- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
geogabcsi
tag
Az Acer Predator miért nem lehetne támogató?
-
Xero
nagyúr
-
zsorroka
csendes tag
Nekem csak az nem világos, hogy mennyire is lesz ez eladható?
Elég sok közvetítést néztem, angolul persze ( Starcraft pl), ahol annak ellenére, hogy eleinte azt se tudtam mit csinálnak, a közvetítők annyira jól elmondták a dolgokat, annyira élvezetessé tették a közvetítést, hogy simán nézhető volt sőt...
Nem tudom itthon van e olyan stáb akik egy közvetítést meg tudnának csinálni olyanra ami nézhető szint lenne?! -
AssAssynn
őstag
b0rZ: Gondolod ezt a 10 mondatos cikket megspóroltam? De kifejtheted a hozzászólásom melyik része tanúskodott arról, hogy nem olvastam el.
hackeeeee: Igaz, még egyes érdekcsoportok nagy pénzt is megtudnak mozgatni vele.
Bodrik: Tudom, hogy máshol van "kultúrája", pont ezért is írtam, hogy mert máshol ez elterjedt, attól még nem lesz jó. Azzal nincs baj, hogy egyes versenyeken megmérettetik magukat a játékosok, de ne állami pénzen gyakoroltassuk és népszerűsítsük már ezt az egészet.
-
ElEvEn11
senior tag
Shroud volt a másik általam emlegetett játékos. Ő azért abszolút Tier1-es játékos volt CS:GO-ban.
Véleményem szerint a jövő, de talán már a jelen is az éppen nagyon népszerű, de még hibákkal küzdő battle royal játékoké. A CS pályái sokkal kiszámíthatóbb játékmenetet adnak. Ezért egy idő után unalmassá válik nézni és játszani is. Szerintem. Ettől még akkora a tábora és éppen az oroszoknál is ezt tolják államilag, hogy a halott az maximum a közeljövő e-sportjában értendő.
...és azért az te sem tagadhatod, hogy az e-sportban is ugyanaz és ugyanannyira fontos, mint a valós sportok esetében. Azaz nézhető és szórakoztató legyen egyszerre. Ez minél inkább igaz és minél korszerűbb az adott környezetnek megfelelően (vagy gamer-divatnak, végülis a lényeget így is érteni), annál inkább fogják nézni is. A jövőbeli piaci befektetőknek pedig ez az érdekes. -
xeon forever
addikt
Valami értelmes játék is lesz valaha eSport?
Pl. Doom. XD
Viccet félretéve. Pl racing szimulatorok?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Már az állam is támogatja az eSportot"
Nyílt nálunk egy e-sport kocsma. Olcsóbb lesz a fröccs?
-
AssAssynn
őstag
Engem felháborít. Újra csak a hülyeségbe ölik a pénzt... Erre van szükségük a gyerekeknek, hogy most még támogassák is azt, hogy néhányak éjjel-nappal csak kockulnak. Mert most majd mondhatják, hogy ők "sportolnak". Nevetséges. Az meg, hogy máshol ez népszerű, meg elterjedt, nem jelent semmit. Attól még nem lesz jó és követendő.
Másik meg: milyen érdekes, máskor állandóan megy a kormány szidása a fórumon, bármit is tesz, most pedig, hogy dobtak egy kis csontot ennek a rétegnek is, máris jobban elfogadhatóvá vált az egész.
-
architect26
aktív tag
Magyarul feltalálták a nemzeti internet kávézót
-
Tök jó, mostantól mondhatom, hogy sportolok.
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #144 üzenetére
A megmérettetésekre és az edzésekre egyaránt vihetnek saját perifériát a játékosok.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Aprósólyom #128 üzenetére
Mondjuk ha csapat alapú játékokról van szó, mint a LoL vagy a CS, akkor nem árt egy összeszokott team. Szóval nem annyira fölösleges az.
(#133) Thryash Vagy majd megpróbálják őket annak használni, ha a focival mégsem jönne össze. Esélyes
, bár mivel az otthon is elérhető stream minősége ugyanaz, mint ami az arénában is látható csak nagyobb képernyőn, nem hinném, hogy sokan fölemelnék a feneküket a kényelmes fotelból. Pláne hidegben vagy esőben.
(#141) DeathAdder Azokról a lányokról nem is beszélve, akik csak ülnek és mosolyognak a kamera, melltartóban vagy akár anélkül is.
-
Necroman_Mk2
őstag
Örvendetes dolog, hogy ha kicsit későn kapcsolva is, de Magyarország is felzárkózik az eSport szcénához. Bár az az állami támogatás kicsit árnyalja a dolgot. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az eddig igencsak a "hagyományos" mozgásos sportokat támogató, főleg idősebb konzervatív emberek mit szólnak ehhez, illetve a kormánypárt miként akarja velük elfogadtatni az esport jelenséget. Mert sokuk már a technikai sportokat is köpködik, és legszívesebben száműznék mindet az országból - igen, a Forma-1-et is.
Viszont nem tudom, hogy más országokban hogy működik, de ez a "mi biztosítjuk a gépeket az edzéshez" dolog valamelyest fura, még ha a versenyeknél a konfigurációt a szervezők biztosítják. De ha jól tudom, a versenyzők a megmérettetésekre maguk vihetik a megszokott billentyűzetüket meg egerüket - ez itt is így van, vagy csupán a Honvéd Csarnokban adottakkal lehet játszani?Ez a fizikai sportolásra terelés viszont kicsit vicces, kb. mintha a sakkozókban előírnák a gyúrást
Ettől függetlenül nem árt némi testmozgás, akár csak egy kiadós séta formájában is, ez tény.
(#67) dabadab A FIFA az szerintem részben az általam leírtak miatt, egyfajta "kapudrogként" is szerepel. Mivel a foci alapszabályaival kvázi mindenki tisztában van, ezért egy esport idegen ember számára sokkal inkább követhető a képernyőn történő események, mint egy LoL meccsen.
(#19) Rison77 Csupán csak streamek nézésével nem lehet megtanulni jól játszani, gyakorolni is kell. Pláne azon a szinten. Ez igaz amúgy a speedrunokra is.
-
b0rZ
aktív tag
válasz
DeathAdder #141 üzenetére
Isten hozott a 21. században!
-
Csak ne úgy bírják ezek a nyomást, mint a nemzeti 11.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Aprósólyom #128 üzenetére
Nyilván van rajtuk nyomás, mint minden profi sportban, csak ahogy írtad is, egészségügyileg nem a legjobb napi 6-8 órákat gyakorolni gép előtt (mondjuk az irodai munkák nagyrésze is hasonló). Másrészt ha valaki kiemelkedően űz egy ilyen Esport játékot Koreában pl. úgy élhet, mint egy profi sportoló. Volt ugye egy profi magyar DOTA csapat is a Myrmidons, ahol a tagok rendes fizetésért játszottak, aztán, azóta föloszlottak. Nem tudom pontosan milyen prize poolok vannak egyéb Esport játékokban, de a DOTA-ban 10, sőt 20 mill. dollár körül is volt TI major prizepool, az meg azért nem gyenge.. Csak ugye nagy pénz nagy foci.., kis ország, kevés játékos, kevés szponzor...Bizonyos forrás szerint Magyarország kb. az 50. helyen áll az ESport összesítésben Vizicsacsi (LoL) és Fusen (HoN) már kb. 20-30k dollárt kerestek Esporttal. (A top 100-ban legjobban elvileg a DOTA-sok keresnek 3.5 millió dollár a legmagasabb és olyan 600k dollárról indul a top100.)
-
b0rZ
aktív tag
válasz
DeathAdder #137 üzenetére
Dreams of power. Igen.
-
DeathAdder
veterán
Várjmá, most ez miez?
Fizessek valami trénernek egy valag pénzt, vegyem a fáradságot elmenni, hogy heti 2 óra alatt megtanítson játszani?
-
b0rZ
aktív tag
-
Hg3X
tag
Akkor most a foci stadionok rohamos épülése mellett eSport központok rohamos épülésére is lehet számítani?
-
Aprósólyom
addikt
Tetszik hogy támogatva van, de az nem hogy az állam által. Ez nem az állam feladata. Ez biznisz, amibe az állam csak mint felügyelő szerv szóljon bele legfeljebb, ne mint befektető. Fa**om!! Ku**ara nem helyes ez így. Semmi keresni valója állami pénznek eSportban. Bármennyire is lehet hasonlatosságokat összevetni, csak egészségügyi kockázata van, előnye semmi. Másrészről ahova az állambácsi betelepszik, felreppen a gyanu a pénzek nem túl gazdaságos felhasználására....
-
Ragnar_
addikt
Ugyan az, mint sok más, ha van hype, meg cirkusz akkor működik, de Magyarországon még a foci is inkább csak színészet
Eljátszák, hogy labdarúgók, és átlag 2k néző meg is nézi. Spanyolország, Anglia stb. ahol 30-40 ezren néznek bajnoki meccseket egy kicsit más. Esportban ilyen Korea, meg az USA, talán Németek, Oroszok, Kína. Szerintem, de hajrá, Quake bajnokságot is nyert egy magyar srác nemrég, ha jól emlékszem..
-
-
LionW
tag
válasz
Feketelaszlo #65 üzenetére
A 2 milliárd nem elírás volt, 2 millió helyett? Én úgy tudom az volt, de a magyar esport facebook oldalakon még mindig a 2 milliárdot emlegetik a kommentelők...
Én mindig örülök amikor valami sportot, vagy színházat, televíziót, vagy bármi más szórakozást az adófizetők pénzéből finnanszíroznak. Ez szerintem nagyon nagyon pozitív dolog, ez viszi előre az országot, ettől lesznek hazaszeretőek a fiatalok. -
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, közösségi szinten is elég nagy "fejlesztői tréning." Ismeretségek, kapcsolatok, stb.
Nekem csak az ismerősi körömben voltak páran, akik HC szinten CS-ztek pl. ők jártak Gody LAN-ra, régen az akkori ESS-esekkel és egyéb akkori nagyobb csapatokkal tolták. Plusz mi meg toltuk velük a felkészítő meccseket itthon.
Én bízom abban, hogy ezt össze tudják rakni, és nem csak valami jól hangzó dolgot akarnak csinálni belőle, és aztán lényegében semmi sem lesz beőle.
Csak, ezt nem most kellett volna elkezdeni, hanem már, nagyon rég..
-
válasz
hackeeeee #117 üzenetére
Pont erről szól ez a dolog, hogy hátteret tudjon ennek biztosítani. Én 2004 ben jártam( jártunk, mert magyar válogatottba játszottam anno) Enemy territory CB versenyekre, saját pénzen,de akkora élményt jelentett, hogy nézők voltak drukkoltak nekünk, közvetítették a meccseinket és a Logitechtől kaptunk egeret meg padot hogy el sem tudom mondani. Olyan dologgal terheltek, amit szerettünk. Csapat voltunk, sikereket értünk el. Így lassan 15 év távlatával csak a jó dolgokat látom ebben, pedig el kellett adnom a Simson robogómat is , mikor Belgiumba mentünk versenyre .
Az e sport nem feltétlenül arról szól, hogy valaki vérprofi és ebből él. Az esport azt jelenti, hogy valaki nem csak otthon hobbiszinten tolja, hanem indul versenyeken és csapatban játszik, még ha ennek nincs is jutalma mindig , sőt legtöbbször nincs.
EZ nem feltétlenül jár együtt pénzzel és meggazdagodással, azt meg végkép nem jelenti, hogy cégek be fognak állni magyar csapatok mögé és majd mindenféle feladatokkal látják el őket. Ahhoz sok mindent le kell tenni az asztalra, hogy valóban ilyen szponzorokat szerezzen az ember és ha addig eljut valaki, akkor már előfordulhat , hogy valóban ebből fog élni. Ahhoz kell elszántság , gyakorlás, a játék szeretete . Vannak ilyen emberek itthon is akik vágynak erre. Ez egy nehéz út, nem hullik csak úgy az ember nyakába az egész siker , még ha jó akkor sem,de ezért hívják ezt valahol sportnak.Persze lehetséges, hogy neked van igazad, ezt nehéz előre megmondani, de én optimistábban látom ezt az egészet.
-
Xero
nagyúr
válasz
hackeeeee #117 üzenetére
Simán össze lehet szedni az ilyen srácokat. Erre is jó "védjegy" pl Kodi neve. Jobban harapnak rá a fiatalok.
Hozzáállás kérdése minden más. Akinek ez fekszik, annak nem lesz annyira megterhelő, sőt feltölti. Legjobb példa GeT_RiGhT. Jelenleg hiába nem tier1 papíron, de már 10+ éve szenvedélyesen csinálja a dolgot.
Pár kép róla példának:Ez a srác talán mind a mai napig nekiáll egyedül gyakorolni, meccset nézni, sőt ha eljut ismét egy majorig, meg is siratja.
Hidd el itthon is lenne ilyen bőséggel, csak a skandináv országokban ennek már 10+ éve van kultúrája, itthon pedig most kezdődik talán.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én pár Starcraft meccset néztem párszor.
Szerintem az a gond ezzel, hogy itthon nem fogják tudni azokat összeszedni, akik esetlegesen az itthoni versenyszintű játékra képesek, vagy alkalmasak, vagy nem tudom, hogy mondjam.. erre itthon nincs háttér, és ez szerintem még kevés lesz. Oké, hogy régről vannak, régi nagy lan-okról, versenyekről megvannak a nevek, de ez ide, ehhez még kevés. Szerintem.
Én még mindig azt mondom, hogy itt van a nyagi, szponzori, és egyéb juttatás, persze, de ezekért teljesíteni kell, vagyis, ha verseny van, menni kell, ha csak spontán egy rendezvényre el kell menni jópofát vágni, akkor oda is menni kell, nincs olyan, hogy "nem megyek".
Arról nem beszélve, hogy fizikailag, és szellemileg is szétviszi az embert egy verseny.
-
Xero
nagyúr
Nem egy nem két játékos van a jelenlegi top ligában, aki mind a mai napig elhivatott. Hajtja őket, hogy fejlődjenek, jobbak legyenek. Ez minden sportágban, sőt szakmában így van, ha az ember szívesen csinálja.
Pusztán azért, mert valakit megfizetnek valamiért, még nem válik automatikusan egy gyűlölt és unt tevékenységgé.Aki úgy gondolja, hogy a CS halott (19 év alatt hányszor hallottam, hogy temetik...), annak érdemes megnéznie a legutóbbi Major döntőt például. Valóban volt némi visszaesés a gambling botrányokat követően, de köszöni szépen jól van, sőt! Summit pl bármilyen szórakoztató streamer, soha a büdös életben nem volt tier1 játékos. Ő csak azt nézi, hogy mi az ami számára és a közönség számára is szórakoztató hosszú távon. Érdekes módon mind a mai napig a CS az egyetlen olyan játék ami vissza-vissza tér a repertoárba. Nem véletlenül.
N0thing pedig egyszerűen kiégett. Ő is már 10+ éves veterán, akinek igazi sikereket a GO sosem hozott. Kikerült a C9-ból, innentől pedig könnyű ekézni a játékot.Ami pedig az egyesület szintű edzést illeti: Kb egy éve beszéltem ezt a témát pont Kodival vagy Kulival. A magyar scene telis tele van jobbnál jobb játékosokkal, akik egyszerűen vagy eltűnnek a süllyesztőben, mert nem látnak perspektívát az egészben, vagy ha oda is kerülnek valami félprofi szintre, akkor a ma jellemző magyar scene mentalitás úgyis ellehetetleníti őket.
Ezt orvosolandó vetettem fel, hogy nem lenne ördögtől való ötlet, ha a még éretlen, de mechanikailag ügyes, és agyilag kellően rátermett srácokat, a rutinos rókák felkarolnák, csapatot formálnának belőlük, esetleg stratokat terveznének nekik. Nagyjából ennek a kezdeti lépéseit látom a Honvédban és Kodi tevékenységében is.
Az, hogy anyagilag is megéri? Valószínűleg, de azt kötve hiszem, hogy ez lenne a motiváló tényező. -
b0rZ
aktív tag
-
Freiherr
őstag
Várj, nem azt mondtam, hogy egy tétmeccsen nincs jó hangulat, mint bármely sportban.
De nem fogod őket hallgatni napi 8-10 órán keresztül, mikor "edzés" van, mert az egy lélekölő robot nekik is szerintem.
Katinka sem nyomja örömmel a monoton edzéseket, hiába látod vigyorogni a dobogón, erre utaltam. -
b0rZ
aktív tag
válasz
Freiherr #103 üzenetére
Ertelek abszolut, de azt tartsd szem elott, hogy ok nem fuggok, hanem profi jatekosok. Fizetest kapnak, celzottan keszulnek, versenyre jarnak. A ketto kozt oriasi kulonbseg van.
Gyakorlatilag a hobbijuk a munkajuk, aminel keves jobb konstellacio van az eletben. Nem gondolom, hogy a profi esportolok frusztraltak lennenek. -
PuMbA
titán
válasz
Freiherr #103 üzenetére
Szoktak kiadni részeket a meccsekből mikrofonos beszélgetésekkel együtt és egyáltalán nem tűnnek frusztráltnak, többük igencsak laza és viccelődős
Szerintem ugyanolyan sportnak fogják fel, mint a többit és így teljesen ugyanazok az érzések is náluk. Egy síugró sem frusztrált állandóan, hanem szereti a sportot, azért csinálja.
-
dabadab
titán
válasz
Freiherr #103 üzenetére
Amiben itt a cikkről van szó, ez azért még nem az a szint. Amit a Myrmidons (Magyarország egyetlen tényleg profi csapata volt) csinált, az már inkább: ott tényleg profi csapat volt abban az értelemben, hogy ez volt a munkájuk, ezért kapták a fizetésüket, hogy egész nap gyakoroljanak, edzővel, mindennel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majd akkor lehet menni Fifázni a Pancho arénába, ahol a kisvasúton lesz majd Xbox-on vagy PS-en a bemelegítő meccs?
Oh wait, jah a stadiont akkor le kell fedni mert rossz szögből süt a nap.
-
Freiherr
őstag
Fene tudja.Szerintem akik már ilyen szinten tolják, azoknak már egyáltalán nem szórakozás, hanem egy frusztráló valami a játék.
-
chungee
addikt
Stadionok helyett szerverparkokat kérunk
-
b0rZ
aktív tag
Éljen soká az esport! Örülök, hogy az állam is beszállt a tevékenység támogatásába. Szuper kezdeményezés!
-
Nagyon örülök ennek a kiváló kezdeményezésnek, nagyon hasznosnak tartom.
A labdarúgásunkhoz remélem hamar fel tud nőni ez a sportág is és hasonlóan virágzó lesz mint az előbb említett.
Nagyon reálisak is az árak, egyáltalán nem túlzóak, bárkinek megér ennyit.
Külön örülök, hogy időben észrevették a trendet és nincsenek több évtizedes lemaradásban.Ez nagyon jó!
Szuper! -
ElEvEn11
senior tag
A CS:GO ugye az a játék, amit az egyik legjobbnak tartott CS:GO játékos, aki a Cloud9-nal sorban nyerte a bajnokságokat azt mondta, hogy mint e-sport halott. Ahogyan ugyanezt mondta Summit1G is. Csak két olyan kifejezetten első osztályú játékos, akik tudják miről beszélnek.
Persze ettől még csillióan játszák... -
Mi ez a sz@r?
Csak 20 évvel vannak elkésve. -
Tudtommal nincs más komoly(an vehető) focis program, meg ugye az EA az név a szakmában
Kodiakot nem értem, ez már kicsit biznisz szagú, pénzről szól. Persze neki is meg kell élni valamiből és ez egy testhezálló, jól fizető mellékesnek tűnik.
Az eSport meg... a CS:GO játékosok harmada szerintem hack-el valamit, a másik harmad 10 éves körüli orosz kisgyerek, a maradék meg unatkozó tini/30-as örökgyerek.
-
dabadab
titán
A FIFA18 az tényleg ennyire menő e-sport körökben vagy ez amolyan nemzeti specialitás?
-
Feketelaszlo
senior tag
Eddig nem érdekelt az e-sport, de a hostess hölgyek nagyon rendben vannak. Lehet, nekem is el kellene kezdeni CS-zni.
Nem akarok egyébként senkit sem kiábrándítani aki eddig a hangzatos cím miatt szólt hozzá, de az jelen esetben csak annyira igaz, hogy a Honvéd - mint közhasznú egyesület - részben pl. a Honvédelmi Minisztériumtól is kap a működéséhez támogatást, máskülönben ez a Lenovo és a Honvéd saját biznisze - amint a terembérlés költségeiből is látható - fizetős, tagdíjas alapon. Ennek semmi köze ahhoz a 2 milliárd forinthoz, amit a Magyar E-sportért Egyesület kap.(#67) dabadab: Válasz
-
válasz
zorrokalap #58 üzenetére
havi 8 óra személyi edzés profikkal
-
zorrokalap
tag
"így egy egyéni látogató számára havi nyolc órányi játékidő"
Ugy erted napi 8 ora?
What?
What? -
Lacok
őstag
e(z)Sport?
-
Gery9112
őstag
válasz
Baggins86 #27 üzenetére
Nem én, ahogy te se, ettől függetlenül véleményt nyilvánítok, ahogy te is teszed.
Teljesen magánvélemény jön: Szeretek játszani de csak hobbi marad számomra, profi szinten sose akartam űzni. Mondanám, hogy szerintem jó, hogy az állam támogatja ezt a megmozdulást de hazudnék. Az ok nagyon egyszerű, ahogy előttem is kifejtették. Az a pénz, amit erre akarnak feláldozni szerintem hasznosabban lenne elköltve az oktatásban és az egészségügyben, hiszen a jól képzett, művelt emberek képzése egy hatalmon lévő kormány fő céljának kéne lennie...nem pedig az, hogy P1stik3 három headshotot adhasson 2 másodperc alatt CS:GO-ban Dust 2-n
-
törölt tag
Az M1-en ma reggel volt erről egy beszélgetés, ahol is a műsorvezető elmondta, a (fizikai) sportolóknak milyen komoly lemondásokkal jár az edzés, a felkészülés. Vicces, hogy az e-sportolóknak is, csak éppen a normális emberi élet egyik alapjáról, a mozgásról való átlagosnál is nagyobb lemondással. Tényleg kell ez? Olimpiára?
-
lemusz
addikt
Jönnek a választások, valahogy meg kell fogni a TV-t nem néző, rádiót nem hallgató, nyomtatott sajtót nem olvasó fiatal generációt. Talán egy kicsit olyan Pesti úrifiúk klubbjának tűnhet ez, legalábbis sokak szerint az lesz belőle, a gazdag csemeték jópénzért szelfizgethetnek/játszhatnak Kodiakkal ésatöbbi...
Ellenben a március 23-án kezdődő megaüberbrutál rongyrázásra vidékiként én is ellátogatok majd, remélhetőleg színvonalas lesz minden, mert a díjazás az az: https://v4futuresports.eu/
-
harusakura1
tag
Meg aki ki tudja perkálni ezt a pénzt havonta 8 órára annak valószínűleg van saját masinája is amin lehet pötyögni, tehát ha nagyon akarnak össze tudnak ülni ingyen is bootcampelni, nem kell hozzá ilyen terem. De ez csak a saját véleményem. Azzal meg, hogy kodiak mondja, hogy most b-t vagy a-t rusholjanak nem sokkal vannak beljebb. Ahogy említetted ki kell elemezni a profi csapatok játékát, abból sokat lehet tanulni.
-
Igaly Diána - magyar sportlövő, skeetlövésben olimpiai bajnok (Athén, 2004.)
Athén után konkrétan nem találtak megfelelő helyszínt, ill. elég pénzt, ahol és amivel rendszeresen, koncentráltan felkészülhetett volna. Emellett sérülést is összeszedett, éveket kellett kihagynia, nemzetközi színtéren soha többé nem ért el dobogós helyezést.
Magyarország az eSportban (is) nagyhatalommá váljon
Hogy rohadna rájuk a NER. -
Rison77
senior tag
Hát havi 8 óra játéktól aligha hiszem, hogy valakiből hivatalos eSport versenyző lesz, még ha egy profi játékos is áll mögötte, aki tanácsokkal látja el. Amennyiben valaki ilyen célokra akar törekedni költséghatékonyabb, és kifizetődőbb streameket nézni a profik játékstílusáról.
-
flashpointer
őstag
Tesialairas jar-e erte?
-
Buddhha
tag
Vajon All You Can Move kártyát elfogadnak?
-
Most fehér holló leszek,de nekem tetszik a kezdeményezés. Már eleve a lan is kiment a divatból, az is tetszik, hogy profi játékosok segítenek nekik. Nem tartom rossz ötletnek az egészet, a 30 % árcsökkentéshez tartozó feltételek pedig különösen bejönnek. Én örülök ennek a kezdeményezésnek...
-
Silεncε
őstag
Erre aztán tényleg nagy szükség van... Imádok játszani, de valahogy ezt az eSportot akkor se tudom értelmezni..
-
Matada2.3
veterán
Én annyira örültem volna, ha nem már létező/régi sportegyesületek kapnak rá erre, hanem alakúknak függetlenebb, tisztább csapatok több gyártó szponzorálásával. Majd jönnek megint a hírek, hogy ide-oda ment a pénz, nem jó a felszerelés stb. ez már most látom, hogy mérgezni fogja a gesztus megítélését.
-
westlake
félisten
"...Magyarország az eSportban (is) nagyhatalommá váljon..."
Miért, miben az még?
(IIITomiIII kötözködik, és csak feltettem a kérdést, ami egyébként teljesen jogos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ennek keretében pedig elindult a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, egy esport bár és egy hivatalos sportegyesület keveréke.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest