- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
matej013
tag
Szerintem ennek a 13 éves gépnek már megtérült az ára.
De igazad van, egyébként régi álmom, hogy egy első generációs i7-es gépet rakjak össze, ami viszont már elég potom-összegekért lehetséges. Múltkorában néztem, hogy 9000 Ft + 2000 Ft-ért már Kínából behozhatnám a 950-es i7-et, csak a lap brutálisan drága hozzá.
-
matej013
tag
Nem is tudom, hogy hány házhoz hívtak ki akkoriban, amikor nem futott egy játék a gépükön és, hogy nézzem meg.
Első dolgom az eszközelőbe vezetett, hogy az-e a probléma, amit gyanítok (Geforce 4 mx)
Volt is belőle tapasztalatom, nem is tudom, hogy hány fajta MX kártyát láttam, de sosem volt két egyforma.
Kedvencem 2008 környékén volt, amikor az egész 478 Socketes gép egy csili-vili brutál plexis gépházba volt szó szerint beb*szva, olyan neon fényáradatban, hogy a vak is látná a fényét, az AGP slotban pedig ott vigyorgott a 64 megás mx.
Ó, és persze egy ilyen konfigról nem hiányozhat az agyonmoddolt Vistás kinézetű XP sem.
-
matej013
tag
válasz
Kisgépkezelő #5 üzenetére
Az R400-as kártyák nagyon brutál teljesítményt produkáltak.
-
matej013
tag
Szia!
Csak megosztottam egy gyerekkori emléket. Lassan kiheverem, de még mindig rémálmaim vannak.
Persze minden generációnak megvoltak az áldozatai, de a DX9 és a DX10 között volt a legnagyobb kitolás a gyártók felől. Az X850-et 2004-2005 környékén gyártották és talán 2-3 évig lehetett használni, sőt igazából addig se, mert 2006-ban a Rainbow Six Vegas hozta magával az SM3-t és 1 év után már nem tudtál játszani egy játékot egy felső kategóriás kártyával. Ma viszont pedig egy GTX 580-al is lehet játszani 2017-ben, pedig az egy 6 éves videókártya már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest