Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hát én nagyon nem javaslom ezt a 2 videókártyás megoldást.
Én is vettem egy 1x-16x risert. olcsübb gagyik geforcok mentek benne(GT710,gt630,GT 730) GT740 et már nem akarta valamiért felismerni. Gagyibb AMDs kártyát(HD54xx,64xx) sem tudtam működésre bírni, mert ott a driverrel voltak problémák hogy a mi8 hoz újabb driver kéne, de ezekhez a szutykokhoz meg régebbi. Én a Nimezes Drivereket használom a mi8hoz, de a gagyikhoz egyszerre a 2 nem akart működni.
Ami működött azok a a gagyi geforcok de az sem volt szimpi. Valamiért a mi8 nagyon terhelődött feladatkezelőben nézve ha a geforcera kötött monitoron(TV) volt a tartalom.
Ráadásul a filmlejátszásaim akadoztam a TVn. Nem mind de egy csomó.
Végül alaplapcserét hajtottam végre hogy legyen alaplapi intel vgam(amivel eredetileg próbáltam szerverlap és azon nem volt HDMI hogy a TVt rá tudjam kötni). Így alaplapra rákötöttem a TVt MI8ra a monitort és minden tökéletesen megy. Nem terhelődik érthetetlenül a Mi8. Nem akadnak a filmjeim.
Az mondjuk még említést érdemel hogy az Asrock Z97 anniversary alaplapon a gyári biossal nem sikerült képet kicsikarnom az alaplapból, ha benne volt a mi8. De egy Bios update és a biosban engedélyezve külön a HDMI kimenetet viszont már megy. Alap biosban nem volt még ilyen opció. Most nem jut eszembe pontosan mi a pontos bios opció neve de adta magát amikor megláttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Automata kávégépek
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest