Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• volvoguy

addikt

máig az egyik kedvencem az első rész, mely akkoriban még nem nagyon volt ismert....mindeki a gta3-at hangoztatta....emlékszem, az egész suliban csak nekem volt meg a mafia, és már akkor egy pár hozzáértő is emiatt spanolt velem..én meg nem értettem, hogy mire fel ez az egész, amig bele nem vágtam...a vége, az a csabar, amviel átvágtak minket a készítők, és hogy a legjobb haverunk volt a főellenfél...hm...remek...amugy technikailag már akkor fejlettebb volt, mint a gta3, ami a közlekedésben, a kocsik viselkedésében, a benzin kifogyásban, gumikilövésében is megmutatkozott...a küldetések változatosak voltak...ugyhogy sztem benne van a valaha volt legjobb 5 játékban....ami a folytatást illeti...kicsit félek...

nem szeretném, ha teliraknák olyan marhaságokkal, amik a san andreas-ban megjelentek..mert felesleges, és "nyúlás" ize lenne a dolognak..legyen egy perfekt sztori...minden más, edzőterem, házvásárlás, ruhavásárlás csak felesleges barmulás lenne....ennek a játéáknajk a sztorijával kell hódítania...

a grafika szép, bár a HDR erős...hangulat biztos meg lesz, hisz gta4 ida vagy oda, azért a 50-60-as évek mégiscsak hangulatosabb mint a jelenkor....amit nagyon szívesen fogadnék a játékban, az egy pár apró utalás az első részhez...mittudomén...a főhös és a barátai beszélgetnek a kocsmában, aztán az egyikük elkezd mesélni egy híres maffiafőnökről, akit tommy angelo-nak hívtak, de meggyilkolták stb, stb, stb....remélem ezt megjátszák a fejlesztők

Új hozzászólás Aktív témák