- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A minőséghez én azt társítom, hogy Logitech, ezentúl is. Logitechet fogok venni (ha tesztek alapján meggyőz). LOGI-t biztosan nem.
En bizalmamat mar 5 eve eljatszottak az MX Revorol Perf MXre valtassal.
Mondjuk az MSre jobban beragtam, amikor Ballmernek koszonhetoen hanyagoltak a korabban jol meno hardver vonalukat, aztan evekig nem birtak semmi epkezlab billzetet/egeret letenni az asztalra.
Aztan amikor eszbekaptak, akkor jottek a tucatgagyi termekek(Pl. Comfort Mouse 3000/4500/6000)
-
Mate
nagyúr
Imádtam a logitech termékeket. Jó darabig csak azt vettem. Billet, hangfalat, egeret, gamepadot stb. Aztán elkezdtek mobil cuccokkal is kavarni és egyre *arabbak lettek a perifériáik.
Ekkor állt ki valamelyik nagyokos és mondta, hogy valóban rossz útra tértek. Leegyszerűsítik a termékpalettát és visszatérnek a gyökerekhez. Rá 1 hónapra csomó periféria gyártását megszüntették és még több mobil vackot kezdtek gyártani..... Aztán jött a kesergés, hogy még mindig nem megy olyan jól a piac....
Nevetségesek. Most jön az új név, gondolom minden mobilos bisz-baszt logi néven fognak árulni és még kevesebb pénzt fognak ölni a pc cuccokba.
-
nyunyu
félisten
Filléres billentyű is verhetetlenek, COLA, csoki, kávé be a csap alá 2 nap száradás és semmi bajuk főleg a Logi K bill széria .
En errol nem vagyok meggyozodve.
Exmelohelyen utodom kapott egy vadiuj K200-at, orrom elott bontotta fel.
Ossze-vissza jartak a gombjai, alig lehetett rajta gepelni.Annal meg anyam 5 eves L Value Keyboardja is kulonbul mukodik, pedig mar azt is ki akarom dobni vagy 2 eve, csak nem talalok helyette semmi ertelmes feher/bezs billzetet. (anyam ragaszkodik a vilagos billzethez.)
Vegul odaadtam kolleganak a 3 evig nyuzott Icon7 Classicomat, ami ujonnan volt egy ezres, hogy azon dolgozni is tud.
Vagy emlithetnem a hajdanan szinten ezresbe kerult Labtec Standard Keyboardot is, az se tudott semmi extrat, de az alap funkciojat ellatta.
Par honapja kellett itthonra valami filleres ideiglenes billzet, eszem agaban sem volt olcso Logitechre penzt kidobni, vegul Genius KB-110X USB lett a befuto.
Semmivel sem kulonb K120 alig lett volna egy ezressel dragabb... -
-
vigyori78
őstag
A Logitech bejelentette, hogy bizonyos mértékig nevet változtatnak, amit a vállalatnál azzal magyaráznak, hogy túl sok cég használja a tech utótagot :
Logi névvel is van egy pár cégmajd jól beperelik őket
-
nbg
senior tag
Nem is tudom... Nalam a "lodzsi" nev el lett love a Dacia Lodgy-val, azt hiszem nem fogom tudni rohoges nelkul megallni, ha ilyen termekek vesznek korul a kozeljovoben majd...
-
FireKeeper
nagyúr
hát ettől a villódzó videótól majdnem rohamot kaptam.
am nem igazán látom értelmét. még akkor is, ha más a szegmens, más a célcsoport, akkor sem értem miért kell kidobni egy több évtizedes, bejáratott, és egész jó hírű brand-et. ezt tanítják a marketingiskolában??? hová fajul a világ
-
KikiGames
tag
Nem tetszik.
Előző sokkal kevésbé volt gagyicska. -
Šolaire
veterán
Eddig szerettem a Logitech termékeket tudom sokan panaszkodnak rá de nekem pozitívak a tapasztalataim. Viszonylag olcsón elfogadható minőséget adtak. Logitech jól esett kimondani is de erre nem tudok mit mondani:Logi😅 hát ők tudják de nagyon gagyinak érződik. Lehet csak a mi nyelvünkön hangzik furán de szerintem nem😁
-
Nagyon béna lett :/
A reebok logóváltásán is kiakadtam, úgy néz mint a kínai csingcsung márkáké. -
nyunyu
félisten
válasz
#68237056 #14 üzenetére
Anno volt a Labtec mint olcsó Logitech, remélem nem ezt akarják feléleszteni ezzel a márkával...
Labtec legalabb hasznalhato cuccokat gyartott olcsoert.
A gond abbol volt, hogy idovel vagy abbahagytak a forgalmazasukat, vagy Logitech logoval probaltak eladni ketszer annyiert, mint amennyibe Labtec logoval eredetileg kerult.
Csak a matt burkolatot csereltek ujjlenyomat magnesesre, meg idokozben lekopott rola a multimedia gombsor... -
Meridian
senior tag
A Microsoftól kirúgott marketinges ment oda - butítsunk le mindent felkiáltással?
Logitech --> Logi... = ROFLMAO!
A reakció az lesz: mijez a szar kínai dzsunka márka? Én Logitechet keresem, nem találom, hova lett?
-
M107
addikt
Goldstar-ból is LG lett Engem nem zavar, csak maradjon a minőség.
Filléres billentyű is verhetetlenek, COLA, csoki, kávé be a csap alá 2 nap száradás és semmi bajuk főleg a Logi K bill széria .
Saját tapasztalat -
hypno skate
senior tag
Ha a Gold Star-ból lehetett LG, (vagy a CBA-ból Príma.
)akkor a Logitechből miért ne lehetne Logi
-
rudi
nagyúr
Pont azért kell a váltás, mert az eladások nagy része már nem desktop billentyűzetben és egérben, hanem fiatalos "disco korszak" cuccokban, mobil kiegészítőkben van. Abban a szegmensben meg a tech utótag egyenesen taszító. Nyilván a mobiltokokra, tablet billentyűzetekre, Bluetooth hagszórókra és társaikra kerül majd a Logi logo, a hagyományos termékeken meg marad a tech végződés.
-
ripla
addikt
tökmindegy, az új név sem fogja megmenteni.
-
nyunyu
félisten
Néhány helyen már régóta más néven futottak. Amikor 2012-ben Japánban jártam, akkor szembesültem vele először. Bár mondjuk az mintha nem Logi lett volna, de most nem ugrik be, hogy mi. Én sem sok értelmét látom, sőt, szerintem ez a Logi rosszabbul hangzik (egyenesen bénán), mint a Logitech.
Japanban mar letezett korabban egy Logitec nevu vallalat, igy a japan piacon nem hasznalhattak a nemzetkozileg ismert markanevuket, helyette Logicool neven futottak.
-
04ahgy
nagyúr
Ez hihetetlen... Ott a nyolcvanas évek óta meghatározó márkák sora: IBM, Microsoft, Intel, AMD, nVidia... Nekik miért nem jut eszükbe ilyesmi? Főleg, ha már-már fogalommá válik a piacon (mint Pentium, Athlon, Radeon, GeForce, stb...)
A minőséghez én azt társítom, hogy Logitech, ezentúl is. Logitechet fogok venni (ha tesztek alapján meggyőz). LOGI-t biztosan nem.
HGyu
-
Úgy tűnik, hogy én leszek az első, akinek bejön az új logó és betűtípus.
Sokkal letisztultabb és egyszerűbben kimondható, megjegyezhető, mint a régi.
Ez a színes dolog már kevésbé tetszik, de manapság ez a trend.A termékeik minősége viszont tényleg egyre rosszabb
-
hemaka
nagyúr
Nagyon meno, ja nem. Bar eddig sem vettem soha logitech cuccot, ezentul meg foleg nem fogom.
-
Sajnos egyetértek..., volt pár új Logitech termékem (2009+ - Hangfal, egér), de csak az olcsosítás és a spórolás van anyaghasználatra (is).
Most egy G502 egerem van, de amint tehetem lecserélem, nagyon középszerű a minősége és a kattolás is elég gagyi, ennyi pénzért (26k-ért vettem) ez szánalmas. A G500-t imádtam és olcsóbb is volt..., a Z623 hangfalat pedig 1 hét után adtam el (Z-2300 után rettenetesen spórolás és üres) -
Silentfrog
veterán
Akkor most már felvásárolhatom a Logitech márkanevet és árulhatom a bóvli vackaimat ezzel a márkanévvel?
-
Joezyka
senior tag
én megnéztem a videót és ez igazából annyi, hogy csináltak 30mp-t a semmiről.... mióta árul valaki az IT szektorban valaki bármit is úgy, hogy "fu de csicsásan néz ki vedd meg!"
úgy látom ez az újhomitrend... nem baj, ha fos, de legalább jól(!?) néz ki..
lassan ha fekete billentyűzetet akarsz, max festhetsz magadnak -
.mf
veterán
Néhány helyen már régóta más néven futottak. Amikor 2012-ben Japánban jártam, akkor szembesültem vele először. Bár mondjuk az mintha nem Logi lett volna, de most nem ugrik be, hogy mi. Én sem sok értelmét látom, sőt, szerintem ez a Logi rosszabbul hangzik (egyenesen bénán), mint a Logitech.
Majd öt év múlva rájönnek, hogy ez nem volt a legjobb, s nagy marketing dirrel-durral feltámasztják a régi nevet... -
Angel1981
veterán
Ezt a cikket Ápr. 1-én szívesebben olvastam volna...
-
Hunner
senior tag
Most őszintén, megnéztétek a youtube videot? Szerintem itt a Logi
techváltás a legkisebb baj. Hát mi ez, disco korszak az IT szektorban? Hányok ettől a fiatalosnak hatni akaró, erőltetett, ritmustalan izétől, amit sikerült prezentálni.Bár lehet nem is én vagyok a célközönség
-
D.Va
őstag
Lehet egyedül vagyok ezzel de én eddig is sogszor logi (lodzsi) -nak becéztem a Logitech-et
Mondjuk melóhelyen sok Logi cuccot adok el... munkahelyi ártalom hogy mindent rövidítek...
-
törölt tag
Nem kedvelem a márka termékeit, sok a rossz tapasztalat, de azért (még) vannak nagyon jó termékei...
Pl. G402, K380, Harmony, csak ugye a jobbak drágábbak is, és a hulladék az, ami nagy tételben fogy...Anno volt a Labtec mint olcsó Logitech, remélem nem ezt akarják feléleszteni ezzel a márkával...
-
XuChi
addikt
Ennek most mi értelme ???? Ha nem tudnám, hogy a neves cég márka neve, azt hinném valami ratyi kínai szutyadék.
Istenem, miééért miéééééért ilyen idióták mindenütt ????
Inkább a meglévő márkanév mellé bevezetni kellett volna ezt az újat. De nem.
-
FLATRONW
őstag
Ennek aztán semmi értelme nincs. Az emberek jó ismerik ezt a nevet és a jó minőséggel egyenlő érzést kelt bennük, függetlenül attól, hogy a jelenben már nem annyira minőségiek mint régen. Erre jön egy új név, ami egy gyengébb termékkel társítva gyenge minőségű márkának fogja mutatni a Logi-t. Míg a Logitech esetében a név eladta a terméket, az nem biztos hogy a Logi esetében is működni fog.
-
wolfman
veterán
Biztos az van, hogy jött egy új markec inges és így bizonyítja rátermettségét.
Ezt tudom elképzelni én is. Biztos van egy új arc aztán kényszert érez arra, hogy megkavarja az állóvizet, rá is beszélte gyors a céget. Pedig tényleg olyan hatása van mint egy kínai mobil logónak.
-
xmaas
őstag
Draga a festek igy sporolnak egy csomot ha kisebb/rovidebb a logo
-
cSuwwi
senior tag
Ilyen alapon a microsoft is elhagyhatná a "soft" utótagot, mert sok helyen használják.
Jön az új Micro Windows 10 -
törölt tag
Nekem ez jutott eszembe:[link]
-
gulupeti
senior tag
Akárminek is látjuk a sarkát a képen, ezzel a logóval bizony gagyinak tűnik...
Szerintem le is fog kopni. -
gerii
addikt
Most mondhatnám, hogy miért kell azt a jól bevált logót lecserélni/ratyizálni, de ha jobban belegondolok, teljesen ésszerű: az újabb, gagyi termékekhez gagyi logó dukál.
Hol vannak már azok a jó kis Logitech cuccok...
-
zzola
titán
Hát ennek semmi értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat neve nem változik meg, de mostantól több termékükön új márkajelzés szerepel majd.
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest