- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A topikokban rendszerint olyanok irkálnak akiknek valamilyen problémájuk van. Ha a fentebb linkelt kormányos topikba is beleolvasol láthatod, hogy több embernek van problémája több féle kormánnyal is. Ez szerintem még a megbízhatóbbak közé sorolható. Nekem is volt egy G29-em kb 2,5 évig és a viszonylag gyakrabban előforduló, valamelyik irányban tekerve a kormányt hallható halk ciripelő hang mellett ami a működésre nem volt hatással, egy problémám volt, az, hogy felfelé váltásnál nem mindig kapcsolt a mikrokapcsoló. Ugyan hogy még bőven garanciális volt a kormány viszont elég pitiáner hibának tartottam, nem volt kedvem garanciális ügyintézésbe bonyolódni így inkább megcsináltam magam. Nem kellett cserélni semmit csak egy kis kontóakttisztítóval megtisztítani a kapcsolót. Ezt követűen még egy évig használtam hiba nélkül miután végül csere miatt eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Profi szimulátorosok segítségével próbáltuk ki a közkedvelt G27 utódját. Vajon mennyi a fejlődés öt év alatt?
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest