- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- A vártnál jobban halad a 2 nm-es node bevezetésével a TSMC
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Csak ismételni tudom magam.
Már lassan mosógépre is lesz UE4, de játék még mindig nincs rá.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
Egy "régi"-új Unreal Tournament is jöhetne már...
(#2) Abu85: hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy örülök. De most ebben van a pénz, még az is játszik mobilon aki amúgy nem szokott és sok a fejőstehén is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Male
nagyúr
Valahogy nem értem a koncepciót... miért is jó a böngészőben futtatni 60%-os tempón azt, ami natívan is futhatna teljes tempóban? Most nem kiadói, hanem felhasználói szempontból miért is kéne ezért lelkesedni?
(A gonosz rész, hogy amikor "Sajnáljuk a Firefox összeomlott", az a játékban egy extra lesz, hogy újraélhesd előröl? )
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem a pénzről van szó. A nagy kiadók stratégiát váltottak, és a régi "megvesszük a jó motorokat" koncepció helyet "kifejlesztünk minden házon belül" opcióra álltak át. Ezzel egyetlen "motorgyártó" sem tud mit kezdeni. Carmack volt okos, hogy eladta az ID-t a Zenimaxnak mert látta ezt a trendet.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
exedoc
senior tag
Annyit hallok az UE4-ről, de játék még nincs vele. Tök jó, hogy most már ezt is tud meg azt is. Nem ártana ha tudatosulna a fejlesztőkbe végre, hogy egyre másra jelennek meg csodaszép motorok amikkel már jön játék. Erről meg még mindig youtube videókat nézünk milyen jó lesz. Le vannak maradva szerintem. Ne legyen igazam, de ennek most nem lesz akkora sikere mint annak idején az UE3-nak volt.
-
bunevo
tag
Szerintem arra jó, hogy az átlag user, aki nem szeret telepíteni vagy Chromium OS/Firefox OS-t/satöbbit használ, mégis tudjon játszani a kevésbé erőforrás-igényes, de modern játékokkal is.
Sokan szeretik az ilyen csak böngészőt használok módszert, ha nem is a leghatékonyabb, pl. gondoljunk TeamRush-ra milyen népszerű lett. -
xtremez
aktív tag
Igazán jöhetne valami AAA-s játék ami megmutatja mire képes a motor. Egy új UT-nak én is örülnék, de nem olyannak mint az előző. Egyelőre "Daylight"-ról tudok, de nem hinném, hogy ettől dobjuk el a hajunkat..
-
huszar90
aktív tag
Tényleg jöhetne már egy jó kis játék ue4-el.
Ahhoz képest hogy a 3-al mennyi játék kijött... -
PistiSan
addikt
Jó lesz a böngészős játék, remélem nem az lesz majd a vele járója hogy letölt a böngésző 3-4GB-ot, és majd csak utána lehet a böngészőben játszani.
El tudom képzelni a böngészős játékot, amennyiben nem kell sokat várni egy játék indulására, a legtöbb felhasználó másodperceket sem tud várni, és kattint mert nem érti mi történik, utána csodálkozik ha egy lasabb gépen lefagy a program.
Ott a minecraft, iszonyat milyen erősforrás igényes a grafkai teljesítményhez képest, tudom az java alapon megy, de nagyon remélem hogy rossz példa lesz ide és a böngészőben minden flottul fog menni. -
A minecraft azért olyan bazi lassú, mert egy halom kocka van. Ez konkrét számban, ha normál látótávot veszünk, akkor 4 millió (!) kocka, melyek ráadásul nem is statikusan vannak jelen, rengeteg funkciójuk lehet.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Male
nagyúr
-
tocsa
senior tag
Miert nem irnak egy virtual PC emulatort, ami bongeszoben fut, abban el lehtne inditani egy belso bongeszot, majd abban futhatna a jatek asm.js-ben... annak mi ertelme van, hogy ennyi koztes reteget oda tolnak a jatek es a hardver koze?
[ Szerkesztve ]
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
exedoc
senior tag
válasz Angel1981 #17 üzenetére
Igen, azt még el is felejtettem, írni hogy nekem is. Nem nézett ki rosszul, de én is többet vártam tőle. Később került csak bele jónéhány fícsör pl. AO stb. Az meg egy másik dolog, hogy kiadunk tech demo-kat, pl. Samaritan, meg Infiltrator, egy ütős konfigon mindent übermax-on, de hogy te játékba soha nem fogod azt látni az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Nah még ha játék is lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest