- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
DA : O-t is játszom, nem azt vártam a ME2-től
jahrn:nem teljesen, de azért az is kell. számomra az ME1 volt tökéletes "ötvözet"
azzal egyébként nincs bajom, hogy csak headshot-ot kell csinálni (első küldetés után megvolt a headshot achievment) csak azzal, hogy elfogy a lőszer... és akkor amikor kéne az assault rifle vagy a sniper, van helyette pisztoly, meg shotgun. kifejezetten idegesítő, és ha elhasználták a csapattársaid a képességeiket az előbb akkor tudsz várni egy fal mögött amíg rakétavetőznek, hogy újratöltődjön... szerintem nem a legjobb megoldás ez. (fegyveradatok túl nagy kérés lenne?)
egyszóval nem rossz játék a ME2 - különben nem is játszanék vele - de én valami mást vártam.
remélem nem csak én, hanem a bioware hivatalos feedback forumán is vannak ilyen emberek, ahhoz még nem vettem a fáradtságot, hogy mindezt kifejtsem nekik angolul is
az ammo power-ek meg szintén nem tetszenek, de azt nem mondom hibának, mert nyilván egyszerűbb így, és egy kis előnyt talán kap a soldier vele...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- HP 15s-fq2xxx /i3-11gen/16/256ssd/15/FHD/IPS/HU
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest