- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Nem tudom hol volt igazából, azt tudom hogy sok játékot rendelt elő magának, viszont kevés okozott neki csalódást. Leginkább a Mafia 3 okozta neki a legnagyobbat, most már nem nagyon fog előrendelni egy játékot se.
Én is igazából pár játékot rendeltem elő életemben (pl. GTA V PC), de azokkal szerencsére nem jártam rosszul. Mondjuk a Mafia 3-at semmi pénzért nem rendeltem volna elő (pont mint a DOOM-ot), mert nem láttam benne elég tartalmat hogy megérje a pénzét számomra.
-
adler741
tag
Note 7 kupont nekik
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
És ott a pont. Van is benne egy okosórás megoldás, azt át lehetne variálni S7-esre.
-
wolfman
veterán
válasz
PrometheusX #27 üzenetére
Mafia 3-on tanulta meg? Hol volt a te barátod cirka 2007 óta?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Picco
addikt
hat nem szivesen lennek az MSI supportos kollega helyebe amikor valaki felhivja oket hogy a £2k-s gamer machine szaggat mint az allat 2k-s felbontason, mondja meg miert?!
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
ribizly
veterán
Ezzel most egy csöppet mellényúltak. Nincs náluk senki, aki szóljon, hogy ezzel inkább az ellenkezőjét fogják elérni? LoL!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
wolfman
veterán
Az a baj, hogy nagyon nincs választék "értelmesebb játék" témában. Esetleg GoW4 vagy Hitman, de a Hitman sztem nem jelenthető friss játéknak, ahogy a Tomb Raider és a DOOM sem, ezek már inkább kifutottak promóciós anyag témában. Marad a GoW4 talán. A többi értelmesnek meg felesleges GAMER perifériákat venni, mert elmegy közel se GAMER cuccokon is.
(#15) afterwhite09: A 'NE UTALJ ELŐRE SENKINEK' felszólítás után a második legnagyobb horderejű intelem a 'NE RENDELJ ELŐ EGY JÁTÉKOT SEM!' !!! Szóval tényleg szégyen.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Én sajnos nem csábulnék el.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Shovalije
csendes tag
Valóban nagyon levan maradva az MSI ilyen promóciókban az ASUS-hoz képest. Nem régiben ugye adtak Doom+GoW4-et most adnak GoW4+Mafia3-t míg az MSI csak GoW4-et... Jah és ezek gpu-k nem deszkák meg pc-k
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Igazán megért volna egy elemzős cikket itt ph!-n ez a Mafia 3 balhé, ha már az Arkham Knight-tal szépen foglalkoztatok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
scope2007
addikt
Inkább taszít, mint vonz xd
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
afterwhite09
tag
Ez a játék tényleg erre jó csak...
Kedvezményesen kb. 11 rongyot fizettem érte, de elég szégyen, hogy pénzt adtam ki ezért... Monoton missziók és szar konzolport. Nincs NASA gépem, de azért HIGH-on nem 30-40 FPS-t várnék egy ilyen grafikájú játéktól. Sajnálom, hogy meggyalázták a szuper Mafia szériát ezzel az említésre sem méltó alkotással. A zene és a párbeszédek javítanak rajta azért, azonban ennek ellenére a buta és robot mozgású MI és unalmas játékmenet miatt 10/6 jó indulattal is
People had more, than they needed...
-
Az ASUS-nál már rég fut ez a promó,kicsit elkéstek.
-
válasz
rottenbull #2 üzenetére
Miért pont ezt ne másolná az MSI?
-
mentoloshypo
senior tag
Pont ezzel a játékkal? Nemár.
-
Lacok
őstag
Ennyire beragadtak a készletek?
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Redneck
nagyúr
Elég gonoszok...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Televan74
nagyúr
Tegye fel a kezét az,aki a X99 -s deszkája mellé igényli a Maffia3 játékot is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
törölt tag
Szerintem a cím jobb lenne úgy, hogy "MSI-vel csábítja a potenciális vásárlókat a Mafia 3."
-
djculture
félisten
msi marketingesei nem nagyon néztek szét a neten ezek szerint...
-
Rodi 4.80
senior tag
Miért nem egyből Note 7 kupon? Az is érne annyit mint ez a Mafia3-nak csúfolt fércmunka
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ez a procedúra az MSI szerint beletelhet akár egy hétbe is, mivel minden vásárlást egyedileg ellenőriznek."
Nem akarnak Amazon/NVIDIA balhét.
Kíváncsi vagyok hányan vesznek majd Mafia III miatt ilyen hardvereket.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat bizonyos Gaming sorozatú alaplapokhoz és Windows 10 Gaming asztali PC-khez kínál kupont.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok