Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Üdv!
Értem... tehát az jó, hogy egy fakarddal hadonászó kétbalkezes kezdő mindenféle gigantikus szörnyeteget csapkod le, és - bár a kard csak kölcsön van - már meg is menti a világot (lazán a főkvesztet is tudod csinálni az első pillanattól), hiszen az elején még a világ is béna.
Röviden: nem értek egyet. A játék ezzel az elgondolással folyamatosan és ugyanolyan könnyű. Gondold csak végig. Maximum a szintlépéseket, a fejlődést ronthatod el.A Morrowindben harmatgyönge vagy... hagyjuk... ízlések és pofonok különbözőek... tisztelem a véleményed, elfogadom, de... nos lehet, hogy nincs mindenben igazad.
Talán az zavar egy kicsit, hogy az Oblivionprofik levacakozzák azt a játékot, ami kivételesen nem a csalásról, god módról vagy miről, az első pillanattól übervagyokról szól... hanem az előrelátó skillválasztásról, karakterépítésről és a hatalmas térről, aminek része vagy.Az Oblivion néhány órát volt a gépemen, pedig eredetiben vettem meg, azonnal, ahogy kijött. Viccesnek tartom. Még ma is. Az újsütetű melléfogások közé sorolom, mint az NWN2 magától feltámadó karaktereit. Féltem a műfajt ezek miatt, de értem, hogy a sokaknak szüksége van ezekre a könnyítésekre, mert csak könnyed szórakozásra vágynak.
Félreértés ne essék, vannak még tartalmas, korrekt rpg-k ma is, például a Drakensang.Én megvédem a Morrowindet, sokunk nevében... ezek az rpg-k nem vacak játékok, dehogy. Az Oblivion is jó, csak más a célközönség. A legszebb pedig az, hogy ezzel a moddal, ami helyrepakolja a monszták szintlépését, már nekünk is játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest