Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Gond nélkül csak nagyon drága konfigokon fut. Én akkor orroltam meg nagyon a crysis ra és a kedves fejlesztőkre amikor 1 évvel ez előtt vettem egy új gépet, core 2 duo e6750, 4gb ddr2 és egy 8800gtx, ez a kari akkor pont 120 ezer volt, ez 1 éve elég ütős konfignak számított, crysis 1024 X 768 very high
és a gépem összefosta magát, majd sima high még úgy is és végül medium-on lehetett normális fps-t kicsalni belőle. És akkor még csak az sem volt megoldás, hogy sli-s lapba teszek két db 8800gtx-et mert az is összefosta magát very high-on. Szóval ez azért tényleg a pofátlanság teteje volt, megveszi az ember a legdrágább hardvereket és majd butítgassa a játékot mert a gépe nem bírja. Teljesen világos volt hogy itt nem a géppel van a probléma!
A far cry dologban tökéletesen igazad van, na ez a különbség ubiék és a fos ea között, bár annak is erős hardver kelett annakidején de nem volt igy elszállva a dolog , a középkategóriás 9600Xt-m gond nélkül vitte és arról nem is beszélve, hogy még mai szemmel is nekem nagyobb játékélmény mint a crysis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest