Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Nekem nagy kezem van, így átérem a fektetett QWERTY-t két hüvelykkel. A fórum hozzászólásaim többségét tabletről írom az utóbbi ~14 hónapban, pl. ezt is. Max. az automata hibajavító hülyeségei miatt veszed észre.
Hidd el, előbb kész vagyok 4-5 levél megválaszolásával, mint laptopon az elolvasásukkal... -
MongolZ
addikt
Megvadulnék, ha tableten kellen bepötyögnöm egy levelet...
lujó55: Hát, ilyen cégnek sem tudnék dolgozni... nekünk is logolják, hogy mikor, mit csinálok, de egy az, hogy nagyon nem is érdekel (mivel törvénytelen), másrészről nincs semmi következménye... Azért az már kicsit gáz, hogy egy cég azzal csesztet, hogy a szabadidődben a céges gépen megnéztél 5 másik honlapot... -
lujó55
addikt
k.rvára nehéz megmagyarázni valakinek, aki nem is akarja megérteni. Én a céges laptopot mindig magammal cipelem, mert otthon is dolgozok. Viszont nem tudok a neten szabadon elérni akármit, mert regisztrálja, hogy mikor mit csináltam és merre jártam. Csak munkára lehet használni. Ezért kell egy második ketyere is. Ami nem mindegy mekkora.
-
erdoke
titán
Mert a 2 kilós üzleti laptop muszáj, a 60 dekás tabletet meg jó használni. Mire a laptopon elolvasom a leveleim, a tableten már rég megválaszoltam őket... Viszont intranetet, CRM-et és Sharepointot nem érem el tabletről, és ha egy komolyabb Excel táblát kell szerkeszteni, arra se igazán jó. Minden más esetben örülök, hogy nem kell a laptophoz nyúlni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
GamerPad?
-
"a NAS-on tárolt adatok elérhetők lesznek, illetve magát a NAS-t menedzselni is lehet."
...
szal. lesz rajta egy böngésző, aminél könyvjelzőzve van a nas címe? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem ismerem a terméket, vki mondja már el, h egy NAS-on elérni az adatokat miért ekkora újdonság? -
pakriksz
őstag
igazából mindegy, csak retardáltak tudnak a vastagságon (vékonyságon) lovagolni. Normális embernek kb 3 cm vastagság alatt mindegy, csak afölött kezd kényelmetlen lenni a fogása. Ezek a néhány milliméter vékonykodó témák olyanok mint a suzukikon a street racing matricák ;D
-
kolosanyi
veterán
Istenem, egyik-másik gyártó olyan ronda formatervekkel tud előállni, hogy az valami botrány. Milyen grafikus, dizájner, akármi tervez ilyet? Komolyan mondom, az utcáról behívhatnák ennyiből a legelső szembejövő embert, kezébe nyomhatnának egy papírt, ceruzát, azt rajzoljon egy tabletet. Az is lenne ilyen...
Tessék ott van példának az Apple, Asus, Acer, csak, hogy a legízlésesebbeket említsem (meg persze a koreaiak is).
-
lujó55
addikt
Nem vastag egy picit?

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szal. lesz rajta egy böngésző, aminél könyvjelzőzve van a nas címe?