- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Üdv!
Értem... tehát az jó, hogy egy fakarddal hadonászó kétbalkezes kezdő mindenféle gigantikus szörnyeteget csapkod le, és - bár a kard csak kölcsön van - már meg is menti a világot (lazán a főkvesztet is tudod csinálni az első pillanattól), hiszen az elején még a világ is béna.
Röviden: nem értek egyet. A játék ezzel az elgondolással folyamatosan és ugyanolyan könnyű. Gondold csak végig. Maximum a szintlépéseket, a fejlődést ronthatod el.A Morrowindben harmatgyönge vagy... hagyjuk... ízlések és pofonok különbözőek... tisztelem a véleményed, elfogadom, de... nos lehet, hogy nincs mindenben igazad.
Talán az zavar egy kicsit, hogy az Oblivionprofik levacakozzák azt a játékot, ami kivételesen nem a csalásról, god módról vagy miről, az első pillanattól übervagyokról szól... hanem az előrelátó skillválasztásról, karakterépítésről és a hatalmas térről, aminek része vagy.Az Oblivion néhány órát volt a gépemen, pedig eredetiben vettem meg, azonnal, ahogy kijött. Viccesnek tartom. Még ma is. Az újsütetű melléfogások közé sorolom, mint az NWN2 magától feltámadó karaktereit. Féltem a műfajt ezek miatt, de értem, hogy a sokaknak szüksége van ezekre a könnyítésekre, mert csak könnyed szórakozásra vágynak.
Félreértés ne essék, vannak még tartalmas, korrekt rpg-k ma is, például a Drakensang.Én megvédem a Morrowindet, sokunk nevében... ezek az rpg-k nem vacak játékok, dehogy. Az Oblivion is jó, csak más a célközönség. A legszebb pedig az, hogy ezzel a moddal, ami helyrepakolja a monszták szintlépését, már nekünk is játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arena Breakout: Infinite
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest