Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz LSL1337 #159 üzenetére

Van, akit az alkalmazások érdekelnek egy tableten, nem az, hogy mekkora csicsa a felület (lásd Holo). Windows-t is úgy veszel, hogy az afontos, hogy milyen színű és formájú az ikonok/startmenü, nem az, hogy jé, az adobe lightroom ezen elfut, az Ubuntun viszont nem?

Én érzem úgy, hogy fordítva gondolkodnak az emberek? De egy másik példa: tudja már végre a droid a tíz ujjas érzékelést? Vagy legalább ötöt normálisan? Tudom, rétegigény, de el van b@szva az alapjaitól, ha bármilyen közös platform zenélős app jön ki (és igen, a droid miatt). Tudom, az a lényegesebb, hogy néz ki, nem az, mit tud... (gondolom a finomra optimalizált droidnál lehetséges az, hogy egy egymagos, 256 mega ramos tableten 720p videót vágj élőképpel... á, majd megoldjuk erőből. Négy mag, lassan négy giga ram, elmegy feleannyit egy töltésről, de legalább eyecandy)

Egyébként azt aláírom, hogy ráférne az iOS-re egy kiadós frissítés, de azzal nem tudok mit kezdeni, amikor élből elutasítják a Jailbreak-et az emberek. Miért? Nem sokkal bonyolultabb, mint Androidon launchert cserélni, és akkor azt és oda rakhatsz, amit akarsz (de nem is muszáj buherálni semmit, csak ha mondjuk neked gesztusvezérlés kell iPhone-ra, akkor azt az egy app-ot veszed meg a Cydia-ból)

Új hozzászólás Aktív témák