Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Minek? Ott a cod, bf3, cs, tf2 etc
Nem értem komolyan hogy mi a jó büdös búbánatért eröltetik ezt a multit minden játékban.
-
Televan74
nagyúr
Nem is tudom, nekem nem tetszik a multi rész , de majd kihagyom legfeljebb.
-
M3Ny3'T
senior tag
Az Assassin's Creed a legjobb példa szerintem arra, hogy milyen jó multit lehet alkotni egy olyan játékhoz, amihez azelőtt elképzelni nem tudtuk, hogyan is lehetne megvalósítani. Ennek fejében én azért optimista vagyok, de csatlakozom az előttem szólókhoz: NE menjen a single rovására!

-
oriic
HÁZIGAZDA
HÁt ezt is megértük.

-
vitaro
senior tag
De ronda ez a kép...
Csak egy, a főszáltól különálló coop-ot tudnék elképzelni, de teljesen feleslegesnek tartom a multit egy Mass Effectbe. -
cbr688
senior tag
végre egy jó hír...ha már a gears of war színvonalát hozza én már nagyon fogok örülni...
-
maszi99
őstag
Nem rossz elképzelés, meglátjuk mi lesz belőle

-
Archanon
őstag
Shepard invázió COD módra?
Másféle multy-t nem tudnék elképzelni, minthogy "Shepard" (ill. vmien faj/kaszt) hadsereg öli egymást...
Coop mode? Szvsz, hülyén jönne ki single-ben. Max. úgy lehetne, hogy Shepard (1-es játékos) megy, csinálja a történetet, a másik játékos meg vaktába rohan utána, azt öldököl vele együtt, mint egy npc. Végül is coop volna ez is... de a ez utóbbi félnek meg nem lenne igazán Mass Effect a Mass Effect.
Ehm, rövidesen majd több információt is kapunk. (Remélem.)
-
Zoli133
addikt
Valahogy ezt a hírt nem vártam, sosem hiányoltam a játékból a multi-player opciót.
-
Ramoss
tag
Remélem jó lesz a multi rész ,de valahogy nem tudom elképzelni.

-
Huu... azért ez co-op módban nagyon nagy királyság lenne. El ne szúrják!

-
Ryuu
tag
Csak nehogy a multi a single rovására menjen. Eddig tökéletesen elvoltam a single-vel, talán még fel sem merült bennem, milyen lehet multiban, én szerintem ez nem az a fajta játék ahol szükség lenne multira.
De, nem ítélem el, az első két rész után erősen bízom benne, hogy így is nagyszerű lesz.

-
Jander
senior tag
válasz
Zolinho1026
üzenetére
Egyetértek, ha esetleg emellett még a multi is jó, akkor a s*gg*m verem a földhöz örömömben

-
Kanczy
veterán
Nem tudom elképzelni, hogy őszinte legyek... co-opot azért nem, mert akkor eltűnik a játékból a fagyasztási lehetőség, a multi pedig nemigen fér bele a játék image-ébe, legalábbis szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest