Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Ez jó, csak olyan anyagokat ne töltsen fel senki ami értékes gazdasági szempontból.
-
macilaci78
nagyúr
Bármelyik?
Pl Office 7.0 aka Office 95? -
petipetya
nagyúr
válasz
szabonagyur #12 üzenetére
Köszi
-
Keem1
veterán
Nem rossz, de max azoknak jo, akik amugy a drive appot nem hasznaljak. Nalam ott figyel es szinkronizal ha kell, szoval ezt kihagyom.
-
Petyyyyy
addikt
Ugyan kicsit furcsa, hogy az alkalamzás telepítése után ott is be kell jelentkezni a Drive-ba, - az asztali app telepítve van - de mindenképp kényelmes funkció lett.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, bár én a saját kacatomon szeretem tárolni a cuccaimat.
-
Kékes525
félisten
Minél több tárhely áll rendelkezésre, annál jobb a felhasználónak.
-
szabonagyur
félisten
-
petipetya
nagyúr
Libreoffice-hoz van ilyen bővítmény?
-
dajkopali
addikt
válasz
szabonagyur #5 üzenetére
én a 2010-esen próbáltam, ott egyszerűen megjelent a meghajtók között
-
Syl
nagyúr
válasz
szabonagyur #3 üzenetére
Oké, én csak az aktuális O365-öt ismerem (azt is csak felületesen)
-
szabonagyur
félisten
Nem a szóval van a bajom, hanem mondjuk az O2010 vagy előtte támogatja? Nem hiszem mivel azok nem kezeli a felhőszolgáltatásokat program szinten, ezért is kéne ezt definiálni, hogy melyikhez.
Ahogy olvasom O2016 Prev meg nem is támogatja még.
O2010-nél elvben a Ribbon menühöz ad egy opciót, de sokak szerint elég érdekesen használható.
-
dajkopali
addikt
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
oké, ha így nem világos, átírom: bármelyik
-
Syl
nagyúr
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
Nem elég neked az hogy valamelyik?
A kép alapján én Word365-re tippelek. -
szabonagyur
félisten
amelynek segítségével a Microsoft Office valamelyik változatával dolgozó felhasználók a Google tárhelyéről meg tudják nyitni fájljaikat
Nehéz lett volna leírni, hogy melyik változat?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest