Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz katt777 #75 üzenetére

Üdv!

Értem... tehát az jó, hogy egy fakarddal hadonászó kétbalkezes kezdő mindenféle gigantikus szörnyeteget csapkod le, és - bár a kard csak kölcsön van - már meg is menti a világot (lazán a főkvesztet is tudod csinálni az első pillanattól), hiszen az elején még a világ is béna.
    Röviden: nem értek egyet. A játék ezzel az elgondolással folyamatosan és ugyanolyan könnyű. Gondold csak végig. Maximum a szintlépéseket, a fejlődést ronthatod el.

A Morrowindben harmatgyönge vagy... hagyjuk... ízlések és pofonok különbözőek... tisztelem a véleményed, elfogadom, de... nos lehet, hogy nincs mindenben igazad.
    Talán az zavar egy kicsit, hogy az Oblivionprofik levacakozzák azt a játékot, ami kivételesen nem a csalásról, god módról vagy miről, az első pillanattól übervagyokról szól... hanem az előrelátó skillválasztásról, karakterépítésről és a hatalmas térről, aminek része vagy.

Az Oblivion néhány órát volt a gépemen, pedig eredetiben vettem meg, azonnal, ahogy kijött. Viccesnek tartom. Még ma is. Az újsütetű melléfogások közé sorolom, mint az NWN2 magától feltámadó karaktereit. Féltem a műfajt ezek miatt, de értem, hogy a sokaknak szüksége van ezekre a könnyítésekre, mert csak könnyed szórakozásra vágynak.
    Félreértés ne essék, vannak még tartalmas, korrekt rpg-k ma is, például a Drakensang.

Én megvédem a Morrowindet, sokunk nevében... ezek az rpg-k nem vacak játékok, dehogy. Az Oblivion is jó, csak más a célközönség. A legszebb pedig az, hogy ezzel a moddal, ami helyrepakolja a monszták szintlépését, már nekünk is játszható.

Új hozzászólás Aktív témák