Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Igen, a Logitech leanyvallalata.
Egyebkent miert hasonlitana a Logitech UltraFlat annyira az 2 evvel korabban megjelent Labtec UltraFlatra?
Leszamitva az ujjlenyomatmagnesert elkert masfelszeres aratEgyebkent a legtobb Logitech forgalmazonal a Logitech markanev alatt talalhatoak a Labtec cuccok is.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
nyunyu
félisten
Jeeee, vegre egy hagyomanyos kiosztasu dobozos L billzet...
Ilyet is tudnak gyartani?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
Ez majdnem ugyanolyan, mint a diNovo for Notebooks.
Trükkös, mikor kinagyítottam a hírben levő képet, akkor láttam, hogy ez a kettő nem ugyanaz.
Mac mellé szerintem sem illik ez a design, PC-hez viszont simán passzolhat, ráadásul a PC (bocsánat, for Notebbok ) verzió várhatóan még olcsóbb is lesz kicsit. Na jelenjen csak meg, valószínű veszek is egyet, úgyis már vagy két hete erre csorgatom a nyálam![ Szerkesztve ]
-
gr4yer
csendes tag
Talán jobban nézne ki ha alumiumbol lenne(mint a gyári bill.) fekete gombokkal(mint az új MB/MBP) és háttérvilágítással. Remélem a következő gyári v.milyen hasonló külsőt kap.
-
X@b3e
addikt
Fekete?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Depression
veterán
Egyszer, majd ha gazdag leszek, és már nem érdekel a pénz, kipróbálok egy Apple-t...
Addig elleszek a töredékéért kapható PC-s bill.-el.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
M@trixfan
addikt
Van rajta Command gomb, de sem a Mac Pro-hoz, sem az iMac-hez nem passzol. Ez most valahogy nem jön be, pedig a Logitech ó-et kedvelem.
Devid_81: Ez ott volt
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Stiky
senior tag
Ugyan ilyet kérek win driverrel, hogy működjön minden.
Noh meg olcsóbbért, mert a pc-sek "szegények".~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Devid_81
félisten
"Billentyűi megkapták a PerfectStroke rendszert"
Ettől megijedtem kicsit
Remélem nem okoz majd vérkeringési zavarokat ez az új technológia...
-
mahatma
aktív tag
Nem rossz, de miért is kellene ezt választanom a gyári helyett? Elég drága...
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mephi666
nagyúr
már november közepe van lassan... véget ért az almaszezon várni kell szerintem következő őszig
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
kagyula
aktív tag
Há-há, nincs is rajta alma gomb.
Legyen minden, sokszor.
-
hemaka
nagyúr
szép-szép, de 27k sok érte
egyébként ja, a gyári az nem rosszcrazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mephi666
nagyúr
szépnek szép, nem is akarom kritizálni, de szerintem drága és engem kimondottan irritál a lapított funcióbillentyű-sor :S rühelltem munkatársam "madarasteszkós" drótnélküli lapított billentyűjét is kegyetlenül... igaz meg is döglött azóta a cucc, annak rendje és módja szerint... labtec powa
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért nekem még mindig a gyári Alu-keyboard a nyerő
Ahogy nézem még fele ennyibe is került. Persze a wired. A Blue-s gyári bill. is benne van ennyiben asszem.
Egyébként ez a PerfectStroke, vagy mi tényleg ennyire jó?
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest