Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Hát én nagyon nem javaslom ezt a 2 videókártyás megoldást.
    Én is vettem egy 1x-16x risert. olcsübb gagyik geforcok mentek benne(GT710,gt630,GT 730) GT740 et már nem akarta valamiért felismerni. Gagyibb AMDs kártyát(HD54xx,64xx) sem tudtam működésre bírni, mert ott a driverrel voltak problémák hogy a mi8 hoz újabb driver kéne, de ezekhez a szutykokhoz meg régebbi. Én a Nimezes Drivereket használom a mi8hoz, de a gagyikhoz egyszerre a 2 nem akart működni.
    Ami működött azok a a gagyi geforcok de az sem volt szimpi. Valamiért a mi8 nagyon terhelődött feladatkezelőben nézve ha a geforcera kötött monitoron(TV) volt a tartalom.
    Ráadásul a filmlejátszásaim akadoztam a TVn. Nem mind de egy csomó.
    Végül alaplapcserét hajtottam végre hogy legyen alaplapi intel vgam(amivel eredetileg próbáltam szerverlap és azon nem volt HDMI hogy a TVt rá tudjam kötni). Így alaplapra rákötöttem a TVt MI8ra a monitort és minden tökéletesen megy. Nem terhelődik érthetetlenül a Mi8. Nem akadnak a filmjeim.
    Az mondjuk még említést érdemel hogy az Asrock Z97 anniversary alaplapon a gyári biossal nem sikerült képet kicsikarnom az alaplapból, ha benne volt a mi8. De egy Bios update és a biosban engedélyezve külön a HDMI kimenetet viszont már megy. Alap biosban nem volt még ilyen opció. Most nem jut eszembe pontosan mi a pontos bios opció neve de adta magát amikor megláttam.

Új hozzászólás Aktív témák