- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Powerbank topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Rosszindulatú feltételezés minden, amit leírtál. De írhatnám azt is, hogy tények nélkül csak szimplán vádaskodsz.
Ez nem hit kérdése… tudod, hinni a templomban kell.
1. Garanciális ügyintézés: az iSTYLE nekem cserélt kijelzőt a vásárlást követő 22. hónapban szavatosság alapján. És nem én voltam az egyetlen szerencsés… Tehát már meg is dőlt, hogy senki se tartja be a “fogyasztóvédelmi törvényeket”.
2. Apple-termékekre biztosított jótállás és szavatosság:Az értékesítővel, a gyártóval vagy a forgalmazóval szemben benyújtott követelések esetén a fogyasztóvédelmi törvények szerinti időszak a kézbesítés dátumával veszi kezdetét, és a termék vételárától függően egy–három (1–3) évig tart.
https://www.apple.com/hu/legal/statutory-warranty/3. Láss csodát, Macen az office nem csak jimbimx-nek megy, hanem nekem is.
-
Hosszú mérlegelés után Apple-utálóként megvettem az első Apple asztali terméket egy M1-s Mac-mini személyében. Az air-en törtem a fejem, de mivel x230-ra még sikerült a Big Sur-t felpetákolni, az asztali verzió mellett döntöttem. Amiket írsz, amiktől félsz magam is aggódtam korábban miattuk, de nem voltak megalapozottak a félelmeim. Az M1 chip tényleg valami csoda (na jó nem az, de nem tudok belekötni). A bővítési opciók árai valóban pofátlanok.
Hogy mi használható m1-el? gyakorlatilag minden. Amit a "mindennapi" ember használ : Office- natívan, Chrome natívan, speciálisabb felhasználásra: Adobe cuccok natívan, játék: WoW natívan fut M1-n.
Régi windowsosként féltem az osx korlátaitól, de nem nagyon találtam még olyan problémát (szigorúan átlagfelhasználóként ) amire nem volt megoldás.
Úgyhogy állítom, hogy a korábban valóban rettenetesen túlárazott Apple világ mára alapkiépítése vonatkozásában csaknem BestBuy lett, és a bővített verziói sem kerülnek többszörösébe egyéb márkák hasonló kiépítésű termékeihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A márka szekere szépen meglódult, és ha minden a terveknek megfelelően alakul, már az idén kezeink közt tarthatjuk az újgenerációs lapkával szerelt vasak első képviselőit.
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Battlefield 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest