Ha jól rémlik, erre is az lett a megoldás, hogy le kellett tiltani a hálózati kártya általi felébresztést (lásd korábbi hozzászólásomat). A furcsa, hogy akkor is csinálta, mikor a routeren kívül semmi nem volt a hálózaton, szóval fene tudja miért ébredt.
-
ted_tris
tag
" Még júniusban kiderül, hogy merre tart a Windows "
...sajnos csak szep alom, hogy a szakadek fele ...#5
persze ha csak spankbang-et nezel meg excelt tologastz rajta nyilvan nem fogsz problemaba utkozni.
Koss ra mas hardvert is (wacom keyboard stb.) esetleg tegyel fel vittual szintiket vagy valami komoly munkara valo szoftvert es orom lesz nezni azt a szaxit amit tolni fogsz.
A leghangosabb hoborgo lennel.A win10 felseslegesen nagy, nehezkes, logikatlan, eroszakos es valami kibaszott izlestelenul ronda de legalabb nem lehet a hatter kepen kivul megvaltoztatni semmit kb.
Ipari hulladek. -
ddekany
veterán
Attól függetlenül, hogy adott eset mennyire "user error", ez már milyen hozzáállás, hogy "Ha nem tetszik akkor ott a Linux"? És ha a Linux nem teszik, akkor meg ott a Windows?
Ráadásul statisztikailag a Linux jóval nagyobb szívás (széllel szembe, ugye). Persze akkor jön majd a tipikus "meg kell tanulni", csak épp aki nem IT-s, nem ez a munkája, attól ez elég furcsa elvárás.
-
törölt tag
Ezt nekem is sokáig csinálta, hogy random éjjel felébredt sleepből (sőt, hibernálásból is), és emiatt egy ideig nem is használtam a funkciót (mert úgyis pár másodperc a boot az SSD miatt). Aztán most kb egy hónapja ránéztem, és már nem csinálja. Gyanítom, hogy a 20H2 vagy 21H1 frissítés környékén javulhatott meg, mert a céges laptopjaim még régebbi verzión vannak és ott néha csinálja továbbra is.
Kopi31415: Szerintem ez akkor lehet, ha több felhasználói profil is van (vagy valaha volt) a gépen. A céges gépem nekem is ezt csinálja, hogy bekapcsolás után alapértelmezetten angol billentyűzet fogad, aztán ha bejelentkeztem és betölti az én profilom, akkor már magyar (és onnantól zárképernyőn is az, de csak amíg be van lépve a profilom).
-
swayze
tag
Tényleg nem tudom, hogy működik a linux de azt már tudom, hogy egy új rendszer megismerése évek kérdése. Vegyük alapul a windowst azért tud az ember benne közlekedni, mert évekig ugyan azt az elnevezést használták (persze a win 10-be átnevezték egy részét, mert miért ne) ugyan azon beállításokhoz pl: Eszközkezelő, Vezérlőpult stb. Emiatt tudta az ember, hogy ha valami nincs meg ugrok az eszközkezelőbe ott kell lenni-e ismeretlen hardvernek és így tovább. Na most ezt a tudást és rutint eldobni illetve újra tanulni az évek kérdése feltételezem, hogy linux alatt is beledut az ember egy két hibába na most azt, hogy javítom ki? Úgy hogy google majd fórumok esetleg youtube és órák mire megtalálod a megoldást ami lehet, hogy egyszerű, de egy ismeretlen rendszerbe nem fogod megtalálni.
-
törölt tag
válasz
Dragon3000 #47 üzenetére
Pff, hát ha ez így van, akkor én se tudom, mit csinálok. Turkálás lesz, vagy fizikai kulcs (veszek neki egy alap pendrive-ot) ha azzal beállíthatom, hogy jelszó nélkül beengedjen.
Egy régi teleptésű asztali gépet használunk így, de van egy új notink is, azon majd megnézem, hogy tényleg nem lehet-e így beállítani.
-
swayze
tag
válasz
Dragon3000 #23 üzenetére
Mondjuk ez 4X több kábel mintsem a tvt meg a laptopot lannal összekötni. 😅
-
swayze
tag
válasz
#32839680 #34 üzenetére
Mostani alatt ha a gyártóit értjük van de persze az is régi. Ami azt illeti szerintem a 10-es a drivereket is cserélgeti, mert volt olyan problémám amit driver, cserével megoldottam és utána 1-2 hétre újra jelentkezett a hiba. De volt ennél furább is egyszer. Sose felejtem el gép bekapcsolva nem tud kapcsolódni a hálózathoz, driver le, fel továbbra se 12 újra indítás még mindig nem, már elkezdtem volna külső adaptert keresni, de előtte a rinyáló frissítésnek engedtem, hogy települjön, mikor újra indítottam a gépet. Láss csodát frissítes után simán ment a csatlakozás, na ne aggódj egy percig nem gondolom a mai napig, hogy ez véletlen lett volna.
-
törölt tag
válasz
zetor2000 #44 üzenetére
Csak fejből írom, de ehhez nem kell helyi fiók. A jelszavas belejentkezés legyen az aktív, majd 'netplwiz' és ki lehet venni a pipát a 'users must enter a password' boxból.
Még valahol a 'settings' appon belül a 'sign in options' alatt be lehet pipálni, hogy lock screenen se kérjen jelszót.
Hogy miért nem lehet ezeket egy képernyőre kirakni, azt nem tudom.
-
RandomName
senior tag
Nem lehet, hogy ezek a fajta belepiszkálások okozzák a hibáidat?
A laptomon W10 Developer Alpha van, de annál nagyobb hibám nem volt, hogy véletlen odaragadt a tálcára az "Újraindítás szükséges" logó pár hete. Van már vagy kb 3.5 éves telepítés, és úgy is engedtem már rá a rolling update-et, hogy egy évig nem volt bekapcsolva. Kibírta az i3 2**0. -
zetor2000
őstag
Csinálj egy "helyi felhasználói fiókot". Ekkor nem MS Accouttal jelentkezel be, hanem helyi felhasználói névvel / jelszóval. Ennek vannak előnyei és hátrányai is, de most az előnyös oldalon van a lényeg:
A jelszó kihagyható / nem feltétlen kell beírni. Azaz felnyitod a gépet, és ott lesz egy user beléptetve, megy a kurzor meg látod az asztalt. Ez az user lehet mezei felhasználó (aki nem tud telepíteni) és lehet akár rendszergazda is.Ahogy látom, már megoldották a kérdést...
-
haxiboy
veterán
Többszáz gépes rendszereket is üzemeltetek, és nem panaszkodtak ilyesmiről, pedig vannak igen régi hardverek is.
Ha nem tetszik akkor ott a Linux és az ezer féle distro amiből lehet válogatni.
Az említett megoldásra egyébként akár BSD alapokra is lehet építkezni, de nyilván mindent meg kell tanulni...
-
ddekany
veterán
Tarthatnának egy hónapot, amikor csak az ezer éves mindennapi felesleges szívatásokat rendbe teszik. Biztos dolgoznak náluk is emberek, netán fejlesztők, akik Windows-t használnak. Kérhetnének tőlük egy listát ezekről. Java részük ráadásul triviális javítás lenne. Ehelyett csinálnak minden mást, aztán kidobják...
-
ddekany
veterán
válasz
Kisbocs06 #33 üzenetére
Ez a magától bekapcsolódás/felébredés egyik a sokakat sújtó Windows elmebetegségek közül, amiknek jobbítása látszólag senkinek sem a hatásköre MS-nél. Vagy nem tudom miért nem magától érthetődő nekik, hogy ha nem állított be kifejezetten ilyet a felhasználó, akkor automatikusan soha, de soha ne kapcsoljon ki, be, vagy induljon újra a gép!
Én amúgy bekapcsolásra azzal a variációval találkoztam, és nem egyszer, mikor alvó állapotban van a gép és aztán éjjel közepén felébred (ami felébresztheti a felhasználót...), vagy bekapcsol a táskában, és megfőzi magát. Szóval nem tudom a te esetedben bármit segít-e, de én arra két dolgot tudok:
1. Ne ébredjen fel a kép az éjjel közepén frissíteni (és aztán maradjon bekapcsolódva):
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése\Speciális energiaellátási beállítások módosítása: Alvó állapot/Felébresztési időzítők engedélyezése: Letiltás2. Ne ébredjen fel a gép, ha megosztott mappája van, és egy másik gép "ránéz": Eszközkezelő / Hálózati kártya / Tulajdonságok / Energiagazdálkodáss / Az eszköz felébresztheti a számítógépet: Ki
-
Lewis4421
csendes tag
Szia, nem akarlak leszolni vagy valami, nem tokeletes a win10, de van virtualis billentyuzet a bejelentkezesi kepernyonel....
On-Screen Keyboard: How to Log In to Windows Without a Keyboard (alphr.com)
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Mit tudok azzal kezdeni ha a win10 neha magatol bekapcsolja a gepet ? Tobbszor elofordult mostanaban hogy arra jottem haza 2 -3 nap utan hogy megy a gep .Aida szerint volt mikor mar tobb oraja vagy 1 napja bekapcsolt.Frissiteseket proba keppen halasztottam de nem oldotta meg .Ezen kivul nekem soha a legkisebb problemam nemvolt a win10 el pedig szinte ahogy kijott mar ment is fel a gepre es szerintem messze a legjobb rendszer .Nekem az a tapasztalatom hogy nemkell babralni meg Oc-zgatni meg allitgatni a ramokat es semmi gond nemlesz a geppel .
-
törölt tag
Mióta az It nagy nehezen helyre rakta a nyelvi oldalát, azóta nem álltam neki kísérletezni. Nem szopni akarok a géppel, hanem dolgozni.
Amúgy az IT-nk is szopott vele rendesen, RAID-re nem tudták telepíteni ezt a vackot, frissítésnél szintén lett gond, a németről angolra átváltás sem ment rendesen, majdnem nulláról kellett újra telepíteni hozzá a rendszert. És helyenként még mindg kétlaki lelke van. -
Dave™
nagyúr
-
Gyula84
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
pár évente kinézetet váltanak
-
törölt tag
Ennek azt a hibáját sikerült már kijavítani, hogy ha csak a belépő képernyőn kellett, utána ne kelljen extrán kikapcsolni? Sokat szoptam vele, amikor a német klavis gép valamiért angolul, franciául akart bejelentkeztetni, és a nyelv átállítása ellenére is átlépett a beviteli mező másikra. Belépés után is ott virított a virtuális klavi. többszöri kikapcoslás után is.
-
Dave™
nagyúr
Linuxon a legtöbb hardver a kernelből támogatott, elég kevésszer találkozol a driver fogalmával (nyomtatóknál leginkább, meg nvidia kártyáknál elsősorban). Ha Intel vagy AMD a GPU, nincs nyomtató/scanner, akkor elég jó esélyed van rá, hogy semmi driver ne kelljen. Van amit tanulni kell, persze, de az egészen más érzés ha érted mi miért történik, nem pedig egy kényszerített random update hatására, amire gyakorlatilag nulla a ráhatásod. Amíg ezeket a posztokat megírtad, már ki is tudtál volna próbálni egy live rendszert telepítés nélkül a hardvereden, hogy minden megy-e. 4 óra youtube videóval már a python alapokat is meg lehet tanulni, erre itt nem lesz szükség
Én akkor váltottam, amikor kijött a Windows 10, azóta mindent elhagytam (Office-t is), mindent meg tudok oldani Linuxon, és még gyorsabb és hatékonyabb is a munka, bármilyen hihetetlennek is tűnik. Elhatározás kérdése az egész, semmi más nem kell hozzá.
-
swayze
tag
Passz! Tényleg kerestem, de hülye azért nem attól leszek, hogy valamit nem találok meg az x-edig ikon meg 6 kapcsoló között (halkan megjegyzem hogy minden más felületen ez úgy nézet volna ki, hogy egy bill ikon van a beíró sáv mellett mondjuk az a bill ikon ami amúgy is van a windows-ba de nem ők betűvel kiírták egy alsó menüpontba.) De igazából lényeg hogy van már megérte itt ríni 😅.
-
swayze
tag
válasz
Lacccca87 #18 üzenetére
Van hdmi is köztük de a 4K hdr-rel nem birkózik meg ez a gép, ellenben a tv igen és ezért van lankábel is összekötve. A routerest nem értem nekem 50Gb felett a filmek nem mennek át akadás és töltögetés nélkül wifin a router nem ebbe a szobába van így a közvetlen összekötetés nem megoldható.
-
-
swayze
tag
válasz
Dragon3000 #10 üzenetére
Persze ezt én is tudom, de azért hól tartunk már, hogy vezeték nélküli bill kell, hogy betudjak jelentkezni a Windowsba? Ez így egy vicc! Én elvárom ma egy rendszertől, hogy ha azt nekünk akarják eladni, akkor úgy is csinálják, hogy én azt szívesen használjam.
-
swayze
tag
Ezek nem nehéz élet szituációk, hanem csak idegesítők. Az ember fizet a windowsért és cserébe kb azt látom, hogy inkább töltse le mindenki és törje meg, csak ennek a cégnek ne legyen pénze fejleszteni, mert annak nem lesz jó vége.
Amúgy meglep amit írsz a környezetembe se szeretik az emberek.
-
swayze
tag
Itt már leírtam a kollegának, hogy kb mire használom a gépet, ez egy mozi tanulós gép tvre kötve, mert kell a nagy képernyő. Tény és való, hogy ez egy régi gép i560 van benne asszem szóval az első mobil i5-ös, de van mellé 8Gb ramja meg Teslásítva van egy 500-as ssd-vel, de arra amire nekem kell bőven elég és igazából gyors is és innentől nem is értem miért cserélném le mondjuk egy ujjabbra ami ugyan ezt csinálná ugyan ekkora sebességgel 🤷♂️. Nyílván ennek nincs sok értelme és amúgy se változtatna azon, hogy a windows-zárolt képernyőn nincs virtuális bill, de azon se, hogy miért van 2 beállítás panel 🤷♂️. De van még ilyen jó dolog a 10-alatt wifi véletlenszerű, hogy a gép bekapcsolás után felcsatlakozik-e a wifire vagy sem néha igen néha nem pedig a jel erős az adapter jó csak hát a csodák palotájába ez se működik jól. Szóval ilyen ez a windows és hiába öreg ez a gép mert hogy, 8.1 alatt is az volt és még se volt wifi hiba, 2 beállítás menü, zárolt képernyő és egyéb hibák. Ezek azóta vannak mióta az Ms azt találta ki, hogy a felhasználónak elég a felületes beállításokat látni és a rendszer majd intézi a driver-eket meg mindent a háttérbe.
-
swayze
tag
válasz
Dragon3000 #4 üzenetére
Mert napi használatra sajnos nincs más, ott a Linux amit mókolni kell aki nem használja annak fura az egész nem ismered az elnevezéseket, az egész működést újra kell tanulni, mert aki nem használja az, hogy cserél le egy rosszul működő drivert? 4 óra youtube videóval, nyílván ez nem opció.
Akkor ott a Mac-de az meg igazán munka gép nem adja meg a szabadságot, mert csomó minden nincs rá (mondjuk játék de lehet, hogy csak egy egyszerű videó lejátszót se találsz amit ismersz és a tvre átküldenéd a dolgot.) szóval az egy jó rendszer, de nem mindenre hanem inkább célzott dolgokra.
Amire pl nekem kell a rendszer az kb filmnézés leszedek egy jó minőségű filmet 4k-ba hdr-rel 60-80 Gb-ba akkor azt a tvre át tudjam jutatni néha használom egy kis netezésre (tanulás amihez kell a nagy képernyő mert kèt ablak jól olvasható tv-n is) stb ilyen apróságokat akarok. Na most nekem a laptop egy polcba van amitől nem lehet felnyitni a képrnyőt csak kb 45^-ig, de ezzel nem is lenne baj mert 1cm nyitásnál már kapcsol is be a laptop de hiába mert a windwos-ba nem tudok bejelentkezni, mert és itt van amit már leírtam.
-
Novver
senior tag
Nekem sem volt semmi gondom sose a Win10-el.
Mondjuk én letiltom alapból még kihúzott netkábellel az automata winupdates telepítgetést. Majd én tudom jól hogy melyik drivert frissítem, köszike.
Kékhalált dobált néha, de az kivétel nélkül valamilyen új driver miatt volt. Leginkább radeon. -
swayze
tag
Nálam a 8.1 óta egyre lejjebb kerül ez a cég borzasztó a 10-nek a robotizáltsága telepítget, frissítget, de igazából csak úgy néha spontán kékhalált dob 🤷♂️. Amit még jobban szeretek az amikor a gép (laptop) nincs előtted hanem mondjuk egy tvre van kötve. Gépet bekapcsolom majd bejelentkezésnél rájövök, hogy 2 fajta van képen ábrák rajzolgatása vagy marad a nagy találmány a pin kód, na most a kép rejtvényt 10/1-es arányba fogadja el, de szerencsére van ennél jobb pin-kód, de azt egérrel nem lehet beírni virtuális billentyűzet az nincs szóval gépből hdmi kihúz magad elé veszed felnyitod beírod a pint majd vissza teszed a tévéhez mindez azért, mert az ms-nél annyi nincs, hogy legyen virtuális billentyűzet a zárolt képernyőn. Számomra ez az egész mutatja, hogy az ms-t mennyire érdekli a felhasználó ez a cég egy 0 a szemembe évek óta visszafelé lépked, kezdődött ez a startmenü eltüntetésével majd a 2 beállítás panellel (gépház meg a másik bárhogy is hívják) és most meg ez a béna bejelentkezés.
-
dokanin
aktív tag
Jaj, alig várom.
-
fatpingvin
addikt
halad bármerre is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest