Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz King Unique #38 üzenetére

Kinézet: Igen, Aero Glass, kerekített ablakok, árnyékolt ablakok stb.
    A 8-asban szereplő minimalista dizájn nekem nem hogy nem tetszett, de egyszerűen használhatatlannak érezktem. Összefolytak az ablakok, nehéz elkülöníteni, melyik tartalom hova is tartozik.
    A 8.1-ben ez javult szerencsére.,
    Glass: ez az áttetsző, homályosított kellene. Ahol látszik, hogy az a keret, de mégsem takar teljes mértékben.
    Ami előcsalható teljesen átlátszó fejléc, az nálam szintén a használhatatlan kategória.

"ami a 8.1-ben még működött, az Update1-ben megint nem jó"
    Itt a Win7-esítésre utaltam még mindig. A Glass8 progi, amit bigmuscle ír, egész jó, de az Update1 alatt megint nem működik. (ugyanez volt a 8->8.1 váltásnál, teljesen újra kellett írnia az egészet).
    Ill. az Uxstyle, amit a kerekített ablakokra használok, az sem tökéletes. Desktopon mondjuk oké, Metro alatt viszont nem jelenik meg a jobbgombra felugró menü. (persze ha nem használom a Metro-t, akkor kvázi mindegy).

Szóval valami mindig hibádzik. Vagy tartom a lépést a frissítésekkel, de akkor a kinézettel kell megbarátkozni, vagy sikerül jól belőni a kinézetet, de akkor vagy marad a Win7 vagy az Update1 nélküli 8.1.

Új hozzászólás Aktív témák