Logitech billentyűzet érkezik Mac számítógépekhez

Hirdetés

Az Apple számítógépeinek színvilágához illő, teljes értékű billentyűzetet készített a Logitech. A diNovo Keyboard Mac Edition zongorafekete készülékháza vékony kialakítású, mindössze 22,1 milliméter vastag, a csuklótámasza szálcsiszolt alumíniumból készült. Billentyűi megkapták a PerfectStroke rendszert, ami azok könnyű és halk járásáról gondoskodik.

diNovo Keyboard Mac Edition
[+]

A Logitech Control Center szoftver telepítése után 19 gyorsbillentyű rendelhető a gyakran használt programokhoz, mint például a Safari, az iTunes, az Exposé vagy az iChat, de a médialejátszáshoz és a hangerőszabályzáshoz is külön gombok  állíthatók be. A vezeték nélküli termék a 2,4 GHz-es frekvenciát használja kommunikációra, amit úgy oldottak meg, hogy az interferenciából adódó problémákat a minimálisra csökkentse. Emellett rendkívül energiatakarékosan működik, a gyártó állítása szerint a felhasznált elemek élettartama elérheti a három évet is.


[+]

Befogadó méretei rendre 431,8 x 152,4 x 22,1 milliméter, súlya "üresen" 740, a négy elemmel feltankolva pedig 900 gramm. Bármilyen Mac számítógéppel használható, csak egy szabad USB portra van szükség, a kiegészítő szoftver a  Mac OS X 10.3.9 vagy újabb változataival képes együttműködni. A gyártó 5 év garanciát vállal a termékre, a forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, ajánlott fogyasztói ára 26 990 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés