Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
ÍÍÍÍÍÍÍÍ tényleg jó game
Sokkal jobb mint a crysis és a 7600gt-t is jobban be tudtam lőni hozzá mint az alap játékhoz
egészen a havas részig ott szerintem péntek volt a fejlesztés során és hazamentek az alkotók hétvégére és mire hétfő lett el felejtették hol tartanak
A securom-os jézus haragja is remek huzás volt mert így csak az nem tud játszani vele akinek meg kell vennie,mivel nem tudja le tölteni de nem tud vele játszani ha meg veszi mert nem tudja be reggelni mivel nincs nete .( Ismét a korekt vásárlok szívnak. EA. egyedi gondolkodású vezérei ötlete gondolom )
Nem értem miért kellet ehez a EA.Már C64-nél abba kellet volna hagyniuk.
Szerintem a jovood vagy az ubisoft alatt másképp mentek volna a dolgok.(játék idő pl.)
Alig várom Far cry 2 -őt koviubisoft-téktől remélem az már tényleg nem egy méreg drága teszt program lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokkal jobb mint a crysis és a 7600gt-t is jobban be tudtam lőni hozzá mint az alap játékhoz
egészen a havas részig ott szerintem péntek volt a fejlesztés során és hazamentek az alkotók hétvégére és mire hétfő lett el felejtették hol tartanak