- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED monitor topic
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Car82
friss újonc
Sziasztok. Nemrég kaptam egy Logitech g920 típusú kormányt . Nem használtam pár hétig most mikor szeretném használni (Xbox one)minden homb ill pedál váltó működik de az Xbox gomb felett villog a LED és csak a kormány funkció nem működik. Találkoztatok hasonlóval?
-
AdamP900
tag
Igen, sajnos túlvagyok ezen is. Megpróbálom érvényesíteni a garanciát. Jobb ötletem már nincs. Estére teljesen le áramtalanítottam a gépet, g hub uninstall, program filesból delete a maradvány, appdatából is, registryből is. Restart majd újra install a G Hub letöltve a hivatalos oldalról a legfrissebb verzió és a szisztéma ugyan az. Csak villog de nem kalibrál és nem mozdul. Vezérlőpultban érzékeli, hogy csatlakoztatva van az eszköz de a kalibráció inaktív és meg sem jeleníti a gombokat és a kormányt szimbolizáló keresztet. Pedálokat sem mutatja.
Kifogytam az ötletekből megpróbálom gariztatni.
-
Danecay
addikt
válasz
AdamP900 #357 üzenetére
Az lett volna az ötletem, hogy dugd rá egy másik gépre a kormányt, mert nálam anno járt egyszer a szomszéd kormánya, amiatt, hogy nála 180 fokban lockolta magát, és bármit csinált nem tudta visszaállítani 900 fokra. Áthozta a kormányt, rádugtuk a gépemre, kattant egyet, lekalibrált, vagy fordítva, és ez után már otthon nála is jól működött. De ahogy olvason már egy ilyen próbán is túl vagy.
-
AdamP900
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy G29 ami a tegnapi nap folyamán működött rendesen, ma meg már a gép indításakor nem is kalibrál automatikusan.
G Hub-ot használok és az a furcsa, hogy a pedálokat érzékeli rendesen, de a kormány forgatás a szoftverben nem is működik. 900°-ra van állítva a kormány de a program szerint -450°-ba van forgatva. Hiába tekergetem balra, jobbra nem reagál semmit. Játékban dettó semmi, balra fordulva érzi koppra. Minden gombja működik, ahogy írtam a pedálok is és a H váltó is.
A kormány tetején a PS3 - PS4 kapcsoló mellett a zöld LED villog egyfolytában. G Hub kismilliószor uninstallálva majd visszatéve. Régebbit is próbáltam illetve Gaming Software-t is. Csatlakozókat kihúztam, visszadugtam de semmi. Másik USB portban szintén ugyan ezt csinálja. Vezérlőpultban érzékeli a Windows, hogy csatlakoztatva van az eszköz de a kalibráció gomb inaktív. Ha onnan uninstallálom az eszközt majd csatlakoztatom a géphez újra felismeri, akkor megjelenik a kalibráció viszont ott sem érzékeli ha forgatom a kormányt.
Kifogytam az ötletekből. Tegnap volt még egy Windows Update nem tudom nem e az cseszett oda neki...
Valaki járt már így?
Köszönöm a segítséget!
Ui.: Rádugtam egy laptopra is, G hub és Gaming software nélkül de ott is csak villog a zöld LED a kormány tetején...
-
Danecay
addikt
Valami ilyen USB-s, vagy driver hibára visszavezethető problémám nekem is volt anno. Meg is találtam a 2017-ben, a Logi szupporttal folytatott levelezésemet
Íme:
"Adott a beregisztrált G29 kormányom ami ~2 hét múlva lesz 1 éves de sajnos az elmúlt időszakban több alkalommal merült fel vele probléma a működését illetően. Ezt megelőzően évekig ugyanazt az USB portot használtam a kormány csatlakoztatására (korábban Driving Force Pro)de nemrég történt valami mert az USB játékvezérlők beállítása alatt annak ellenére, hogy felismeri a vezérlőt és a státusza is OK, a TESZT panelen nem jelenik meg semmi, sem tengelyek, sem gombok, csak egy üres fehér párbeszéd panel. Játékoknál úgy jelentkezik a probléma, hogy pl. F1 2017-alatt nincs vagy csak részleges, alig érezhető FFB van, a gázpedált újra kellett konfigurálni és a korábbi gázpedál ikon -Z értékké változott, így ismét működik a gázadás de a FFB ugyanúgy nem jó. Project CARS alatt szintén újra kellett konfigurálni a gázpedált amiből a korábbi -Y helyett újra beállítva -Z lett, a kormányt pedig középállásból egyik irányba akár 1mm-t is elfordítva azonnal végállásba fordult. Sajnos a driver újratelepítése nem segített, addig próbálgattam az USB portokat míg végül sikerült normál működésre bírni a kormányt és az USB játékvezérlők beállítása TESZT paneljén is megjelent a vezérlő. Ez az állapot kb 2 hétig tartott. Bár látszólag a USB játékvezérlők beállítása alatt rendben van a kormány és a TESZT panelen is működik az F1 2017-ben újfent nincs FFB max a a kerékvetőknek egy kicsi, a gázpedált újból konfigurálni kellett mert nem reagált a gázadásra ugyanúgy mint ahogy a Project CARS 2 alatt is. Próbáltam a STEAM Játékfájlok épségének ellenőrzését lefuttatni, hogy nehogy a játékkal legyen gond de nem segített. Letöltöttem a legfrissebb driver-t (LGS_8.96.88_x64_Logitech) a régit uninstalláltam szándékosan egy 3th party uninstaller alkalmazással ami elvileg alaposabb tisztítást végez mint a beépített Windows-os, feltelepítettem a legutolsó driver-t de semmi nem változott. Az interneten keresgélve sokan összefüggésbe hozzák a problémát a Windows 10 Creators frissítésével és mi tagadás én is ezt használtam és valóban mintha az óta jelentkezne ez a probléma. A Fall Creators Update-től vártam volna javulást de nem lett jobb. Kérem segítsenek kideríteni, hogy a kormánnyal vagy a Windows-al van e baj, illetve mit lehet tenni a hiba kijavításának érdekében!"
Később rájöttem, hogy amennyiben tisztítom az USB eszközök tárolt adatait, amit én anno a Deiver Booster progival tettem meg, de biztos van más alkalmazás is, úgy újra használni tudom azt az USB portot, vagy portokat, ahol korábban rendetlenkedett a kormány. Így is tetem egy darabig, aztán valamitől automatikusan megszűnt a hibajelenség.
-
Foose
addikt
válasz
Ergo_Proxy #353 üzenetére
Nekem a másik portba dugás is segített. Érdekes módon ez vagy két napig ment hogy másikba kellett... Azóta nem volt ilyen gond. Eddig
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van valakinek ötlete,mi lehet a baj? Adott egy G29 kormány pedállal és a hozzá tartozó H váltóval. Szerdán használtam mert játszottam vele,ma meg nem akar működni a H váltó. Logitech g hub-ot használok a kormányhoz egy ideje,de ugye az csak a kormányt és a pedált kezeli. Tehát az ott keresgélés kilőve. Vezérlőpult: eszközök: g29. A teszt oldalon ahol a gombokat kormányt stb-t lehet tesztelni azt írja ha itt nem működik akkor a beállítások fül alatt kalibráljam. Természetesen a teszt fülön nem működik semmi. Be sem jönnek a gombok hogy teszteljem. A beállítások fül alatt a kalibrálás gomb viszont inaktív,nem tudok kattintani.
Játékon belül a kormány és a pedálok működnek. Csatlakozást is néztem a kormány alján,kihúztam újra bedugtam.
Win10 64 bit
-
szabozeee
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.. vásárolnék egy G923-as kormányt.. ahogy néztem 150 ezer körül van az ára... Most találtam a Logitech G oldalon 130 ezerért... Vásárolt már onnan valaki? Mennyire megbízhatóak? Csak előre utalással lehet fizetni.. amit nem nagyon szeretek.. de itt utánvételi lehetőség nincs..Köszi előre is a segítséget.
-
Méter
friss újonc
Sziasztok lenne egy nagy problémám mivel a Logitech g920as kormányom nyikorog és eléggé idegesítő és nem tudok vele mit kezdeni vissza se tudom vinni mivek már szét szedtem (mert vettem rá egy simteches kormánykereket) és ez a nyikorgás nem valami bizalom gerjesztő valakinek van ötlete hogy lehetne megcsinálni
előre is köszi -
Heroes fan
őstag
g923 olcsóbbá vált mint a 29-es
-
Heroes fan
őstag
g923 most beesett 100 alá ami tök jó.
-
Danecay
addikt
Inkább a Kormányos topikot javaslom, ez eléggé kihalt.
-
TTomax
félisten
Meg tudná valaki mondani hogy milyen táp járt a kormány mellé?Mert költözködéskor az sajnos elkallódott....
-
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #340 üzenetére
Amennyiben ez nekem volt címezve, akkor nagyon szívesen, és örülök, hogy csak ennyi volt a probléma amit végül is sikeresen sikerült is elhárítani!
Így legalább van értelme annak, hogy időnként visszanézek erre a topikra -
Martinka1670
újonc
Na , ma szétszedtem és megfújtam . Most már tökéletes mind kettő , nagyon szépen köszönöm a segítséget !
-
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #338 üzenetére
Én inkább valami mást használnék rá! Tudom, hogy rá van írva, hogy kontakt tisztító, vagy javító, és ha valóban nincs lehetőség más fajta beszerzésére akkor ez is jobb a semminél, de 1000 Ft nagyságrendű összegről van szó. Van olyan fajtája is ami nem csak tisztít hanem kenést is biztosít, ilyet próbálj elsősorban vásárolni. Jó az ha van a háztartásban, soha nem tudni mikor jön jól, és aki nem úgy fújkálja mint az autó és motorszerelők a féktisztítót, annak évekig elég lehet egy flakonnal. Máskülönben ha nagyon nem lenne más szerintem még a féktisztító is jó lenne.
-
Martinka1670
újonc
WD-40 is alkalmas vagy az nem jó?
-
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #336 üzenetére
Biztatóak a jelek minden esetre, remélem sikeres lesz a beavatkozás!
Az eladó pedig érzéseim szerint nem volt teljesen korrekt. -
Martinka1670
újonc
Na, köszönöm szépen a segítséget ! Átdugtam egy másik gépbe ott már néha-néha érzékelte, de csak az egyiket , a másikat csak talán egyszer kétszer láttam felvillanni. Szétszedtem , majd kifújtam kompresszorral. Jövőhéten veszek egy kontakt sprayt és megpróbálom megint , most az egyik működik teljesen jól a másik semennyire.
70000-ért vettem egyébként használtam kormány , pedál és váltóval. Nem mondta , hogy bármi féle baja is lenne vagy , hogy néha nem működne vagy valami. Utána ráírtam az eladóra, válaszként azt írta nála nem volt gond minden tökéletesen működött. Na mind 1 is , remélem , hogy a spray megoldja majd a problémát. -
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #334 üzenetére
Ez egy kicsit furcsa. Mindkét mikrokapcsoló megadta volna magát ráadásul teljesen
Mielőtt szétszeded, lehet érdemes lenne megnézni egy másik gépen is, esetleg átduni egy másik USB-be, mindenképpen alaplapiba, ne hosszabbítottba, előlapra kivezetettbe, stb, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Ha nem segít akkor szerintem marad a szétszedés és megnézni, hogy mi a helyzet a mikrokapcsolókkal, kimérni őket, hogy kapcsolnak e. Egyébként szerencsére olyan mikrokapcsolóval szerelt a kormány ezen része, aminek ki lehet pattintani az oldalát és belelátni, így meg lehet próbálni a tisztítását kontaktjavító spray-el, én is így tettem amikor rakoncátlankodott az enyém, de mint írtam nekem azért váltogatott, csak nem mindig.
Szétszedésnél és összerakásnál figyelj a fordulatszám kijelző fölötti PS3-PS4 kapcsolóra, nekem valahogy sikerült letörnöm a kis műanyag pöcköt róla a ami a kapcsológombba illeszkedik. Igaz nem használtam konzollal, de akkor is.
Egyébként megkérdezhetem, hogy teljes áron és hibátlanként feltüntetve vetted e a kormányt, ill. az előző gazdáját megkérdezted e már a dologgal kapcsolatban, vagy eleve úgy vetted, hogy tudtál a hibáról? -
Martinka1670
újonc
Csak a kormányváltó nem működik
-
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #332 üzenetére
Csak a váltó nem működik?
-
Martinka1670
újonc
Na , ma reggel megnéztem és sajnos nem működik egyik sem 😕. Mit tudok most tenni ? Vagy ha szetszedem akkor látni fogom a problémát?
-
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #330 üzenetére
Nincs mit! Először legyen meg a próba és amennyiben a Windows érzékeli a váltófüleket akkor a játékbeállításoknál lesz valami, ha nem akkor nyilván más a gond. Ha G-HUB-ot használsz próbáld meg helyette a Logitech Gaming Software-t, a G-HUB-ról anno olvastam, hogy voltak gondok a használatával, én magam sohasem használtam. Lehet aztán persze hardveres is a gond, nekem is problémázott anno az egyik váltókapcsoló, de az nem azt jelentette, hogy egyáltalán nem működött, csak, hogy néha kihagyott, ami bosszantó volt, de egy takarítás után ismét jó lett.
-
Martinka1670
újonc
Köszönöm! Ha hazaertem megnézem , és ha esetleg nem lesz jó mit tudok vele csinálni? Tudsz esetleg benne segíteni, mert láttam itt fórumon értesz hozzá meg volt Neked is .
-
Danecay
addikt
válasz
Martinka1670 #328 üzenetére
-
Martinka1670
újonc
Sziasztok !
Vettem használtan egy Logitech G29 et és az lenne a kérdésem , hogy a pillangó váltókat úgy vélem nem működik . Esetleg valahogy meg tudom nézni valamilyen alkalmazásban , hogy jó-e vagy sem ? -
kizcar
tag
Csáó!
Szerintetek mi lehet a gond? Már olvastam angol oldalakon a problémáról, de nem értem teljesen.
Fél év után újra beüzemeltem a kormányt. Elindítottam a pc t. A kormány - ahogy szokta - a pc indulásával elkezdett az egyik irányba tekerni, de nem csinálta végig a szokásos teljesen jobbra balra mozdulatot, leállt.
Elindítottam a TDU t. Miden működött a force feedback en kívül.
Meg akartam javítani. Csak kikapcsoltam a gépet, újracsatlakoztattam a dugókat és újraindítottam a pc t.
Az újraindulásnál már semennyire sem moccant a kormány.
A probléma: a force feedback és a kormányzás nem működik.
A pedálok, váltó, a váltón és kormányon levő gombok mind működnek.
Próbáltam software újratelepítést, ellenőriztem a konnektor áramellátását.
A váltón a zöld kicsi üzemkészenléti állapotjelző lámpa a megszokott teljes fényerősség helyett csupán halványan világít.
Gondolkodtam lehet a tápegység ment tönkre, de ezt nem tudom ellenőrizni.
Viszont úgy emlékszem, a kormány tápellátottsága csak a force feedback hez szükséges. Úgy rémlik attól még a kormányzásnak működnie kellene.
Szerintetek? -
Perec1981
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech Driving Force EX kék kormány/pedálokat.
Tegnap kipróbáltam és elsőre a WRC 7 Rallyval simán ment minden rendben.
Ma viszont összeraktam újra és a játékban nem mozdul semmi.. Az ok meg a start gombja működik,de se kormány se gáz/fék
Windows 10 alatt a saját programjában megfelelően látja a cuccot
Olyan,mintha a játék nem akarná használni -
lanszelot
addikt
G12020
Nekem azonnal működött.
Elvileg semmit se kell állítani.
Ghub van fent?
Próbáld meg letörölni és újra rakni -
raubisoda
senior tag
Sziasztok!
Fiam mai nap hozott egy G29-et.Minden okés a beállításokban kivétel maga a kormány.Nem reagál a kalibrálásra.Mi lehet a praubléma?
-
G12020
friss újonc
Sziasztok!
Az én kérdésem az lenne, hogy vettem egy Logitech G29-es kormányt, amivel egy dobozban érkezett egy szintén Logiteches pedálok. Vettem hozzá külön egy Logitech Driving Force Shifter nevezetű váltót.
Elindítottam az Euro Truck Simulator 2 játékot, ahol már az elején H-váltóra állítottam be, majd a gázpedált és a fékpedált fel is ismerte, de a kuplungot és a váltót nem. Kipróbáltam egy másik játékkal is (The Crew 2 a neve), ahol már csak a kormányt ismerte fel, de viszont itt már a váltót és a pedálokat már nem.
Valamit be kell állítanom? Ha igen, akkor hogyan? Előre is köszönöm a segítséget
! -
Danecay
addikt
válasz
fiATHaLON #318 üzenetére
Ez a kormányos topik sokkal aktívabb így lehet itt lenne érdemesebb feltenni a kérdésedet.
-
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet, ahol beszerezhetek karácsonyig a kormányhoz adaptert,
amivel felrakható nagyobb kormánykerék? Olyan lenne jó, ami van akkora, hogy alatta
a gombokat, nyílbillentyűket is el lehessen érni. Meg a váltófülekhez is kellene egy
toldás, hogy könnyen el lehessen érni.Valamint milyen kéziféket érdemes beszerezni, ami a lehető legtöbb játékkal kompatibilis?
Előre is köszönöm! -
Marci_02_
friss újonc
Sziasztok! az lenne a problémám hogy a logitech g29, egyik napról a másikra "elromlott". Előző nap csak a gombokat nem észlelte. áramtalanítás után érzékelte a gombokat, aztán a játékok semmit nem észleltek. Mi lehet a probléma? Az euro truck simulator 2-ben kalibrálásnál jó, de ha elindulok a kamionnal, vagy bármivel, 1 mp után megáll úgy ahogy van.
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok !
Most szeretnek belekostolni a szimulatorozasba total amator szinten. Logitech G923 vagy G920-at nezegettem, illetve a Thrustmaster T150-et.
FORZA motorsport/horizon (tudom ez utobbinal nem a legjobb, hisz arcade), F1, esetleg Asettoba beleneznek, egyebkent semmi komoly. Ugy 15 eve volt mar kormanyom, de azota semmi. Nem akarok 120nal tobbet szanni a projektre nagyon.
melyik erne meg jobban ? Pc-n használnám, szoval az xboxos gomboknak jobban orulnek.
elore is koszi a valaszotokat ! 😊
Bocsi, hogy ide is beirtam, de másik kormányos topikban már napok óta nem kaptam választ. -
dolbyman
tag
Sziasztok!
G29 gázpedáljába keresek potmétert. Tud valaki segítene merre induljak?
Sajnos a Googl nem nagyon hozott fel értelmes találatot, csak az van, hogy tisztítsam, de ez eltört.előre is köszi.
-
Danecay
addikt
A topikokban rendszerint olyanok irkálnak akiknek valamilyen problémájuk van. Ha a fentebb linkelt kormányos topikba is beleolvasol láthatod, hogy több embernek van problémája több féle kormánnyal is. Ez szerintem még a megbízhatóbbak közé sorolható. Nekem is volt egy G29-em kb 2,5 évig és a viszonylag gyakrabban előforduló, valamelyik irányban tekerve a kormányt hallható halk ciripelő hang mellett ami a működésre nem volt hatással, egy problémám volt, az, hogy felfelé váltásnál nem mindig kapcsolt a mikrokapcsoló. Ugyan hogy még bőven garanciális volt a kormány viszont elég pitiáner hibának tartottam, nem volt kedvem garanciális ügyintézésbe bonyolódni így inkább megcsináltam magam. Nem kellett cserélni semmit csak egy kis kontóakttisztítóval megtisztítani a kapcsolót. Ezt követűen még egy évig használtam hiba nélkül miután végül csere miatt eladtam.
-
djszido
tag
Sziasztok! Tegnap rendeltem egy ilyen kormányt, és sajnos csak most olvastam ezt a topicot. Van egyáltalán olyan ember, akinek nincs panasza ezzel a kormányal? :/
-
törölt tag
válasz
Tuningtrabi #306 üzenetére
Kérdezz rá szerintem a kormányos topikban is, azt többen olvassák.
-
Danecay
addikt
válasz
Tuningtrabi #306 üzenetére
Nem hiszem, hogy kotyognia kellene, legalábbis nálam amíg megvolt nem emlékszem, hogy kotyogott volna. A videókból túl sokat nem látni mert a kezeben fogod a kamerát (telefont) ami szintén mozog. Jobb lenne fixen rögzíteni valahogy, viszont a kotyogásból eredő hangot hallani.
A Fixit Kft-ről elég sok rosszat lehet hallani sajnos, így lehet érdemes lenne írásos formában a support oldalon keresztül a Logitechhez fordulni és leírni részletesen a jelenséget, valamint azt, hogy a szervizet megjárt kormányodat ugyanúgy kaptad vissza mint ahogy elküldted. Ha nem lenne beregisztrálva a kormány a logitech oldalán, először azt tedd meg.
Van ez az email cím is, nem tudom, hogy így direktben működik e, vagy csak miután lesz hibajegyed: customercare@logitech.com
Továbbá itt a Támogatás – Központi telefonszáma: +36 177 74 853 -
Tuningtrabi
újonc
Sziasztok!
Év elején vettem egy G29-es kormányt és furcsának tartottam, hogy kb 1-1,5 mm-es holtjátéka van ami zavaró. A kormány kibontása óta. Olyan mintha picit úgymond lötyögne a kormány. Picit hallani is ha mozgatom kis kattanásszerű hangot. Gondoltam megkérdezem, hogy más is tapasztalt e ilyet vagy esetleg ilyen lenne alapból a g29. A G25-ös kormányom ami lassan 10 éves semmi ilyet nem produkált még soha. Elküldtem garanciáztatni is a Focuscamerához ahol vettem. Ők a miskolci Fixit Kft-hez küldték ahol elösször nem csináltak vele semmit. Felvettem velük a kapcsolatot elküldtem nekik és visszaküldték, hogy javítva de szerintem ugyan olyan. Nem tudom mit tudnék ilyenkor tenni. Cserét ilyenkor vajon igényelhetek e?
2 kis videót a Youtube-ra feltöltöttem így tudtam a Fixit Kft-nek a hibát megmutatni.
https://youtu.be/ABrf2n_0z1c
https://youtu.be/7ubfM8rPwBE -
Rabby
tag
Sziasztok,
1 hetes G920 elkezdett furcsa hangot kiadni és érdekelne, hogy tapasztalt-e valaki hasonlót:
kormány bedug -> forog balra -> forog jobbra -> helyén megáll (eddig normális) -> a kormány base-ből olyan hang jön, mintha egy HDD tekerne egyfolytában, amíg kézzel nem forgatok a kormányon -
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap este aktívan játszottam egy játékkal,majd bezártam. Kicsit bogarásztam a gépen,majd újra indítottam a játékot,(ETS2) amikor már a kamionban ültem,nem működött a kormány. Talán megunta
Semmire nem reagált. Tekergettem én,de a játékban nem mozdult a kormány. Játékból ki.... Usb kihúz,majd vissza. Működött. (kérdés,mitől felejtett el működni??) viszont ezek után oké hogy működött,de mintha darált volna valami kormányzás közben. Befejeztem a játékot,gondoltam majd ma teszek megint egy próbát. Szerintetek mi okozta a fent írtakat? Néztem a Logitech gaming softwert,nem jött frissítés időközben,ami esetleg ezt okozta volna.
-
lanszelot
addikt
Hello,
FM7 ben vsn valakinek normális G29 beállítás?
Semmi extra, csak úgy viselkedjen mint egy normál autó.
A bajom: az autó egyenes szakaszon nem megy egyenesen.
Mindig ide oda korrigálnom kell, mert hol erre, hol arra mászik el az autó. Ezért általában jobbra ballra aprókat rángatom a kormányt, mint a régi filmekben mikor vezetnek.
Már mindent próbáltam, de ezt a hibát nem bírom orvosolni.
Kontrollerrel nincs ilyen baj.
2ik baj, hogy utcai autóban ok, hogy annyit fordul a kormány, de egy formula autoban pl nagyon nem. Pláne ha driftelni kell, mire át tekerem.... Azt hogy lehet orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Profi szimulátorosok segítségével próbáltuk ki a közkedvelt G27 utódját. Vajon mennyi a fejlődés öt év alatt?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest