- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Azért abban bízom, hogy nem sikerül annyira "optimalizálni" a rendszert, hogy amelyik HW ma elbír egy HD-streamet, az pár év múlva nem fog. Ha ez igaz lenne, vagy ha csak ez sejtés megül a fejekben, akkor elég rossz felé tartunk.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A T618-cal van tapasztalatom a Samsung Tab A8-ban, azt egy lebegő ablakban megnyitott YouTube és egy böngésző már meg tudta erőltetni. Böngésző + szövegszerkesztő együttes használata szintén, pedig grafikailag ezek sem durván intenzív feladatok.
Az egyértelmű, hogy nem játékokra szánják, én sem arra céloztam, a következő mondatban direkt azért írtam, hogy a rendszer jó optimalizálával alapfelhasználásra valószínűleg elegendő. A nem túl bizalomgerjesztő alatt pedig azt értettem, hogy egy most kétéves belépőszintű SoC gyenge GPU-val + az olcsóbb verzióban a 3 GB RAM vajon milyen teljesítményt hoz két-három év múlva, egy HD-streamet el fog-e vinni még normális minőségben?
-
Atocha
senior tag
viragdani01 " a Unisoc T616 lapka azonban nem túl bizalomgerjesztő. "
Ezt nagyon gyorsan abba kellene már hagyni! Kipróbáltad egyáltalán? Mire nem elég??? Arra hogy fészbukozzon meg twitterezzen? Újság olvasásra?
Abszolút használható és amire ez a tab tervezve van arra maximálisan elegendő!
Aki meg gémer az vegyen dem9000 vagy q.gem1-et.
De nagyon komolyan kíváncsi lennék rá, hogy kipróbáltad e már és ha igen, mégis hová nem volt elég, ahová ezt a csipet tervezték!
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy hét múlva csütörtökön délután egytől európai premiert tart a Realme a 9-es széria okostelefonjainak és a Realme Pad Mini táblagépnek.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest