Hirdetés
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épp ezen ment a vita nemrég, akkor már ketten vagyunk, akik egykutyának gondolják.
(#629) Dave™
Ez a reklámblokkoló analógia, ha lehet, még rosszabb, mint az előző félrecsúszott összehasonlítás. Reklámblokkolót azért használok, mert valamire egyáltalán nem vagyok kíváncsi (quasi nem direkt díjfizetést kerülök el vele), a spotifynál viszont kifejezetten a programot akarom használni úgy, hogy nem akarok fizetni külön érte - már aki használja ezt a kiegészítőt. Engem is zavarnak a reklámok a spotifyban, a próbahónap után gondolkodtam is az előfizetésen, de annyira nem volt lényeges, millió zenei forrás van még úton útfélen.
-
Skullwipe
senior tag
Á én arra gondolok, hogy a használt szenzor és annak implementációja és fw-je határozza meg az egeret, most hagyjuk a formát, anyag minőséget, vezeték, stb. témát.
De mondok egy érdekeset, és ezt nem tudom mi határozza meg. Szóval tudva levő, hogy zowie-nál javítottak a kapcsolási delayen idővel, és nekem még az a revisiom van aminél elvileg elég nagy ez az érték, de valójában ezt te sose érzed meg, hiszen töredék másodpercről van szó, nagyon picike érték. Na, de a lényeg, hogy youtube w10-en elég hatalmas delay-el reagál egér bal klikkre, fura, mert billentyűzeten fogjuk rá, hogy azonnal megy (nem vagyok villám, de látványos a különbség). Na de Mint-en ugyan ez van, csak annyi a különbség, hogy az egér is gyors reagálású... hoppá. Nagyon érdekes jelenség. Szerintem valamilyen rejtett beállítás lehet ablakosban hogy ez így működik (vagy szokásos, kikerülhettlen dolog a rendszer magjában), mivel Mint-en kiiktattam azokat a tényezőket amik a gyenge szenzorokat segítik. Már rég mondani akartam csak így érdekességből.
-
Degeczi
nagyúr
Pontosan ezt tettem, saját és ismerősök gépén is - de valljuk meg, ez nagyon nem felhasználóbarát megoldás (amit ráadásul az egértípusokhoz kell igazítani, hiszen ahány egér, annyi azonosító)
Nem szeretem a KDE-t, de míg ott ez egyetlen kattintással megoldható (és Gnome3 alatt sem sokkal nehezebb), Cinnamonban nincs rá mód, ez elég objektív tény.
-
-
Dave™
nagyúr
A Win7-es gépnek elég annyi is, Linux VM-eknek (asztali környezettel) többet adok, de az ilyen appliance jellegű dolgoknak szintén elég 0,5-1GB. Egyik gépemben sincs forrasztva, tehát a bővítés lehetősége megvan, de még sosem bizonyult kevésnek, meg marha drága is, így elég a 8GB. Nálad mi viszi el?
(pillanatra furcsán festettek a számok, aztán észrevettem hogy elcsúszott
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest