Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Van igazság abban amit mondasz, de mert a kormányunk olyan államok berendezését favorizálja és próbálja lemásolni, mint Törökország, Oroszország vagy Kína, ezért nem zárnám ki teljesen ennek a lehetőségét sem. Ez nem naivitas, inkább paranoia - ugyanakkor jobb félni, mint megijedni.
Főleg, ha bizonyos szervezetekre, pl. az önkormányzatokra ezt a rendszert erőltetik rá, "megspórolva" a Windows és Office költségeket (= a licencdíjat a MS helyett másnak fizetik ki).#206 st3v3np3t3r Az origós résznél hangosan felvisítottam. Bár szerintem jobb is, hogy tiltják, minthogy a gyerek eltanulja annak a beképzelt, bunkó hangvételét.
#217 instantwater Lásd fenti sor, lehet attól tartottak, hogy az ellenzék szennyesek kiteregetésekor az idősek csak szívrohamot kapnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest