Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #53 üzenetére
Nem tudtam az előbb befejezni:
Az alacsony fogyasztású szegmensbe beült az ARM (és nem gyengén jön a MIPS is). Én nemrég kezdtem bele egy RPI projektbe. Régi, bizonyos szempontból gyenge, ugyanakkor borzasztó sok dologra elég, és bitang olcsó.
Az ARM és a MIPS pedig egyre több helyre kerül be, autóipari fejlesztők szerint lassan mindenhová bekerülnek.
Egyébként az utóbbi időben a mikrokontrollerek teljesítménye is óriásit ugrott, pl. a PIC32 már MIPS maggal rendelkezik. Elég izmos, és hihetetlenül kicsi a fogyasztása.Ezért írtam, hogy ahol eddig a VIA volt, oda most megérkezett az AMD és az Intel is, így aztán nem tudom, piacon tudnak-e maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest