Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
máig az egyik kedvencem az első rész, mely akkoriban még nem nagyon volt ismert....mindeki a gta3-at hangoztatta....emlékszem, az egész suliban csak nekem volt meg a mafia, és már akkor egy pár hozzáértő is emiatt spanolt velem..én meg nem értettem, hogy mire fel ez az egész, amig bele nem vágtam...a vége, az a csabar, amviel átvágtak minket a készítők, és hogy a legjobb haverunk volt a főellenfél...hm...remek...amugy technikailag már akkor fejlettebb volt, mint a gta3, ami a közlekedésben, a kocsik viselkedésében, a benzin kifogyásban, gumikilövésében is megmutatkozott...a küldetések változatosak voltak...ugyhogy sztem benne van a valaha volt legjobb 5 játékban....ami a folytatást illeti...kicsit félek...
nem szeretném, ha teliraknák olyan marhaságokkal, amik a san andreas-ban megjelentek..mert felesleges, és "nyúlás" ize lenne a dolognak..legyen egy perfekt sztori...minden más, edzőterem, házvásárlás, ruhavásárlás csak felesleges barmulás lenne....ennek a játéáknajk a sztorijával kell hódítania...
a grafika szép, bár a HDR erős...hangulat biztos meg lesz, hisz gta4 ida vagy oda, azért a 50-60-as évek mégiscsak hangulatosabb mint a jelenkor....amit nagyon szívesen fogadnék a játékban, az egy pár apró utalás az első részhez...mittudomén...a főhös és a barátai beszélgetnek a kocsmában, aztán az egyikük elkezd mesélni egy híres maffiafőnökről, akit tommy angelo-nak hívtak, de meggyilkolták stb, stb, stb....remélem ezt megjátszák a fejlesztők
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest