Hirdetés
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is gondolkodok egy komolyabb egér vásárlásán a laptophoz. Szoktam játszani is, de csak fallout és hozzá hasonló játékokkal, így nem kell tű pontosnak lennie, mert ha komolyabb ellenség jön belépek v.a.t.s. módba és kész.

sokat keresgéltem és a xiaominak a vezetékes/vezeték nélküli "gamer" egerét néztem ami nekem jó lenne, de azt mondják vezeték nélkül gyorsan lemerül, viszont aksi van benne, így nem kell elemet venni.
Majd valahol megnézem ezt az egeret, bár mintha bécsben decemberben láttam volna a conrádban kirakva...
Most egy olcsó vezetékes "gamer" egeret használok... (GENIUS X-G200)
Full gagyi de mikor megjött a laptop kellet hozzá valami és ez volt az euronicban ami legalább nézet ki valahogy. (kis város)
Magyarországon 22.000 huf most az ára még elgondolkodok rajta...
A logitech-nek más vezeték nélküli egere olcsóbb nincs? Kicsit sokallok egy egérre ennyit kiadni...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Pulsar Gaming Gears X2V2 Mini Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest