- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
FoxiestFox #41 üzenetére
Sok-sok éve háttér világított billentyűzetem van laptopokban, de lehet velem van a baj, ha az ágyban a hasamra-mellkasomra rakom a gépet elég macera látni a gombok, világítás ide-világítás oda. Ha látni akarod, akkor valamennyire szögbe kell lennie a szemedhez képest, ami feltételezi, hogy a lába felhúzod és a combodon támaszkodni.
Szóval nekem pl nem olyan nagy kaland ágyban használni. Ha így teszek akkor is bedobom az ikea-s tartót és azzal ügyeskedem döntött helyzetbe.
Egy tablet nyilvánvalóan jobb lenne ilyen helyzetben tartalom fogyasztásra, de nálam olyan ritkán fordul elő ez az élethelyzet, hogy nem éreztem szükségét egy beszerzésének. Mondjuk, ha egy iPad-et hozzám dobnának, akkor tudnék mit kezdeni vele, de saját zsebből, az itthoni áron azért jobb indokok kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest