Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
delphit és object pascalt hagyni kéne végre békében nyugodni. Abból jó nem igazán sült ki soha. Nem rég egy kisebb csapat, az amúgy jónak induló játékát, ezzel a nyelvvel hozta össze a 2000-res évek szintjére (GPU használat szinte nuku, több szál nuku)
Adobe cuccok pl nekem alkalmatlanok munkára, bár én gimp-et tanultam meg, nem PS-re rágyepesedve próbáltam gimpre váltani. (a PS CS6-ot kipróbálva borzasztó, zavaró és használhatatlan felülettel találkoztam, ami túl van "csomagolva", az új "feature" a 3d modellre való festés, pedig katasztrofális minőségű így használhatatlan). Autodesk cuccok (3ds maxot használok) vs Blender között, is megszokásbeli és max pluginkompatibilitásbeli különbségeket látok, hiszen a blenderben már jópár olyan feature van ami a MAX-ból hiányzik, vagy egyszerűen gagyin van megoldva (pl textúra bake, vagy 3d textúrázás, textúrafestés, pontosság), jópárszor elgondolkoztam rajta hogy le kéne szokni a maxról. -
pakriksz
őstag
Ez csak a fejlesztőktől függ. Csak egy hash ellenőrzést kéne megvalósítaniuk, és aki egy bitet módosított a játékában, azt levágja a szerver.
Én operation flashpoint multiztam sokáig, az a játék szanaszét modolható volt, és modok is futottak a multis szervereken. Be lehetett állítani az ellenőrzést úgy hogy csak kiírja csatlakozáskor hogy vigyázat xy-nál nem stimmel a betöltött tartalom, de azt is hogy azonnal kivágjon a szerver ha nem stimmel minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest