- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
válasz
Angel1981 #17 üzenetére
Igen, azt még el is felejtettem, írni hogy nekem is. Nem nézett ki rosszul, de én is többet vártam tőle. Később került csak bele jónéhány fícsör pl. AO stb. Az meg egy másik dolog, hogy kiadunk tech demo-kat, pl. Samaritan, meg Infiltrator, egy ütős konfigon mindent übermax-on, de hogy te játékba soha nem fogod azt látni az tuti.
-
exedoc
senior tag
Annyit hallok az UE4-ről, de játék még nincs vele. Tök jó, hogy most már ezt is tud meg azt is. Nem ártana ha tudatosulna a fejlesztőkbe végre, hogy egyre másra jelennek meg csodaszép motorok amikkel már jön játék. Erről meg még mindig youtube videókat nézünk milyen jó lesz. Le vannak maradva szerintem. Ne legyen igazam, de ennek most nem lesz akkora sikere mint annak idején az UE3-nak volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest