- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
delphit és object pascalt hagyni kéne végre békében nyugodni. Abból jó nem igazán sült ki soha. Nem rég egy kisebb csapat, az amúgy jónak induló játékát, ezzel a nyelvvel hozta össze a 2000-res évek szintjére (GPU használat szinte nuku, több szál nuku)
Adobe cuccok pl nekem alkalmatlanok munkára, bár én gimp-et tanultam meg, nem PS-re rágyepesedve próbáltam gimpre váltani. (a PS CS6-ot kipróbálva borzasztó, zavaró és használhatatlan felülettel találkoztam, ami túl van "csomagolva", az új "feature" a 3d modellre való festés, pedig katasztrofális minőségű így használhatatlan). Autodesk cuccok (3ds maxot használok) vs Blender között, is megszokásbeli és max pluginkompatibilitásbeli különbségeket látok, hiszen a blenderben már jópár olyan feature van ami a MAX-ból hiányzik, vagy egyszerűen gagyin van megoldva (pl textúra bake, vagy 3d textúrázás, textúrafestés, pontosság), jópárszor elgondolkoztam rajta hogy le kéne szokni a maxról. -
pakriksz
őstag
Ez csak a fejlesztőktől függ. Csak egy hash ellenőrzést kéne megvalósítaniuk, és aki egy bitet módosított a játékában, azt levágja a szerver.
Én operation flashpoint multiztam sokáig, az a játék szanaszét modolható volt, és modok is futottak a multis szervereken. Be lehetett állítani az ellenőrzést úgy hogy csak kiírja csatlakozáskor hogy vigyázat xy-nál nem stimmel a betöltött tartalom, de azt is hogy azonnal kivágjon a szerver ha nem stimmel minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest