Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
450-es bőven elég akár ilyen 150W-os prockó mellett is.
Ha módosítottam a kiszállítás címét még aznap reggel mikor a csomagfeladás előjegyzését jelző e-mail jött vajon a másik címre viszik? Ráadásul csomagpontra irányítottam át, így az is kérdés hogy vajon SMS-t kapok-e mikor átvehetem. -
Steve_Brown
senior tag
Lehetséges, hogy tegnap előtt este rendeltem és még nem adták fel?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #329 üzenetére
Hát akkor berendelek két S9300-at.
-
Steve_Brown
senior tag
AMD Instinct MI8 fan shroud 2 x 80mm x 25mm
This will make the card more than 3 slot so make sure you have enough space before printing! -
Steve_Brown
senior tag
Pedig mekkora, szinte filmbeillő élmény volt 37600 forintért garanciális rx590 szintű kártyát venni
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
fatpingvin #260 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség de nem ez az?
XHP-4 -
Steve_Brown
senior tag
válasz
fatpingvin #258 üzenetére
Várj... a hestore forgalmaz ilyet?
Link?
-
Steve_Brown
senior tag
Engem már csak az zavar, hogy egy ilyen szállítással együtt 3000 forint ráadásul nem is kell csak a csatlakozó része, hiszen úgyis 2db 80MM-es RGB venti lesz ráforrasztva.
-
Steve_Brown
senior tag
Szerintetek ha ezt a kártyát megfosztom 15 PCIe sávjától (így x1-esre alakítva) megfelelhet arra, hogy az UEFI only-s lapomban újratudjam flashelni az Instinct BIOS-át és utána használhassam csak képkimenetként?
-
Steve_Brown
senior tag
Na hát én is berendeltem.
-
Steve_Brown
senior tag
Ja és még valami, GLS csomagpontra tudnak szállítani?
-
Steve_Brown
senior tag
MX4-el lehet pasztázni?
-
Steve_Brown
senior tag
Van aprón valami x1-es méretű Low Profile videókártya a többi monitoromnak?
Egy ideig használtam egy 8400GS-t úgy, hogy a 16 PCIe lane-ből lereszeltem 15-öt. Nem volt pénzem átalakítóra, na... Sajnos kidobtam mikor vettem átalakítót.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #182 üzenetére
Akkor ha egy UEFI nélküli gépben amiben van integrált videókártya felflashelem rá az R9 Nano BIOS-át simán tudom használni elsődleges kártyaként a más GPU-val nem rendelkező Ryzenes konfigomban úgy, hogy az alaplapom UEFI-jében is tudjak turkálni CSAK őt használva?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #178 üzenetére
A bordákat kihajtogatva és bemarva ezt nem lehetne felaplikálni?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
MasterDeeJay #81 üzenetére
Tényleg működik a BIOS flashelés után UEFI-s alaplapban?
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
ElektrikusDE #31 üzenetére
Ahogy nézem egy DP HUB olyan 96 euró?
-
Steve_Brown
senior tag
Egyébként a Display port nem tud egyszerre több monitorra is külön képet küldeni? Mintha valami ilyent hallottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest