Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
King Unique #38 üzenetére
Kinézet: Igen, Aero Glass, kerekített ablakok, árnyékolt ablakok stb.
A 8-asban szereplő minimalista dizájn nekem nem hogy nem tetszett, de egyszerűen használhatatlannak érezktem. Összefolytak az ablakok, nehéz elkülöníteni, melyik tartalom hova is tartozik.
A 8.1-ben ez javult szerencsére.,
Glass: ez az áttetsző, homályosított kellene. Ahol látszik, hogy az a keret, de mégsem takar teljes mértékben.
Ami előcsalható teljesen átlátszó fejléc, az nálam szintén a használhatatlan kategória."ami a 8.1-ben még működött, az Update1-ben megint nem jó"
Itt a Win7-esítésre utaltam még mindig. A Glass8 progi, amit bigmuscle ír, egész jó, de az Update1 alatt megint nem működik. (ugyanez volt a 8->8.1 váltásnál, teljesen újra kellett írnia az egészet).
Ill. az Uxstyle, amit a kerekített ablakokra használok, az sem tökéletes. Desktopon mondjuk oké, Metro alatt viszont nem jelenik meg a jobbgombra felugró menü. (persze ha nem használom a Metro-t, akkor kvázi mindegy).Szóval valami mindig hibádzik. Vagy tartom a lépést a frissítésekkel, de akkor a kinézettel kell megbarátkozni, vagy sikerül jól belőni a kinézetet, de akkor vagy marad a Win7 vagy az Update1 nélküli 8.1.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest