Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Szerintem az sem mindegy, hogy melyik Fraps-ot használod, sokat javult tömörítés terén az elmúlt évek alatt.
Second Life egy jó példa filmezésre, de bármelyik játék alkalmas erre, csak nehezebb létrehozni a környezetet, amit mi akarunk. Azt hozzátenném, hogy az írás eredetileg SL-re íródott, de nincs sok eltérés bármi mást használjunk is SL helyett. -
L4D1K
őstag
Sztem egyszerű. Van egy játékod karakterekkel, pl SL vagy WoW, amiből ugy gondolod hogy a játék elemeit felhasználva forgatsz belőle egy filmet, vagy jelenetet. Ezt lehet egyszerűsíteni, bonyolítani. Namármost videot rögzíteni meg betenni alá vmilyen muzsikát nem nehéz, viszont ugy megoldani ezt hogy tényleg élvezhető legyen és tényleg filmes hatása legyen, az már más téma. Nimrod gondolom arra akart utalni az írásában, hogy aki pl nem szeret/tud kamerázni vagy egyszerűen nincs kedve embereket keresni videóhoz, de szeretné megvillogtatni rendezői tudását, annak ez egy remek lehetőség hogy kibontakozzon, és ezt ma, kis ráfordítással bárki meg is valósíthatja.
Sztem.
(nem mondtam hülyeséget ugye
) -
L4D1K
őstag
Lehet hogy csak én emlékszem rosszul
Anno mikor még próbáltam CS ből jeleneteket kivágni megszerkeszteni, nekem 2giga nem volt elég. Ha jól emlékszem akkor a Fraps 30 bmp képet készít másodpercenként és ezeket fűzi össze avi-ba. Nagyobb felbontásnál 1 db kép mérete sztem már nagyobb mint 1 MB, tehát egy 10 mp es rész már 300 MB körül lehet...persze lehet hogy rosszúl emlékszem, ezesetben bocsi 
-
L4D1K
őstag
Jó kis írás, az alapok tényleg benne vannak
Lehet hogy írtad csak én nem figyeltem, hogy aki elkezd azért Fraps-szel dolgozni, nemárt ha van ugy 50 giga szabad helye
Mellesleg nekem a kedvenc ingame filmem a World Of Rougecraft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1TB Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD
- Honor Magic8 Lite 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung 4k-s UHD Tévé eladó (ue65mu7002t)
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)