- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Van, akit az alkalmazások érdekelnek egy tableten, nem az, hogy mekkora csicsa a felület (lásd Holo). Windows-t is úgy veszel, hogy az afontos, hogy milyen színű és formájú az ikonok/startmenü, nem az, hogy jé, az adobe lightroom ezen elfut, az Ubuntun viszont nem?
Én érzem úgy, hogy fordítva gondolkodnak az emberek? De egy másik példa: tudja már végre a droid a tíz ujjas érzékelést? Vagy legalább ötöt normálisan? Tudom, rétegigény, de el van b@szva az alapjaitól, ha bármilyen közös platform zenélős app jön ki (és igen, a droid miatt). Tudom, az a lényegesebb, hogy néz ki, nem az, mit tud... (gondolom a finomra optimalizált droidnál lehetséges az, hogy egy egymagos, 256 mega ramos tableten 720p videót vágj élőképpel... á, majd megoldjuk erőből. Négy mag, lassan négy giga ram, elmegy feleannyit egy töltésről, de legalább eyecandy)
Egyébként azt aláírom, hogy ráférne az iOS-re egy kiadós frissítés, de azzal nem tudok mit kezdeni, amikor élből elutasítják a Jailbreak-et az emberek. Miért? Nem sokkal bonyolultabb, mint Androidon launchert cserélni, és akkor azt és oda rakhatsz, amit akarsz (de nem is muszáj buherálni semmit, csak ha mondjuk neked gesztusvezérlés kell iPhone-ra, akkor azt az egy app-ot veszed meg a Cydia-ból)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest