- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nagyon jó kis kártya, de eddigi tapasztalataim alapján nem való amatőr felhasználóknak.
Még ha valaki át is alakítja, akkor is merülnek fel vele megoldandó dolgok használatközben is.Problémás hogy egyetlen display portja van csak, amivel lehet szívni ha a monitor nem tud display portot és nincs valakinek DP-DP kábele (nekem eddig nem volt, soha sem kellett, nem volt DP-t tudó monitorom) (DP->HDMI->DP átalakítás nem ment nekem)., De van 5 Displayport to HDMI átalakítóm, 3 típus. Először úgy tűnt mind működik, aztán azt vettem észre kis felbontásnál megy (Pl BIOS), aztán a Windows betöltésnél csak fekete képernyő van. pedig az összes tud FullHD-t és a monitor is Full HD 1920x1080p...Kicserélve a 2 db 4K-s átalakítóra, mennek a FullHD monitorok...és Windowsban is van kép. Ami fura, hogy először a többin is volt kép Full HD-n....
Más szívás:
Fiamnak van egy fülese, beépített USB hangkártyával. (Hama URAGE SOUNDZ 700 gaming)
Ha a kártya nagyobb teljesítményen megy és felpörög a 2 db Arcic 80mm-es venti elkezd recsegni a füles.
Nem tudom a táp vagy a pörgő venti okozza, hogy bezavarja az USB hangkártya részét a fülesnek.
Szercsére az alaplapi hangkártya és másik füles probléma mentes (de a Hama URAGE SOUNDZ 700 Ti gaming sokkal kényelmesebb és jobb hangja van) Az előtte benn lévő 750Ti-nél nem volt ilyen probléma....
Egy 600W Coolermaster táp van benn, nem mai gyerek, de nem volt vele gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Háztartási gépek
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest