Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Hónapban indul a Reach Beta teszt, de az előzetesekkel ellentétben még nem eldöntött, hogy PC-n vagy Xbox-on:
Happy April! If all goes according to plan, this is the month we start the first Reach/MCC flights
Platform kérdésre válasz:
I did write that in a forum post but things may change - not super sure which will come first at this rate but both platforms will see flighting -
kutga
félisten
Engem inkább az érdekelne hogy mikor jönnek az első részek.
-
-
Šolaire
veterán
Ez dicséretes. Nekem a Halo 3 a kedvenc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #10 üzenetére
Nincs pc sajna, de lakotarsam gepen tuti ranezek majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #8 üzenetére
Reach-en ugye sokat kell dolgozni, mert mas motor mint a tobbi.
1-2. Resz alapjai elerhetoek ugye PC-n, azzal talan kevesebb a melo, a 3/ODST motorja meg szinten van PC-n a lelott Halo Online miatt.
Ha nyar vegeig kijon Reach akkor utana talan 1-2 havonta johet ujabb resz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #6 üzenetére
Semmi hivatalos.Redditen beszelgettunk, en bedobtam a szokasos oszi premiert (Utobbi reszek akkor jottek), de legtobben ugy velik hogy inkabb nyar kozepe-vege a realisabb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Sztori szerint Reach a legelso, azt siman letolhatod szerintem ha megjelenik.
-
l.skywalker
titán
reméljük. ellenkezni senki sem fog
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Remek sorozat amugy, csak en felek hogy sokan akik nem ismerik, majd az elso resz alapjan itelik meg. Az mar eleg regi, es olyan dolgok vannak benne ami manapsag egy FPS-ben zavaroak lehetnek nagy. Pl: ami multkor emlitettem: futas, celzas hianya...A teljes Library palyaresz
Reach jon elsonek, az jo kezdes lesz szerintem.
-
Én nagyon várom, az első rész a kedvencem, igaz csak az első kettővel játszottam, mert PC-n tolom
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest