Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Minek? Ott a cod, bf3, cs, tf2 etc
Nem értem komolyan hogy mi a jó büdös búbánatért eröltetik ezt a multit minden játékban.
-
Televan74
nagyúr
Nem is tudom, nekem nem tetszik a multi rész , de majd kihagyom legfeljebb.
-
M3Ny3'T
senior tag
Az Assassin's Creed a legjobb példa szerintem arra, hogy milyen jó multit lehet alkotni egy olyan játékhoz, amihez azelőtt elképzelni nem tudtuk, hogyan is lehetne megvalósítani. Ennek fejében én azért optimista vagyok, de csatlakozom az előttem szólókhoz: NE menjen a single rovására!

-
oriic
HÁZIGAZDA
HÁt ezt is megértük.

-
vitaro
senior tag
De ronda ez a kép...
Csak egy, a főszáltól különálló coop-ot tudnék elképzelni, de teljesen feleslegesnek tartom a multit egy Mass Effectbe. -
cbr688
senior tag
végre egy jó hír...ha már a gears of war színvonalát hozza én már nagyon fogok örülni...
-
maszi99
őstag
Nem rossz elképzelés, meglátjuk mi lesz belőle

-
Archanon
őstag
Shepard invázió COD módra?
Másféle multy-t nem tudnék elképzelni, minthogy "Shepard" (ill. vmien faj/kaszt) hadsereg öli egymást...
Coop mode? Szvsz, hülyén jönne ki single-ben. Max. úgy lehetne, hogy Shepard (1-es játékos) megy, csinálja a történetet, a másik játékos meg vaktába rohan utána, azt öldököl vele együtt, mint egy npc. Végül is coop volna ez is... de a ez utóbbi félnek meg nem lenne igazán Mass Effect a Mass Effect.
Ehm, rövidesen majd több információt is kapunk. (Remélem.)
-
Zoli133
addikt
Valahogy ezt a hírt nem vártam, sosem hiányoltam a játékból a multi-player opciót.
-
Ramoss
tag
Remélem jó lesz a multi rész ,de valahogy nem tudom elképzelni.

-
Huu... azért ez co-op módban nagyon nagy királyság lenne. El ne szúrják!

-
Ryuu
tag
Csak nehogy a multi a single rovására menjen. Eddig tökéletesen elvoltam a single-vel, talán még fel sem merült bennem, milyen lehet multiban, én szerintem ez nem az a fajta játék ahol szükség lenne multira.
De, nem ítélem el, az első két rész után erősen bízom benne, hogy így is nagyszerű lesz.

-
Jander
senior tag
válasz
Zolinho1026
üzenetére
Egyetértek, ha esetleg emellett még a multi is jó, akkor a s*gg*m verem a földhöz örömömben

-
Kanczy
veterán
Nem tudom elképzelni, hogy őszinte legyek... co-opot azért nem, mert akkor eltűnik a játékból a fagyasztási lehetőség, a multi pedig nemigen fér bele a játék image-ébe, legalábbis szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest