- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
és hogy sikerült megsütni ha olyan jól működött a hűtés? Bizonyára, úgy hogy nem működött... bár még így is gyanús, mert mindben van túlmelegedés elleni védelem. Belevezetted a 220-at vagy mi?
Laptopnál mondjuk más a helyzet, azokat mindet sütésre tervezik ott el is képzelhető hogy leforrasztja magát az alaplapról... csak az meg nem a chipgyártó hibája...Olyanról még nem is hallottam hogy "tönkrement proci", maximum úgy hogy még régen a hővédelem előtt hűtő leeséssel égett szét, vagy leejtették és javíthatatlanul elgörbültek a lábai.
-
Cifu
félisten
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Akkor most mindenki hozza fel az AMD/ATi és az nVidia melletti érveit/ellenérveit, és akkor jobb lesz mindenkinek?
Nekem van 10 éves és 6 éves működő AMD procim is, napi használatban. Viszont pusztult meg felső kategóriás Radeon kártyám (4870X2) két és fél év után. Akkor most utáljam vagy szeressem az AMD-t?
Egyébként ha 6 év alatt 2 VGA és 3 CPU halt meg a kezeid között (egy gépben), akkor én táp és/vagy alaplap problémára gyanakodnék...
-
dtracer
tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Alaplapot cseréltél eközben? Nem lehet hogy túlfeszültséget adott a procinak is meg a videokarinak is? Te pedig szorgalmasan cserélted azokat, és szidtad az AMD-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest