- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G703-ról, vagy G903-ról nincs ilyen teszt?
-
Én is gondolkodok egy komolyabb egér vásárlásán a laptophoz. Szoktam játszani is, de csak fallout és hozzá hasonló játékokkal, így nem kell tű pontosnak lennie, mert ha komolyabb ellenség jön belépek v.a.t.s. módba és kész.
sokat keresgéltem és a xiaominak a vezetékes/vezeték nélküli "gamer" egerét néztem ami nekem jó lenne, de azt mondják vezeték nélkül gyorsan lemerül, viszont aksi van benne, így nem kell elemet venni.
Majd valahol megnézem ezt az egeret, bár mintha bécsben decemberben láttam volna a conrádban kirakva...
Most egy olcsó vezetékes "gamer" egeret használok... (GENIUS X-G200)
Full gagyi de mikor megjött a laptop kellet hozzá valami és ez volt az euronicban ami legalább nézet ki valahogy. (kis város)Magyarországon 22.000 huf most az ára még elgondolkodok rajta...
A logitech-nek más vezeték nélküli egere olcsóbb nincs? Kicsit sokallok egy egérre ennyit kiadni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest