Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Igen be látom nem az Osztrák cég volt a legjobb példa erre
Indulatos és átgondolatlan meg nyilvánulásom okát már picivel fentebb le írtam.
Visza szívom a negatív kritikát
De a jowood-nak is van jó játéka (ötletei) mint pl a silent storm a majdnem 100%-os pája deformálódás jelenleg csak ebben van.Csak hogy ne huzzuk le őket sem teljesen
ennek a játéknak a ki adása merészségre és nyitotságra utal
De igazad van a jowood az EA-hoz képest utca seprő
-
Dilikutya
félisten
Itt van a JoWood PC-s listája. Vannak rajta ismertebb nevek, de szerintem a Gothic sorozat sikere messze nem mérhető az EA sikeresebb játékaihoz, ezek a játékok (a kőkemény RPG) eleve szűkebb réteget vonzanak, mint egy buta tuningolós autós, a foci, meg a II. világháborús FPS-ek. És ezenkívül még ott a Spellforce, az Aquanox, egy Painkiller kiegészítő, és ennyi. A többi mérsékelt siker, a magyar fejlesztésű SWINE is csak nekünk érdekes, amúgy nem robbantott kasszát az sem.
-
Navaze
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem tudom menyi pénze van a joowood-nak de valahogy csak ki préselte a gothic 3 -at aminek technikai részét nézzük akkor nem lehetett ocsó ráadás volt pénze ki rugdalni a gothic 3 fejlesztö csapatát és másikat meg bízni a 4 elkészítésével.Tény hogy a EA. szerintem a leg nagyobb (pénzben)kiadó ma.Azt is EA-nak köszönhetjük a hogy magyar nyelvű már a kiadáskor.Bár sztem a szinkron még mindíg a honfitársaink érdeme,ami majd akkor derül ki ha ki adják a crysis 2 -öt és csak fel írat lesz rajta ugye amenyiben nem ismét magyarokra bizzák( ami nagy hiba lenne)
De már le higgadtam
kicsit nehezen viseltem hogy ki kell crack-elnem az eredeti játékomat de meg tettem úgyhogy max nehézségben igaz meló közben de 10 óránát nyomtam és jó gépen.A warhead jó jóval jobb mint az előző nagyon egyben van és nehéz fokozaton van benne ki hívás úgyhogy visza állok a fan.-ok közé én is ismét 
Az ubisoft vs crytek -ről meg olvastam egy cikket amiben egyik nevesebb "munkása" nyilatkozott az ubisoft -nak arról hogy mi is történt ottan annó
Arra nem tér ki a cikk hogy min kaptak ösze csak azt taglalta hogy hogy .Az ebből az incidensből született meg állapodások egyik látható része hogy a far cry 1 -ben lévő 2db tipusú autó egyike (a zárt tetejü)most a crysis-be van a másik a nyitott pedig már most ott virít far cry2 videókban
Aztán hogy menyira igaz az ugye rejtély majd meg probálom meg keresni a cikket és be másolom .Egyenlőre Warhead
-
HyP3b0y
senior tag
Újdonság most A Valve Steam-jén, hogy meglehet venni a Warhead-t és a crysis+c. warhead packet
-->na most 3napra rá, hogy kiadták(még a teljes verziót le se lehetett tölteni, de a letöltési jogot meglehetett venni....)és "Best Seller" lett

-
Dilikutya
félisten
A Joovood-nak ilyen játékokra nincsen tőkéje, nézd meg, miket forgalmaznak. Az Ubisoft pedig a Far Cry 2-őt csinálja, a CryTek elpártolt onnan (tényleg, miért?).
A szinkronnak pedig csak részben van köze a magyar fejlesztéshez (nyilván nyomott a latban, hogy ilyen mértékben lokalizálták), de amúgy sok játék jelenik meg minimum magyar felirattal. És tekintélyes részük EA kiadás. -
Mr.Grincs
veterán
Gratula a magyaroknak, ehhez a dologhoz..Ez nem kevés hogy a saját anyanyelvünkön szól hozzánk a játék, írott és hang formájában
Elég ritka jelenség a játékok terén. Ezért jó MAGYARNAK lenni.
Szerintem 7ezret simán megér amennyiért, adják a boltban..Úgyhogy MAXIMUM SPEED-del megyek a bótba, szabadidő mackóba és akasztom is le a polcról
-
syC
addikt
No, majd talán jövő héten felteszem és lecsekkolom

Ngyon kíváncsi vagyok

-
west
őstag
szerintem 7ezret siman meger!!!!
sracok aki elismeri eme remek alkotast,az vegye meg,
en mar azon gondolkodom hol vegyem?cdg be vagy 576ba.
MAXIMUM RESPECT CRYTEK BUDAPEST ! ! ! -
Wolverine
félisten
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Jobb, mint az eredeti írás, gz

-
^Clown
addikt
Hajrá magyarok!
-
Tuco Ramirez
őstag
Jól sikerült a Warhead, a magyar szinkron nagyon állat.
Egyetlen gondom van vele: a mostani konfigomon a Crysis High-on szépen elfutott, a Warhead ugyanazon a beállításon sokszor már láthatóan akadozik... -
juhi07
senior tag
Profi munka és a szinkron eggyenesen zseniális
"A rengeteg káronkodás hmm mintha magamat hallanám "

-
v.tom
őstag
Nagyon egyszerű az oka annak, hogy miért nem készül magyarországon (nem külföldi érdekeltséggel) ilyen nagy kaliberű játék. Az oka, mint olyan sok másnak is, a pénz. Egy ilyen játék elkészítése, kiadása, és promotálása elképesztő összegekbe kerül, és nálunk erre nem igazán van kerete a vállalkozásoknak. Vagy majd létesül egy Játék és Szoftverfejlesztési Minisztérium, ahol EU-s támogatásból fejlesztik a játékokat. Mondjuk ahogy a magyar viszonyokat megszoktuk, 4 év fejlesztés és euró milliárdok után kihoznak egy 3D tetris-klónt, ami persze 1 hét működés után állandó napi patch-elésre szorulna.

-
Dr. Romano
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Értem és bocsi. Rosszul jött le írásod lényege, de így már totál egyetértek veled!

-
feka007
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Hát ja, nem attól jó egy teszt, hogy tele van nyálazva benne a játék... Ez már nem a játékot díjazza, hanem a szerzőt minősíti... Szerintem is király lett, de azért ez már így qrvára túlzás, 96%-ot meg nem szoktunk csak teljesen forradalmi játékokra adni. Mondjuk ilyen gameszar újságoknak mindegy, csak jattoljanak...
Kíváncsi lennék, hogy fiezettek-e érte, vagy csak ennyire elfogult cube...Egyébként kurva jó amit írtál, ment az aranyköpésekhez

-
BalaNce87
addikt
Hát te kész vagy, az tuti!
-
BalaNce87
addikt
Hát te kész vagy, az tuti!
-
--Disztroj--
senior tag
"A szinkron tetszett, sokat számított a játékmenet folyamán. A "diszpécser" hölgy nagyon el lett találva, Pszihó sem lett rossz, ismerős szinronhang volt, bár a figurához inkább egy kevésbé kultúrált, rekedtes hang jobban illett volna, mint ez az intellektuális beütésű szinkron"
Szerintem se ez a szinkron az, ami kellett volna neki, hiszen Psycho eleve egy ősangol forma, akinek kb egy Scherer Péter hang illett volna.
Ezt a hangot meg kellett volna hagyni Prófétának a következő részhez szvszAmúgy nekem kicsit zavaró volt a céltalan bugyuta káromkodás, amit ha kicsit visszafognak, remek lett volna......bár lehet egy Speier Dávid kellett volna a fordításhoz, akkor tuti nem tudnék ebbe belekötni.
-
Yutani
nagyúr
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én nem olvastam el a hsz-edet, de sejtettem, hogy valami hülyeség jön ki belőle...

Irónia rulez, mégha némelyeknek egy kicsit túl finomra is sikerült!

-
Joci??
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Szerény véleményem szerint is nagyon jó lett a játék, élvezetes, szép és a magyar szinkronnak köszönhetően csúcs. Az hogy valaki nem tudja értékelni mert leragadt az "Alien-nél" azt csak sajnálni tudom! Grat a magyar csapatnak!
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az enyhén reklámszígú cikk szerintem önmagában is vicces, nem értem miért nem tűnt fel senkinek, hogy kb 87-szer szerepel benne a hihetetlen szó, ha valaki megtalálta élete szerelmét, arról nem nyáladzik ennyit. A Teleshopban nem áradoznak ennyire, pedig nekik ez a munkájuk.
Mindössze erre akartam rámutatni az ominózus hozzászólással. Az a szomorú, hogy az utánam hozzászóltak nagy része komolyan vette, ergo szerintük elképzelhető ekkora lelkesedés egy számítógépes játék kiegészítője miatt...
Szerintem aki ennyire elvakult, az nem normális, ezért lepődtem meg azon, h komolyan vettek.
Azért tetten érhető az irónia, még ha kifinomult ízlésednek nem megfelelő szintű is az. A paródia lényege egyes jellegzetes vonások túlzott felnagyítása, és én pontosan ezt próbáltam tenni.További szép napot.
-
heihachi
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Sürgősen fordulj orvoshoz

-
Dr. Romano
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Nem éri meg találgatni mert nem jön be: nem nézek Gálvölgyit mert szerintem gagyi. És ezzel nem azt akarom minősíteni, aki nézi.
Egyébként ha meg poénnak szántad az írást, akkor szerintem nagyon gyenguszra sikeredett. Sry
-
Navaze
tag
A crytek egyszer már bizonyított far cry nél ott az én seggem hoszú orákon a széken volt és a játék három negyedénél még mindig le dobot a heli-ből 3-om skuloval a szörnyik közé.
Nagyon jó játék a crysis 15 x végig vittem már és a kieg. is de valahogy hiányzik belöle valami ami a far cry-ba meg volt (hülyeség ösze hasonlitani öket tudom ) nyilván máskép reagálnék ha ez lenne a crytek első gémje. -
Yutani
nagyúr
Azt hiszem, kicsit jobban fut a Warhead, mint az alapjáték. Az én gépemen 1024*768-ban, 16xAF-fel mindenhol jó FPS-eket nyomott (kb 35-55) átlagos beállítással, csak a fagyos részen csökkent le több esetben 20 FPS köré.
Ami nagyon tesztett, az a motion blur megoldása volt. Először csak arra figyeltem fel, hogy hirtelen fordulásnál mintha elmosódna a kép, aztán rájöttem, hogy tényleg. Ez nagyon tetszett, még realiszikusabb lett a megjelenítés.
Nekem nehéz fokozaton olyan 6-7 óra kellett a végigjátszáshoz. Valóban él az az állítás, hogy vagy nekirohansz az ellenségnek, vagy megkerülöd őket rejtőzködő módban.
*** SPOILER ON ***
Ezt leginkább a vége előtt, a repülőtéren tapasztaltam meg. Amikor azt a feladatot kapod, hogy menj fel az irányítótoronyba, akkor nekiestem a tankoknak, embereknek. A tankokat a mindenhonnan előkereshető RPG-kkel vagy C4 feltapasztásával szedtem le, de elfelejtettem menteni. Már szinte a torony aljában voltam, amikor leszedett egy katona... Na akkor újrakezdtem az első tanktól fogva, de cselezve inkább átszaladtam a torony oldalára, és az épületek mögött közelítettem meg a tornyot. A rádió aktiválása után megjelentek az idegenek, és hazavágták a tankokat és katonákat, viszont akkor már őket nekem kellett elintézni.Asszem az első újrajátszásnál arra fogok rámenni, hogy minden ellenséget kinyírjak!

*** SPOILER OFF ***
A szinkron tetszett, sokat számított a játékmenet folyamán. A "diszpécser" hölgy nagyon el lett találva, Pszihó sem lett rossz, ismerős szinronhang volt, bár a figurához inkább egy kevésbé kultúrált, rekedtes hang jobban illett volna, mint ez az intellektuális beütésű szinkron.
Egészébe véve jó lett a játék, ezt is élveztem, mint az alapjátékot. Azon (ezek szerint kevés?) emberek közé tartozom, akiknek tetszett a Crysis mind külsőleg, mind tartalomra. Szerintem jó volt a története (eleve szeretem a fantasztikumot), jó volt a játékmenet (én, ellenben sok játékossal, nem untam egyáltalán), és tetszettek a pályák is (egyik legkirályabb az idegen nullgravitációs hajó).
Annak külön örülök, hogy a Crysisnak lesz folytatása, hiszen az idegen hajó elpusztításával még nem ért véget a játék, ráadásul Próféta ugye visszament a szigetre, ami eleve jó folytatási alapot ad a játéknak (illetve ez volt a jól kitatált jövőbe mutató szál, amelyet továbbvisznek valamilyen módon).
Hajrá Crytek, várjuk a következő rész!

-
feka007
veterán
Azért rövid, mert inkább érdekesre akarták csinálni, mint hosszú unalmasra.
Húsz órán keresztül nem lehetne fenntartani a hangulatot -
Navaze
tag
Nem biztos pláne hogy honfitársaink áltak helyt a fejlesztésben és remekül.
Egyébként is ha lehetne le cserélném a magyar szinkront plusz 3-4 óra játék idő-ért
És nem azért mert bármi bajom lenne a szink.-el.Számos magyar vonatkozásu játékoknál van magyar szink. vagy hivatatos fel irat ha nem is a kiadásnál közvetlen ehez nem kell az EA.Szerintem -
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Szerintem egy lotto nyeremény után gyorsan elfelejtenéd ezt a játékot!
-
Navaze
tag
ÍÍÍÍÍÍÍÍ tényleg jó game
Sokkal jobb mint a crysis és a 7600gt-t is jobban be tudtam lőni hozzá mint az alap játékhoz
egészen a havas részig ott szerintem péntek volt a fejlesztés során és hazamentek az alkotók hétvégére és mire hétfő lett el felejtették hol tartanak
A securom-os jézus haragja is remek huzás volt mert így csak az nem tud játszani vele akinek meg kell vennie,mivel nem tudja le tölteni de nem tud vele játszani ha meg veszi mert nem tudja be reggelni mivel nincs nete .( Ismét a korekt vásárlok szívnak. EA. egyedi gondolkodású vezérei ötlete gondolom )
Nem értem miért kellet ehez a EA.Már C64-nél abba kellet volna hagyniuk.
Szerintem a jovood vagy az ubisoft alatt másképp mentek volna a dolgok.(játék idő pl.)
Alig várom Far cry 2 -őt koviubisoft-téktől remélem az már tényleg nem egy méreg drága teszt program lesz .
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Na most az, hogy valaki képes azt gondolni, hogy komolyan írtam az alábbit, szerintem nem engem minősít...
Gondolom a gálvölgyishow-t is halál komolyan veszed, ha nincs alákeverve nevetés. -
Dr. Romano
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Amm.... tényleg jó a játék, de azért ez már picit beteg

-
Hunter2
addikt
az elején a tankot hogyan kell kilöni?
-
Mops
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére

-
padavanBP
csendes tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Nagyon sajnállak. Ha lehetne, segítenék rajtad, de nem lehet.
-
KilgoreTrout
senior tag
Jó a cikk, de mondjuk mintha túl visszafogott lennél.
Merjük kimondani, hogy ez a fenomenális játék újra fogja írni hazánk történelmét!
A fejlesztő srácok hihetetlen virtuozitással és párját ritkító kreativitással oldottak mindent. A pálmafák, az épületek elhelyezkedése nem is lehetne ideálisabb! Azt hiszem méltán állíthatjuk, hogy ha koreaiakkal és idegenekkel kellene harcolnunk, akkor ilyen eszméletlenül hangulatos terepen szeretnénk meghalni a valóságban is.
Minden egyes alkalommal, amikor elindítom a játékot, sírva fakadok és görcsbe rándulva fetrengek a rám zúduló vizuális orgiától: a gyönyörűen kidolgozott tájtól, a tökéletesen modellezett ellenfelektől. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bármi más okozhatna ekkora örömöt bárkinek is.
Nem találok szavakat, ami méltó lenne e tökéletes produktum erényeinek és minőségének helyes interpretálására, így csak egy szót mondok: ÉLET. A születés és az elmúlás, vidámság és dráma, az örök körforgás. Barátság, Szeretet. Együttérzés és ármánykodás. Jin és Jang.
Miután végigjátszottam a játékot, újjászülettem.Jogosan állíthatom, hogy aki nem játszik ezzel a játékkal, az szegényebb lesz azokhoz képest, akik kezükbe vették a sorsuk, és megvásárolták életük legjobb befektetését.
-
west
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
a dream pinball rol se feletkezzunk meg,legrealisztikusabb 3d pinball.
es vilagszerte ismert.
-
bru
csendes tag
Én is eggyetértek a cikkíroval minden szempontból nagyon szép munka volt fiuk!!!!
De valoban lehetett volna még belegyömöszölni némi sztorit.
És hát az optimalizációja sem sikerült...
Az első részével még fullon játszottam 1680*1050-ben igaz XP alatt.
ezzel már csak MED-be nyomhattam
-
Juron
csendes tag
Nézzétek meg az Armies of Exigo (ElectronicArts) készítőinek listáját! Nagyon meglepődtem hogy szinte tiszta magyar nevek vannak benne!
-
athomi
veterán
A 1.5 millió önmagában nem lenne rossz, de a Crysis-hoz képest és az elvárásokhoz képest nem túl erős. Ugyebár azt mondta Cavet úr, ez az FPS-ek lege lesz, ehhez képest ezt sem a játékosok elmondásai alapján, sem az eladások alapján, legfőképpen nem a játék alapján nem lehet elmondani. Egy Cod4 sokszorosát produkálta a 1.5 milliós eladásnak.

-
Dr. Romano
veterán
Le a kalappal a magyar srácok előtt!

Azonban az írás szerintem nem gyengén körbenyalja szuperlatívuszokkal a játékot. Etalon, ilyen még nemvolt stb... szöveg nagyon felesleges és nem is feltétlen igaz. (nagyon PR szövegnek tűntek...)
(pl. dzsungelhangok, többféle képp megoldható feladatok vérmérsékletfüggően stb.. esetleg a FarCry ismerős?
)Azonban ettől függetlenül a játék jó!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
ne ítélkezz ha még nem is játszottál magyar szinkronnal...
sok embernek nem tetszik az csak egy dolog...
nekem nagyon bejön

-
ez_meg_emaz
őstag
Nagyon jo kis cikk lett, megfogalmazás és tartalom tekintetében is. HAJRÁ MAGYAROK!
Viszont szvsz kicsit elfogult. Sok embertöl hallottam hogy a szinkron nem lett az igazi, amit nem is csodálok. Életemben nem láttam értelmes magyar szinkronos játékot. De még nem probáltam ki a játékot. Elsö dolgom hogy nekileselkedek szinkronosan aztán ha nem jo akkor marad a magyar felirat, angol szinkron(igen, meg lehet igy is csinálni mielött vki kötekedne hogy nem lehet). -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem nagyon találom most, asszem a crytek.com -on láttam, de nem biztos. Mindenesetre vesznek fel embereket most, szóval ha konyítasz a játékfejlesztéshez, akkor jelentkezz, láttam egy videót régebben a magyar fejlesztők hq-járól [link] nem lehet rossz

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, pedig előtte fps-t még az életbe nem csiáltak, mindegyik rts-eken edződött, és feleannyi tapasztalattal vágott bele, mint akik az első részt csinálták (honlapon olvastam, hogy a Crytek Hungarynél 1-3 évesek a tapasztalok, a nagy Cryteknél meg 3-5). Egyébként még nyáron beírtam egy-két fejlesztőnek a nevét iwiwbe, és fent vannak képestül, mindenestül
) -
feka007
veterán
Márpedig sikeres volt az első rész eladások terén is, ezt maga a Crytek főnöke nyilatkozta. Az eladás is 1,5m felett volt belőle, még az EA is megvolt elégedve az eladásokkal. Inkább csak az amcsi eladások voltak szarok (ennyit arról, hogy ott nincs warez).
Kicsit tényleg elfogult az írás, ha én írtam volna, akkor már tuti megkérdezte volna vki, hogy mennyit kaptam érte, de a lényeg a lényeg: külföldi tesztek, és userek véleménye szerint is magasan veri az első részt, rengetegen azt mondták azok közül akik az első részt utálták, hogy ez nagyon bejött nekik, szóval ez már nem csak elfogultság. Jó lett, és kész. A graf is jobb lett. Ha már mindenképp negatívumokat keresünk, akkor a bugokat írjuk, amik az első részben se voltak, mert 7k-t igenis megér a kevés játékidő ellenére, ott van a multi 21 pályával,ami azért van, hogy meghosszabbítsa a játékidőt tulajdonképpen. Ha nem kell a szinkron, akkor Steamen ennél is olcsóbban be lehet szerezni...
-
Sirandrish
legenda
Vissza a NAGY Magyarországot mostmár ezekután

-
ProEvoFan
nagyúr
szerintem meg igen is fenékig tejfel minden
a cikkben elhangzottakkal teljes mértékben egyet értek, ha reklám akkor is
köszi Crytek Budapest

-
torian2
csendes tag
Szerintem hülyeség, hogy nem lett gyorsabb. SZVSZ gép függő lehet, vagy beállítás kérdése.
Nekem sokkal gyorsabb lett, és simán játszok magas beállítással és maximumon is 20-22 képkozkával megy.És mondogatják mások máshol, hogy ilyen szxr, meg olyan szxr a szinkron. Szerintem meg nagyon jó. Csak így tovább. Még egy kis optimalizálás a sebességen és MEGAÜBER lesz.
Köszi
-
Geffry
aktív tag
Rövid volt... és nem volt akkora csattanó a végén... de ez szerintem ellensúlyozva van az intenzívebb játékkal... bár felesleges okoskodnom mert fent már minden el lett mondva...
Határozottan élvezetesebb és sokkal jobban lehet élni a képességeinkel ÉS egy pillanatig se éreztem magam félistennek, nemúgy mint a sima crysis-ban... pedig mindkettőt deltán toltam. -
HyP3b0y
senior tag
Hááát most jutottam ki crysisban abból a sz**os barlangból...most prófétát elvittem abba a táborba...én vhogy unom néha...nem történik semmi érdemleges(mondjuk mikor jött az a kib***ott nagy idegen hajó a fejem fölött, az meglepett

Mindenesetre szép munka a magyarok részéről(legalábbis ha tényleg élvezhetőbb a crysisnál)!
A másik, hogy máig se tudom elképzelni, hogy egy embert ugye - ahogy a legtöbb game-ben - fejbe lövés=azonnali halál ami a crysisban is így van természetesen, de azt ellenben nem értem, hogy 2 FY tár után az NPC mért bujkál még mindíg és ordibál segítségért?normál(2.) szinten...(bevált módszerem még a kis alien robotokat nem lövöm, hanem egyszerűen megfolytom és egy kicsit se lövök(néha ütök
) -
janeko
őstag
nem is tudtam, hogy magyarok csinálták.. grat nekik

-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Gond nélkül csak nagyon drága konfigokon fut. Én akkor orroltam meg nagyon a crysis ra és a kedves fejlesztőkre amikor 1 évvel ez előtt vettem egy új gépet, core 2 duo e6750, 4gb ddr2 és egy 8800gtx, ez a kari akkor pont 120 ezer volt, ez 1 éve elég ütős konfignak számított, crysis 1024 X 768 very high
és a gépem összefosta magát, majd sima high még úgy is és végül medium-on lehetett normális fps-t kicsalni belőle. És akkor még csak az sem volt megoldás, hogy sli-s lapba teszek két db 8800gtx-et mert az is összefosta magát very high-on. Szóval ez azért tényleg a pofátlanság teteje volt, megveszi az ember a legdrágább hardvereket és majd butítgassa a játékot mert a gépe nem bírja. Teljesen világos volt hogy itt nem a géppel van a probléma!
A far cry dologban tökéletesen igazad van, na ez a különbség ubiék és a fos ea között, bár annak is erős hardver kelett annakidején de nem volt igy elszállva a dolog , a középkategóriás 9600Xt-m gond nélkül vitte és arról nem is beszélve, hogy még mai szemmel is nekem nagyobb játékélmény mint a crysis. -
Dilikutya
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Itt a ph-n vannak tesztek, amikben a Crysis szerepel, és gond nélkül fut igen nagy felbontásban is, nyilván az elteredt 1280*1024-ben kisebb vas is elég. Más kérdés, hogy fogalmam sincs, a tesztben szereplő konfigurációk mi pénzbe kerülnek
. A Far Cry-nak lényegesen barátságosabb gépigénye volt a korabeli konfigurációkhoz mérten. Egy 2,4-es P4-en, 512Mb rammal meg 64mb-os Radeon 8500-el simán ment, akkoriban jöttek a 64bites processzorok, a Geforce6800, az X800, és ekkor még az 1Gb RAM soknak számított.
Persze azt az Ubisoft adta ki, ők közismerten sokkal igényesebbek, mint az EA. -
Még nem játszottam a warhead-el de kipróbálom csak jelenleg a gépem nem teszi lehetővé.
Tényleg kíváncsi vagyok erre az alkotásra, mondjuk nekem a crysis nagyon nem tetszett. A far cry jóval nagyobb játékélményt nyújtott számomra. A gépigényről meg jobb nem is beszélni, az egy vicc, szép szép de a többi játékhoz képest annyival nem szebb, mint amekkorával nagyobb a gépigénye. Szerintem egyértelmű (bár nem vagyok programozó), hogy valami nagy hibát követtek el a játék motor írásánál és fölöslegesen zabálja a hardvert! Én már csak ezért sem nevezném forradalminak.
Amikor először megláttam az EA logót a crysis al egy lapon emlegetni akkor gondoltam, hogy ebből gond lesz. Hát lett is. Nevetséges hazudozások. És orbitális gépigény. Most hogy ez még nagyobb gépigényű, nem tudom elképzelni, hogy van e gép ami elvinné fullon.
Lehet jobban is teszi Yerli úr ha inkább a konzolokat veszi célba mert ennek nem sok haszna van, hogy csak azok tudnak játszani a játékukkal akik költenek 3-4 kilót évente a gépükre, igy persze hogy meghal a pc-s játékipar! -
jaja1981
addikt
Nagyszerű játék, csak sajnos túl rövid.

A gépigény az valóban nagyobb, és sajnos csak sok pénzzel lehet magas beállításokkal játszani. -
athomi
veterán
"A minden téren sikeresen szereplő Crysis után egyértelmű volt, hogy lesz folytatás."
Ezt sem az eladások száma, sem a userek véleménye alapján nem tudnám kijelenteni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nem tudom, miért hívják kiegészítőnek az ilyesmit, mivel önállóan fut, az alapjáték nem kell hozzá.
-
zorius
tag
Még nem láttam élőben, igazából még a Crysist sem tudtam végigjátszani.
Tényleg brutál lesz az elmondásból, alig várom (mivel én is hobbi szinten tervezek pályákat, és órákat tudok csak a pályák apró részleteinek nézegetésével tölteni ;-) ), bár a "'magyarságot" nem kell túlzásba vinni; félreértés ne essék, nem MO ellen vagyok, de pl egyik Quake3-as pályatervező "barátom" egy angol úriember, Simon O'Callaghan (oldala) tervezett benne pályákat, és a többiek sem mind magyarok gondolom...
Ettől függetlenül respect, must buy magyaroknak!!!
-
Hedgehanter
őstag
Ezt most csak kieg vagy megy "egyedul" is...?
-
rankesz
veterán
Szerintem ez az írás egértelműen burkolt reklám...
Jó játék, tényleg le a kalappal, de annyira azért nem minden fenékig tejfel... -
tomi_mod
aktív tag
Óóó most hozta a dhl...friss és ropogós

Délután maximum game
-
Sweet Lou 6
addikt
Egyetértek, gratula a magyar csapatnak
! Na, megyek is vissza warheadezni... 
-
JoeYi
őstag
én még nem játszottam a játékkal, de ez az írás kissé túlontúl elfogultnak tűnik. Nincs olyan, hogy nincs negatívum...
-
Dilikutya
félisten
"A Crysis a játékiparon belüli akció stílus egyetlen etalonja, mely mind kinézetében, mind történetiségében előremutató jelleggel bír.."
Azért ne essünk túlzásba...
A magyar fiúk előtt viszont le a kalappal. Bár ez nem újdonság, hogy jók a magyar játékfejlesztők, igazából nem értem, miért nincs igazi nemzetközi siker. A Warhead-et is beárnyékolja szerintem picit, hogy hiába egy önálló stúdió, de mégiscsak a CryTek-hez tartozik, így a külföldi játékosok nem foglalkoznak azzal, hogy Budapest... már ha tudják is egyáltalán, hogy mi az.
Jó lenne, ha egyszer hasonló volumenű játék magyar logó alatt is születne. -
kár hogy a magyarok jól csinálták , viszont a motor még mindig gép zabáló ..
legalább a népnek van miért alkatrészeket cserélni megint
-
Zjunior
veterán
Ha a magyarok, mindig ehhez hasonló játékokat fognak csinálni, akkor MINDET megveszem úgy mint ezt!
Már csak a támogatás miatt is! 
-
Jofi81
őstag
Egyet kell értenem a cikkíróval, a Warhead átugrotta a Crysis által magasra tett lécet, ez pedig nem kis teljesítmény. Tényleg nagyon jó játék lett. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon készült. Az pedig külön örömmel tölt el, hogy a fejlesztők között van két volt kolis társam is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra nem tér ki a cikk hogy min kaptak ösze csak azt taglalta hogy hogy .Az ebből az incidensből született meg állapodások egyik látható része hogy a far cry 1 -ben lévő 2db tipusú autó egyike (a zárt tetejü)most a crysis-be van a másik a nyitott pedig már most ott virít far cry2 videókban