- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
Szerintem jó lesz azoknak akik nem vesznek ilyet.kinézetre is csúnyácska nem beszélve a vezérlésről.hamar fognak szervízbe kerülni a szétcsúsztatás miatt.
-
nobika1
tag
Remélem VGA felbontású kijelző lesz. PSP-m volt, még az első kiadás, tehát nem a slim. Azis nagyon jó, de ez csúcs.
-
asadasad22
őstag
"A PlayStation Portable rendszerek legnagyobb ellenfele a Nintendo DS elnevezésű kézikonzolja, mely az eladások tekintetében jelentősen túlteljesíti a Sony termékét, ám érdemes megjegyezni, hogy a PSP modellek drágábbak a Nintendo termékénél. Az új PSP Go áráról egyelőre semmit sem lehet tudni, ..."
no, ez így azért többszörösen baromság. szerintem a psp sosem volt és nem is akart a ds ellenfele lenni. kb annyira az ellenfele, mint a ps3 a wii-nek: semennyire. teljesen más kategória a 2, azon kívül, h mind2 handheld, semmi közük egymáshoz.
másrészt pontosan tudni az árát, a bejelentéskor megmondták: 250 dolcsi/eu. (ez az 1 usd= 1 eu sztem ütnivaló dolog).
másrészt arról sztem még semmit nem tudni, hogy a meglévő umd-kel mit lehet kezdeni psp go-hoz. simán lehet, hogy a sony kitalál valami hivatalos megoldást az umd átmásolására a psp memóriájára. -
No-kia
addikt
a fogására kíváncsi lennék, nem tűnik vmi kényellmesnek hosszútávon
-
Tidus
addikt
Az a szalagkábel a szétcsúsztatható résznél lessz, a gyenge láncszem!
De ránézésre elég fapados! -
Vassili
tag
Amúgy balkezes kivitelben nincs? Nem vagyok balkezes csak nekem mindig szar volt a konzolokban, hogy a négyirányú gomb bal oldalt van. Ez az egyetlen oka hogy még nem vettem semmi ilyesmit!
-
Vassili
tag
Hát ez a hír nem mond túl sok konkrétumot, semmi technikai adat...
Wi-Fi van benne, kijelző felbontása.. ilyenek?
-
Puma K
nagyúr
-Mi az hogy nehéz volt az első psp? Ha kellett simán zsebre tudtam vágni és nemvolt gondom de amúgy meg a csuklópántot a csuklómra tettem és a kezemben hordoztam...
-Mi ez a szétcsúsztathatós idiótaság?
/Mennyi szétnyitást bír ki a mechanikája?-Hova tették azt az analóg kart???
/Elég kényelmetlennek néz ki...-Tegyük fel aki megvette a létező összes PSP játékot az most újra megveheti majd?
/Esetleg lehetne egy online store amire felmegy az ember beregisztrálja magát kiválasztja a játék nevét és az UMD sorszámát begépeli (gondolom van rajta) majd letölthetné az új PSP-re valót ezáltal megmarad a régi UMD lemez és használhatná az új PSP-n a régi-új játékait. (lehet fizetni a jogdíjat a bankszámlámra köszi.)Nekem az ég világon semmi bajom nem volt a régebbi PSP-vel... a nyálam csorgott utána hogy milyen jól néz ki és hogy mennyire jól használható kis ketyere (játék-film-net-zene). Erre a PSP rajongók elé teszik ezt a tré kivitelezésű fost és várja a Sony hogy mi meg nyeljük le...
Már most kezdhetik a következő PSP-t tervezni
-
BloodRay
veterán
válasz
doktordrog #29 üzenetére
Akkor nem hiszem öcsém le akarja majd cserélni az övét egy ideig...
-
Black Dragon
addikt
Aztarohadt, ez nekem nagyon bejön lehet benevezek majd egy ilyenre
-
WilliamGhost
tag
Sony a tuti.
-
Mazsika
őstag
senkit nem hallottam még panaszkodni a psp súlyára... nem tudom ezt honnan szedte a sony... ha túl könnyű akkor meg gagyi hatást fog kelteni... szerintem! ebből semmi jó nem fog kisülni. a 16 giga memó meg bt sem fogja kihúzni a szarból...
-
doktordrog
aktív tag
Valószínűleg azt sehogy.
Elvileg egy kölcsönzős módszert vezetnek be. Kifizetsz havonta x pénzt, és azt töltesz le, amit akarsz.
ui: http://www.ipon.hu/hir/netes_psp_jatekkolcsonzesbe_kezd_a_sony/6778
-
Ombi5
őstag
Ez a kinezet vmi fertelem gagyi!!
-
BloodRay
veterán
válasz
doktordrog #21 üzenetére
Egy eredeti UMD-s játékot, hogy lehet majd felrakni rá legálisan?
-
^Clown
addikt
Gáz, hogy kikerül belőle az UMD. Ez a szétcsúsztatós dizájn sem tűnik valami kényelmesnek...
-
zed1983
őstag
A kijelző kisebb de az ára nem lesz az
-
hdman
őstag
Pl: Nokia N95: amikor bejött, kb 150.000 Ft volt az indulóára. A Nokia legjobb, legszebb... (lehet folytatni a sort
) telefonja volt, és mégis ratyi a csúszka
Ajjaj, régen volt 7110-em, most előhoztad a régi emlékeket
a formája viszont szerintem a dizájn miatt az ergonomitás kárára ment...
Sajnos, egyetértek
-
mephi666
nagyúr
azért csúszkánál is van több fajta minőséget tekintve... az "ócó-vacak-műanyag-kínai-cúszkákról" kár beszélni is... viszont ha adnak a minőségre és nem spórolnak a fémen, akkor az örök élet+1 nap
és nem jelent oltári nagy pluszköltséget... volt egy samu b500-am, annak irtó gagyi volt a csúszkája... közel nem lehetett mondjuk a régi nokia 7110 csúszkájához hasonlítani...
a formája viszont szerintem a dizájn miatt az ergonomitás kárára ment...
-
spln
tag
Jöjjön csak és nyomja lentebb a régi árát
-
BloodRay
veterán
Nekem sem tetszik ez az új elrendezés, a régié jobb.
Kíváncsi lennék hardveresen(a gép teljesítményén) miket változtattak.
Elég gáz, hogy nem lesz kompatibilis az előző verzióval(UMD)... -
hdman
őstag
válasz
Sanyi.mTs #10 üzenetére
Online vásárlásnál meg tudják oldani, hogy ha egyszer megvetted, akkor többször is le tudd tölteni.
Ha megunod --> letörlöd --> ha újra szeretnél játszani vele, akkor --> belépsz --> újra letöltöd.
Ezek a csúsztatható dolgok nem tetszenek, előbb-utóbb kikopik, és elkezd kotyogni. Az meg elég zavaró tud lenni.
A legjobb PSP még mindig az első széria: a pufi
Sajnálom is, hogy eladtam.
-
Hunter2
addikt
Telefon funkciót esetleg nem akarnak rakni bele?
-
Sanyi.mTs
addikt
engem az érdekel, ha betelt a flash a "régi"/nem használt játékokat hova lehet lementeni/archiválni?
vagy újra (meg kell venni és) letölteni? -
Szerintem teljesen jó a fogása, úgysem lesz ilyenem.
-
keIdor
titán
Ez tényleg kényelmetlennek tűnik...
-
skajwa
senior tag
Nekem az analog elhelyezése meglehetősen kényelmetlennek tűnik....
-
mmdms
addikt
Elég sérülékeny lesz az biztos, mint bármelyik szétcsúsztathatós teló.
-
pite4
tag
Tényleg így fog kinézni? Vagy ez csak illusztráció?
-
roti86
őstag
Én az árára leszek kíváncsi
-
P00By
nagyúr
Így kép alapján nem vmi jó "fogású".
-
rumos14
nagyúr
kijelző felbontás marad?
gondolom igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Várhatóan ősszel érkezik az új generációs PlayStation Portable.
- Politika
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest